icon

Prečo sú ceny bytov v Handlovej nízke?

veroncak
Dnes o 11:53

Velmi by ma zaujimalo preco su ceny bytov v Handlovej tak nizke oproti zbytku Slovenska? Vie mi niekto dat uprimnu odpoved na to ako sa mu byva v Handlovej a ake su tam cca mesacne poplatky na zivot v dvojizbovom byte?

anonym_5d8bf9
•
Dnes o 11:58

@veroncak hladová dolina, toľko k tomu.

zuzacka16
•
Dnes o 12:02

ak si ešte nikdy nebola v Handlovej, tak sa nečudujem ani tvojej otázke..tam skapal pes..žiaľ..

marsmykkok
•
Dnes o 12:20
@zuzacka16

ak si ešte nikdy nebola v Handlovej, tak sa nečudujem ani tvojej otázke..tam skapal pes..žiaľ..

@zuzacka16 ty si bývala? Ak áno vysvetlíš nám to? Ako je to taká zašitá časť Slovenska, ale 16km je odtiaľ Prievidza čo je blízko a tam hoci to tiež nie je nič moc mesto sú ceny oveľa vyššie... Pričom reálne dochádzať dnes 16km do väčšieho mesta nie je problém a tiež veru tomu nechápem. Ja som čítala že sú tam v tých bytoch vysoké náklady na bývanie, vysoký fond opráv a preto sú tak lacné, ale len na internete som to čítala a neviem či to tak reálne je. Pes zdochol aj v Detve napríklad, Lučenci, Topoľčanoch a ceny sú tam oveľa vyššie ako v tej Handlovej...

anonym_4c3b98
•
Dnes o 12:39

lebo tam zdochol pes. tak preto.

anonym_8fd4a0
•
Dnes o 12:43
@marsmykkok

@zuzacka16 ty si bývala? Ak áno vysvetlíš nám to? Ako je to taká zašitá časť Slovenska, ale 16km je odtiaľ Prievidza čo je blízko a tam hoci to tiež nie je nič moc mesto sú ceny oveľa vyššie... Pričom reálne dochádzať dnes 16km do väčšieho mesta nie je problém a tiež veru tomu nechápem. Ja som čítala že sú tam v tých bytoch vysoké náklady na bývanie, vysoký fond opráv a preto sú tak lacné, ale len na internete som to čítala a neviem či to tak reálne je. Pes zdochol aj v Detve napríklad, Lučenci, Topoľčanoch a ceny sú tam oveľa vyššie ako v tej Handlovej...

@marsmykkok
ty byvas v Handlovej?

anonym_dc1da7
•
Dnes o 12:46

niekedy je potrebné aj pozrieť aj oblasti v ktorých sa byty predávaju.
U nás v ZH čo je 16km od Handlovej nájdeš dvojizbáky za 30000 s kvetnatým popisom o vrátnikovi, dvoch výťahoch a priamo v centre mesta ale nájdeš aj aj byty za 125000. Ale do toho 30000 euroveho by som nešla ani kuknúť, lebo áno je v centre mesta ale plný ploštíc a inej hávede.
A podobne to bude asi aj v Handlovej, sú aj tam bytovky plné neprispôsobivých ale aj bytkovky s nromálnymi ľuďmi.
Hladovou dolinou by som to nenazvala. V Žiari do fabriky zháňajú ľudí stále a myslím, že v Prievidzi si človek tiež prácu nájde.

biba_18
•
Dnes o 12:50
@marsmykkok

@marsmykkok ale myslím že je rozdiel bývať na dedine kde keď vyjdeš na ulicu tak nechytíš z toho depku - na rozdiel od handlovej ...
u nás na východe je tiež jedno také mesto - syn počas školy brigádoval ako vodič dodávky - a vravel že tam je to doslova ako čierna diera krížená s dementormi - vtiahne ťa a vysaje ti všetok život 😒 (resp. takto, takých miest je tu na východe asi viac, ale chápeme sa...)

