icon

Podvod pri prenájme bytu s telefónnym číslom +421952690544

jg_
Dnes o 19:07

Varujem pred týmto tel. číslom / číslom účtu.
+421952690544
SK5165000000003653776133
Účet vedený na meno Katarína Smile
Podvodník vystupuje pod menom Ing. Šmička
Peniaze zoberie ako zálohu za neexistujúci byt a odmlčí sa. Prípad rieši už aj polícia... Ak ste poškodení, ozvite sa mi.

anonym_cd9352
Dnes o 19:15

Ako moze niekto zaplatit za neexistujuci byt? Obhliadka, dohoda, zmluva o buducej zmluve, navrh na kataster, kupna zmluva, ziadne zalohy.

patrike
Dnes o 19:15
@anonym_cd9352

Ako moze niekto zaplatit za neexistujuci byt? Obhliadka, dohoda, zmluva o buducej zmluve, navrh na kataster, kupna zmluva, ziadne zalohy.

@anonym_cd9352 Citaj poriadne : prenajom, nie kupa.

anonym_30839f
Dnes o 19:16
@anonym_cd9352

@anonym_cd9352 čítať s porozumením je asi problém... Jedna sa o prenajom

anonym_cd9352
Dnes o 19:18
@patrike

@anonym_cd9352 Citaj poriadne : prenajom, nie kupa.

@patrike to iste, zaplatim pri nastahovani a preberani klucov. Tazko sa nastahujem do neexistujuceho bytu.

minesasubu
Dnes o 19:40

očividne ste byt nevideli a bol za smiešnu sumu chceli ste ušetriť a tu to máte
určite tvrdil ze ma dalsich zaujemcov aby ate zaplatili dopredu rezervačný ved to je jasný podvod
poučenie do budúcna

katkaseiner
Dnes o 19:50

Toto robia zahranicnym - citala som v skupine Foreigners in Bratislava. Casto si tam ludia hladaju byvanie predtym ako realne pridu do BA a takyto scameri ich hned obtiahnu. Mena si nepamatam, asi to ani neuvadzaju, musia zaplatit este pred obhliadkou, nakoniec sa po platbe samozrejme nikto neozve

anonym_d45adc
Dnes o 19:56

Už tu ste mohli spozornieť ak píšete s Ing. Šmička prečo by ste posielali peniaze nejakej cudzej Kataríne?
A druhá vec ktorú treba hneď kontrolovať je pozrieť v katastri kto je skutočný majiteľ bytu či vôbec s ním komunikujete.