Pomoc pri výbere ponornej píly s vodiacou lištou
Ahojte, nájde sa tu medzi nami aj nejaký chlap alebo aj šikovné dievča, ktoré sa venuje drevu ? Chcela by som partnerovi kúpiť na meniny darček a chcel by PONORNÁ PÍLA S VODIACOU LIŠTOU. Vedeli by ste mi pomôcť s výberom ? Cenovo tak do 150€ najlepšie. Ďakujem.
Ja by som to riesila darcekovou poukazkou povedzme do Hornbachu a nech si kupi taku aku chce.
@viestta Ja ani tak, lebo Hornbach nie je obchod na specializovane profi naradie, skor ma hobby segment.
@patrike ano, to viem. Ale zas kupit sa tam da aj nieco lepsie. Ked sa pan nachysta vyrabat nabytok na zakazku, postaci mu aj vyssia trieda z hobbymarketu. Keby sa chystal robit na zakazku, kupi si uz davno sam
@patrike ano, to viem. Ale zas kupit sa tam da aj nieco lepsie. Ked sa pan nachysta vyrabat nabytok na zakazku, postaci mu aj vyssia trieda z hobbymarketu. Keby sa chystal robit na zakazku, kupi si uz davno sam
@viestta Hlavne predstava o cene 150 je mimo realitu. Lista 100, kvalitny kotuc 50 ...
Ďakujem za takéto rady… chcem normálnu radu, kto mi poradí daný produkt… vďaka a nie netreba 500€
Ďakujem za takéto rady… chcem normálnu radu, kto mi poradí daný produkt… vďaka a nie netreba 500€
@anonym_autor nerozumies tomu, poradili sme ti ako cloveku, ktory sa tomu zjavne nerozumie, tak ako sme najlepsie vedeli. Takze sa neoduvaj a zamysli sa nad tym, ci sme ta chceli nastvat alebo sme to spravili z dobrej vole aby si sa vyhla zbytocnej chybe
@anonym_autor Radime ti v dobrom. Za 150 kupis nieco, co budu vyhodene peniaze a zivotnost a kvalita nebudu dobre. Aspon presne vysvetli, co s tym partner chce rezat a ako casto, ake su poziadavky na dlzku listy, kvalitu rezu a pod.
Nasiel som toto. Lacnejsie asi nic
všetci ti poradili normálne. Ale ak si (ako človek, čo sa v tejto oblasti absolútne neorientuje) arogantne myslíš, že nie, kúp mu niečo lacné z čínskych shit-stránok. Bude ti hlboko vďačný

To radsej nech si kupi sam, za tu cenu nic poriadne. Len lista samotna stoji okolo 100.
On vie, co potrebuje (max hrubka rezaneho materialu, druh, od toho ide vykon pily a priemer kotuca, ci aku alebo na 230V ...)
Za kvalitu si priprav tak okolo 500 eur.