Má majiteľka prístup k jednotlivým izbám v byte?
Ahoj, chcem sa spýtať – ak bývame piati v jednom byte a každý človek máme svoju izbu, pričom byt prenajímame od majiteľky, ktorá má takisto kľúče od bytu, znamená to, že má automaticky aj kľúče od jednotlivých izieb? Alebo je to individuálne podľa toho, ako to má byt nastavené?
Este aby som nemala kluce od vlastnej nehnutelnosti, pre pripad akejkolvek potreby.... 🙂
musi mat kluce ..ak by doslo k nehode-ci uz plyn voda poziar etc.. to vsak neznamena,ze tam moze kedykolvek chodit ..
jasné, že má kľúče veď je to jej majetok!! a musí mať, keby sa čokoľvek stalo, aj podnájomníci sú rôzni, alebo sa niečo stane a podobne, ale to neznamená, že môže hocikedy si chodiť len tak po byte alebo čo..
@timea_hajasova pričom byt prenajimame od majiteľky...tomu nerozumiem 👽
@ivicatolic asi mysli že rovno platí majiteľke. Syn ma kamaráta a on zobral na svoje meno veľký 5 izbový byt a prenajíma izby. Majiteľka vie že prenajíma izby, ona iba povie, že chce toľko na mesiac. Peniaze nepýta za jednotlivé izby. Iba povie prvého v mesiaci chcem mat peniaze na učte. Ten chalan musí do prvého vybrať peniaza za jednotlivé izby.
Samozrejme, že má kľúče od vlastnej nehnuteľnosti. Chodiť tam ale nemôže kedy sa jej zachce.
Kluče urcite ma, to je v poriadku. Nam chodil do izieb majitel kontrolovat nahodne, vzdy doobeda ked vedel ze nikto nie je na byte a sme v praci. Vecer sme si nasli email s vycitkami - rolety maju byt odostrete v izbe aby islo teplo, nasli sme pohar a tanier v izbe- nema co robit v izbe, jedzte v kuchyni, atd. Pritom stary byt s nabytkom z komunizmu. Raz som isla na 4 dni do Londyna tak som si svoju izbu zamkla, predsalen tam boli dalsi dvaja spolubyvajuci a vodili si kdekoho. Ked som sa vratila, este s kufrom v ruke, v byte bol majitel a krical po mne ako si dovolujem zamykat svoju izbu a nech ju okamzite odomknem a ukazem. No bolo toho viac, mala som odist skor..
@timea_hajasova mňa zaujíma prečo sa pýtaš? Ci len tak?
@bielasovicka Tak pre svoje súkromie, ludia sú všelijakí, je jedno ci su majitelia alebo nie.. neraz som pocula ze majiteľ chodil do bytu a kradol, kedze ja tam mam dost drahocenné veci v izbe... ak ma od bytu kľúče to nevadi, ale od jednotlivých izieb kde byvaju napr kamarati, spolubyvajuci… atd
Daj si kameru do izby s detekciou osôb
https://ip-kamery.heureka.sk/tp-link-tapo-c230/...
@bielasovicka Tak pre svoje súkromie, ludia sú všelijakí, je jedno ci su majitelia alebo nie.. neraz som pocula ze majiteľ chodil do bytu a kradol, kedze ja tam mam dost drahocenné veci v izbe... ak ma od bytu kľúče to nevadi, ale od jednotlivých izieb kde byvaju napr kamarati, spolubyvajuci… atd
@timea_hajasova presne na toto som myslela, či ti niečo nezmizlo, že preto sa pýtaš..
Tak to už by bol aký pruser🤦🏻♀️

@timea_hajasova určite má kluce