icon

Prečo sa ľudia vzdávajú rodinných domov?

stelly652
Dnes o 17:38

Ahojte ľudia ozývam sa vám preto,lebo nedá mi to pokoj a stále mi chodia myšlienky o tom,že prečo toľko ľudí sa chcú vzdať majetku a rodičovských domov a odchádzajú dôvod ako to viem?.....a odkiaľ som prišiel na to??...pretože stále vidím ako pribudaju nove príspevky,ktoré ponúkajú vyhodnu cenu predaj rodinných domov,ale prečo??...chcú sa vzdať dedičského konania?? ty dotyčný ktorý sa chcú vzdať majetku.. alebo chcú nového kupca,len preto aby si dobre zarobili a obohatili sa??.....či preto lebo ceny rapidne stúpajú hore a mladý ľudia nestihaju splácať hypotéku,úver....

Strana
z2
anonym_864856
Dnes o 18:10

Toto je ešte väčší pacient ako ubenfolfen.Máte môj obdiv ženy, že sa mu čokoĺvek snažíte vysvetliť.

viestta
Dnes o 18:13
@stelly652

@anonym_ab7cb4 predali ho naozaj šak dali aj inzerát a nelen jeden sused

@stelly652 ked maju inzeraty a nikto ho este nekupil, tak ho len predavaju. Stale ho nepredali, kym nie je novy majitel. A v tej vasej doline sa nehnutelnosti predavaju dlho, presne z toho dovodu ich nikto kupit nechce pre ktory ho ludia predavaju. Nie je robota, nie je perspektiva na zivot.

anonym_90ea26
Dnes o 18:13

@stelly652 ludia sa enormne vzdavaju rodinnych domov a bytov v hladovych dolinach, miestach kde niet prace a prace poriadne zaplatenej, tieto nehnutelnosti skupuju marginalizovane osoby s ktorymi pridu na rad alkohol, drogy a nasilie, nakolko maju viac deti ako pracujuca spolocnost, vyrazne zmenia demografiu vo svojej prospech a nakoniec sa tieto oblasti stanu cisto romskymi(getá), uz dnes su na Slovensku obce kde je cisto zastupena iba tato komunita a teraz to graduje nakolko nam dospieva dalsia generacia v 14 rokoch ktora caka svoje prve dieta.

Vsetko ide na zapad a peniaze z predaja nehnutelnosti v tychto hladovych dolinach sa ludom logicky hodia, co umrie dochodca, to hned byt / dom je na predaj, postihnuty je najmä stred a vychod juhu Slovenska, ale napr. aj taka Banska Bystrica prisla za roky o 10 000 obyvatelov, Kosice nateraz zachranilo Volvo.

anonym_fa1983
Dnes o 18:25

S manželom a deťmi sme bývalí 10 rokov v bytovke, keď mama umrela. Sestra tu v meste tiež nebýbala,to bol starý 54 roční dom ,nik nemal záujem ho opraviť. A ak by sme ho zobrali a opravili,tak by som musela sestru vyplatiť a na toto všetko sme nemali peniaze. Ešte úver za byt sme platili.

anonym_ea35e6
Dnes o 18:28
@stelly652

@anonym_ea35e6 ale chcu ho na mňa prepísať ale ja ho nechcem lebo ho neutiahnem

@stelly652 tak ho predaj

anonym_e0b537
Dnes o 18:39

@stelly652
Aj nasi susedia za "vzdali" minuly tyzden sa prisli pochvalit ze predali - naozaj za 1,3 mil. a kupili 2015 za 650 tisic, nie vsetci byvaju v prdelovciach.

anonym_aa9861
Dnes o 18:50
@anonym_90ea26

@stelly652 ludia sa enormne vzdavaju rodinnych domov a bytov v hladovych dolinach, miestach kde niet prace a prace poriadne zaplatenej, tieto nehnutelnosti skupuju marginalizovane osoby s ktorymi pridu na rad alkohol, drogy a nasilie, nakolko maju viac deti ako pracujuca spolocnost, vyrazne zmenia demografiu vo svojej prospech a nakoniec sa tieto oblasti stanu cisto romskymi(getá), uz dnes su na Slovensku obce kde je cisto zastupena iba tato komunita a teraz to graduje nakolko nam dospieva dalsia generacia v 14 rokoch ktora caka svoje prve dieta.

Vsetko ide na zapad a peniaze z predaja nehnutelnosti v tychto hladovych dolinach sa ludom logicky hodia, co umrie dochodca, to hned byt / dom je na predaj, postihnuty je najmä stred a vychod juhu Slovenska, ale napr. aj taka Banska Bystrica prisla za roky o 10 000 obyvatelov, Kosice nateraz zachranilo Volvo.

