Je ústna dohoda pri prenájme garáže v Nitre bezpečná?
Čaute, chcem si prenajať garáž na sídlisku v Nitre /za 85 eur mesačne/ a majiteľ chce len ústnu dohodu plus platbu v hotovosti. Garáž by som využíval na motorku Yamaha MT-07 a náradie, takže tam budem mať celkom hodnotné veci. Trvať na zmluve alebo je to pri garážach bežné takto na dobré slovo? Dik za názory
Určite trvať na zmlue, nechať ju aj skontrolovať odborníkom
urcite zmluva a ziden cash - vsetko na papier ...
@anonym_autor Ja len rozmýšľam, načo si písal značku a typ motorky. Veď to na samotnú otázku nemá žiadny vplyv.
A žiadaj zmluvu, ak nedá, nájdi si inú garáž.
@anonym_autor Ja len rozmýšľam, načo si písal značku a typ motorky. Veď to na samotnú otázku nemá žiadny vplyv.
A žiadaj zmluvu, ak nedá, nájdi si inú garáž.
@anonym_7c9e89 Kvôli predstave o hodnote.
@anonym_7c9e89 Kvôli predstave o hodnote.
@anonym_autor myslíš že keď napíšeš názov ,budeme vedieť jej hodnotu bez toho aby sme to vygooglili ?
@anonym_autor myslíš že keď napíšeš názov ,budeme vedieť jej hodnotu bez toho aby sme to vygooglili ?
@anonym_d5fee0 Ty možno nie, niekto možno áno. V čom vidíš problém?
@anonym_autor zmluvu by som chcela, platbu v hotovosti si do zmluvy kludne napiste, ale kazdu platbu ktoru odpvzdas nech ti podpise prevzatie
Pan asi nechce odvadzat zisk z prenajmu, takze by si to mohol skusit ukecat aj na lacnejsie
Zmluvu a platbu cez ucet. Iba tak mas ako-tak kryte, ze to mas v prenajme a mas dokazy.
Jemu najskor ide o neplatenie dani. Na to mu povedz, ze to ta nezaujima, ci ich z toho plati, alebo nie.
@anonym_d5fee0 Ty možno nie, niekto možno áno. V čom vidíš problém?
Čo si zabudol, že sem sa chodí len zbytočne chváliť? Máš peknú motorku a nie bez zmluvy by som neriskovala a v dnešnej dobe hotovosť , no čo ja viem. To tiež nie.

určite trvať na zmluve, ako dokážeš, že ti to prenajal? vymení zámok a nedá ti motorku... čo potom? ani Polícia ti nepomôže