Podvod pri prenájme bytu s telefónnym číslom +421952690544
Varujem pred týmto tel. číslom / číslom účtu.
+421952690544
SK5165000000003653776133
Účet vedený na meno Katarína Smile
Podvodník vystupuje pod menom Ing. Šmička
Peniaze zoberie ako zálohu za neexistujúci byt a odmlčí sa. Prípad rieši už aj polícia... Ak ste poškodení, ozvite sa mi.
Ako moze niekto zaplatit za neexistujuci byt? Obhliadka, dohoda, zmluva o buducej zmluve, navrh na kataster, kupna zmluva, ziadne zalohy.
@anonym_cd9352 Citaj poriadne : prenajom, nie kupa.
Ako moze niekto zaplatit za neexistujuci byt? Obhliadka, dohoda, zmluva o buducej zmluve, navrh na kataster, kupna zmluva, ziadne zalohy.
@anonym_cd9352 čítať s porozumením je asi problém... Jedna sa o prenajom
@anonym_cd9352 Citaj poriadne : prenajom, nie kupa.
@patrike to iste, zaplatim pri nastahovani a preberani klucov. Tazko sa nastahujem do neexistujuceho bytu.
očividne ste byt nevideli a bol za smiešnu sumu chceli ste ušetriť a tu to máte
určite tvrdil ze ma dalsich zaujemcov aby ate zaplatili dopredu rezervačný ved to je jasný podvod
poučenie do budúcna
Toto robia zahranicnym - citala som v skupine Foreigners in Bratislava. Casto si tam ludia hladaju byvanie predtym ako realne pridu do BA a takyto scameri ich hned obtiahnu. Mena si nepamatam, asi to ani neuvadzaju, musia zaplatit este pred obhliadkou, nakoniec sa po platbe samozrejme nikto neozve
Už tu ste mohli spozornieť ak píšete s Ing. Šmička prečo by ste posielali peniaze nejakej cudzej Kataríne?
A druhá vec ktorú treba hneď kontrolovať je pozrieť v katastri kto je skutočný majiteľ bytu či vôbec s ním komunikujete.