@anonym_90ea26 patrim medzi tych 10 000 obyvatelov. Nepacilo sa mi byvat v meste, kde za 40 rocny dom v Banskej Bystrici na Foncorde pytaju 360.000 teda viac ako za porovnatelny 40 rocny dom v Bratislave Raci za 325.000. Obidva v povodnom stave. Ani za holy pozemok na stavbu domu nad Foncordou nemienim dat 350 000. Mzdy zamestnancov podpriemerne ale ceny nadpriemerne. Suhlasim s nazvom Pazrava pri Zvolene, aj ked je to moje rodisko.

anonym_90ea26
Dnes o 18:55
@anonym_e0b537

@stelly652
Aj nasi susedia za "vzdali" minuly tyzden sa prisli pochvalit ze predali - naozaj za 1,3 mil. a kupili 2015 za 650 tisic, nie vsetci byvaju v prdelovciach.

@anonym_e0b537 jasne a potom tu rozpravku o veľrybej polievke🐶

anonym_90ea26
Dnes o 18:57
@anonym_aa9861

@anonym_90ea26 patrim medzi tych 10 000 obyvatelov. Nepacilo sa mi byvat v meste, kde za 40 rocny dom v Banskej Bystrici na Foncorde pytaju 360.000 teda viac ako za porovnatelny 40 rocny dom v Bratislave Raci za 325.000. Obidva v povodnom stave. Ani za holy pozemok na stavbu domu nad Foncordou nemienim dat 350 000. Mzdy zamestnancov podpriemerne ale ceny nadpriemerne. Suhlasim s nazvom Pazrava pri Zvolene, aj ked je to moje rodisko.

@anonym_aa9861 prave tieto umelo vytahane ceny najmov a nehnutelnosti kedy ludia od svojej pazravosti uz ozaj fakt nevedia co za to pytat, zabiju mesta na zapad od Bratislavy, v skutocnosti nehnutelnosti v BB maju 1/3 hodnotu, ale tak ked je niekto nenazraty, nepreda.

anonym_a88476
Dnes o 19:10

@stelly652 prosim ta, ako mohli susedia predat dom, keď ho nikto nekúpil ? Iq hupací koník 🤣 bože mať tvoje starosti..

stelly652
autor
Dnes o 19:13
@anonym_a88476

@stelly652 prosim ta, ako mohli susedia predat dom, keď ho nikto nekúpil ? Iq hupací koník 🤣 bože mať tvoje starosti..

@anonym_a88476 ta šak predaný je ale ešte stále ho nikto nekúpil dnešnej dobe nikto neodkúpi dom keď nema na to

renesance80
Dnes o 19:20

@stelly652 pokial prebieha dedicske tak sa to neda predat a predavaju to preto , ze je vacsinou viac dedicov a treba sa vyplatit plus kazdy uz ma medzi tym svoje byvanie a staru rarohu po rodicoch zivit nebude , that s all

anonym_e0b537
Dnes o 19:25
@anonym_90ea26

@anonym_e0b537 jasne a potom tu rozpravku o veľrybej polievke🐶

@anonym_90ea26
Nezavid, sme radi ze odchadzaju chcu mat zo syna futbalistu zo zahrady spravili futbalove ihrisko s brankou a kazde rano trenovali kopy na branu, poobede chodili pytat lopty...dufame ze to nekupil podobny debil.

anonym_aa9861
Dnes o 19:28
@renesance80

@stelly652 pokial prebieha dedicske tak sa to neda predat a predavaju to preto , ze je vacsinou viac dedicov a treba sa vyplatit plus kazdy uz ma medzi tym svoje byvanie a staru rarohu po rodicoch zivit nebude , that s all

@renesance80 ani prebiehajuce dedicske nemusi byt, podstata je, ze ten dom sa nachadza v Poltari s poctom obyvatelov 5000 z toho cca 1000 romov.

natalka13
Dnes o 19:31
@stelly652

@anonym_a88476 ta šak predaný je ale ešte stále ho nikto nekúpil dnešnej dobe nikto neodkúpi dom keď nema na to

@stelly652 predany a nikto ho este nekupil😃

stelly652
autor
Dnes o 19:33
@natalka13

@stelly652 predany a nikto ho este nekupil😃

@natalka13 neodkúpil ospravedlňujem sa

natalka13
Dnes o 19:39
@stelly652

@natalka13 neodkúpil ospravedlňujem sa

@stelly652 to je jedno nekupil ci neodkupil🙈 kym ho niekto neodkupy nemoze byt predany.

natalka13
Dnes o 19:47

* neodkupi🙈

stelly652
autor
Dnes o 19:53
@natalka13

* neodkupi🙈

@natalka13 teraz už úplne som mimo a mam s toho v hlave čalamádu 😂😅

svetlonos
Dnes o 19:54
@stelly652

@natalka13 teraz už úplne som mimo a mam s toho v hlave čalamádu 😂😅

@stelly652
Dom predávajú, zatiaľ ho nik ešte nekupil

nelca84
Dnes o 19:56
@stelly652

@stelly652 nie, nie je predaný, predaný bude až keď ho niekto kúpi, už to pochop

stelly652
autor
Dnes o 19:58
@nelca84

@stelly652 nie, nie je predaný, predaný bude až keď ho niekto kúpi, už to pochop

@nelca84 šak hej pochopil som už som si to dal do poriadku

Strana
z2