icon

Pomoc pri výbere ponornej píly s vodiacou lištou

Dnes o 06:22

Ahojte, nájde sa tu medzi nami aj nejaký chlap alebo aj šikovné dievča, ktoré sa venuje drevu ? Chcela by som partnerovi kúpiť na meniny darček a chcel by PONORNÁ PÍLA S VODIACOU LIŠTOU. Vedeli by ste mi pomôcť s výberom ? Cenovo tak do 150€ najlepšie. Ďakujem.

patrike
Dnes o 06:33

To radsej nech si kupi sam, za tu cenu nic poriadne. Len lista samotna stoji okolo 100.
On vie, co potrebuje (max hrubka rezaneho materialu, druh, od toho ide vykon pily a priemer kotuca, ci aku alebo na 230V ...)
Za kvalitu si priprav tak okolo 500 eur.

viestta
Dnes o 06:34

Ja by som to riesila darcekovou poukazkou povedzme do Hornbachu a nech si kupi taku aku chce.

patrike
Dnes o 06:39
@viestta

Ja by som to riesila darcekovou poukazkou povedzme do Hornbachu a nech si kupi taku aku chce.

@viestta Ja ani tak, lebo Hornbach nie je obchod na specializovane profi naradie, skor ma hobby segment.

viestta
Dnes o 06:43
@patrike

@viestta Ja ani tak, lebo Hornbach nie je obchod na specializovane profi naradie, skor ma hobby segment.

@patrike ano, to viem. Ale zas kupit sa tam da aj nieco lepsie. Ked sa pan nachysta vyrabat nabytok na zakazku, postaci mu aj vyssia trieda z hobbymarketu. Keby sa chystal robit na zakazku, kupi si uz davno sam

patrike
Dnes o 06:46
@viestta

@patrike ano, to viem. Ale zas kupit sa tam da aj nieco lepsie. Ked sa pan nachysta vyrabat nabytok na zakazku, postaci mu aj vyssia trieda z hobbymarketu. Keby sa chystal robit na zakazku, kupi si uz davno sam

@viestta Hlavne predstava o cene 150 je mimo realitu. Lista 100, kvalitny kotuc 50 ...

autor
Dnes o 06:58

Ďakujem za takéto rady… chcem normálnu radu, kto mi poradí daný produkt… vďaka a nie netreba 500€

viestta
Dnes o 07:18
@anonym_autor

Ďakujem za takéto rady… chcem normálnu radu, kto mi poradí daný produkt… vďaka a nie netreba 500€

@anonym_autor nerozumies tomu, poradili sme ti ako cloveku, ktory sa tomu zjavne nerozumie, tak ako sme najlepsie vedeli. Takze sa neoduvaj a zamysli sa nad tym, ci sme ta chceli nastvat alebo sme to spravili z dobrej vole aby si sa vyhla zbytocnej chybe

patrike
Dnes o 07:22
@anonym_autor

@anonym_autor Radime ti v dobrom. Za 150 kupis nieco, co budu vyhodene peniaze a zivotnost a kvalita nebudu dobre. Aspon presne vysvetli, co s tym partner chce rezat a ako casto, ake su poziadavky na dlzku listy, kvalitu rezu a pod.

anonym_ccac08
Autor odpoveď zmazal
anonym_ccac08
Dnes o 07:48

Nasiel som toto. Lacnejsie asi nic

https://allegro.sk/ponuka/kotucova-pila-bosch-p...

danica2711
Dnes o 07:56

všetci ti poradili normálne. Ale ak si (ako človek, čo sa v tejto oblasti absolútne neorientuje) arogantne myslíš, že nie, kúp mu niečo lacné z čínskych shit-stránok. Bude ti hlboko vďačný