anonym_4b7d33
•
Dnes o 13:07
@marsmykkok

@marsmykkok uff Topoľčany sú ekonomicky oproti takej Handlovej ekonomicky raj, porozmyslaj je tam pivovar, hyza, decodom, elektro dielne a celkom dosť. Čiže ľudia majú vcelku jednoduchšie uplatnenie na trhu prace čo sa o Handlovej nedá povedať

mandzula
•
Dnes o 13:10

Nizke platy, nizka kupyschopnost obyvatelstva, odchod mladych ludi tlacia ceny nadol. Muz tam roky pracoval, ja som tam chodievala na sluzobky a svorne sme sa zhodli, ze by sme tam nezili ani zadarmo. Ma sice sympaticke mini namestie, obchodov pribuda, priroda okolo je pekna, ale to mnohym, najma schopnejsim mladym nevyvazi fakt, ze tam zdochol pes. O rozrastajucej sa socka pocernej komunite ani nehovorim.

marhulka13
•
Dnes o 13:18
@anonym_4b7d33

@marsmykkok uff Topoľčany sú ekonomicky oproti takej Handlovej ekonomicky raj, porozmyslaj je tam pivovar, hyza, decodom, elektro dielne a celkom dosť. Čiže ľudia majú vcelku jednoduchšie uplatnenie na trhu prace čo sa o Handlovej nedá povedať

@anonym_4b7d33 Decodom už skoncil

marsmykkok
•
Dnes o 13:20
@anonym_8fd4a0

@marsmykkok
ty byvas v Handlovej?

@anonym_8fd4a0 nie nebývam, preto by som chcela vedieť prečo, lebo miest kde zdochol pes je veľa a nie sú tam také lacné byty

fotoarch
•
Dnes o 13:21
@anonym_4b7d33

@anonym_4b7d33 pivovar nieje, dekodom uz skrachoval atd

anonym_5ae838
•
Dnes o 13:46

Má tam J Kotian poskupovaných veľa bytov, ktoré potom prenajíma neprispôsobivým z celého Slovenska (asi aj úžerníči pritom), tak by som si dala pozor, či to nie je taký prípad
https://www.facebook.com/groups/198095563251490...

biba_18
•
Dnes o 13:58
@anonym_5ae838

Má tam J Kotian poskupovaných veľa bytov, ktoré potom prenajíma neprispôsobivým z celého Slovenska (asi aj úžerníči pritom), tak by som si dala pozor, či to nie je taký prípad
https://www.facebook.com/groups/198095563251490...

@anonym_5ae838 ježišimaria 😲

marsmykkok
•
Dnes o 14:01
@anonym_4b7d33

@anonym_4b7d33 Ako ti píšu už, veľa z tých firiem nefunguje, tam nebude tiež nikdy nič riadne, to je doslova krkaháj Topoľčany a Partizánske, otrasné cesty, krajské mestá daleko.

mandzula
•
Dnes o 14:03
@biba_18

@anonym_5ae838 ježišimaria 😲

@biba_18 Ma s tym problem aj Ziar nad Hronom. Mnohi stari obyvatelia s laskou spominaju na casy, ked mali problemy spojene len so "svojimi" Cigánmi, dokonca aj oni sami. Na rieseni tejto situacie stoji cela aktualna predvolebna kampan.

anonym_057667
•
Dnes o 16:17
@biba_18

@marsmykkok ale myslím že je rozdiel bývať na dedine kde keď vyjdeš na ulicu tak nechytíš z toho depku - na rozdiel od handlovej ...
u nás na východe je tiež jedno také mesto - syn počas školy brigádoval ako vodič dodávky - a vravel že tam je to doslova ako čierna diera krížená s dementormi - vtiahne ťa a vysaje ti všetok život 😒 (resp. takto, takých miest je tu na východe asi viac, ale chápeme sa...)

@biba_18 Dané mesto nemá v názve "čierna,,

biba_18
•
Dnes o 16:49
@anonym_057667

@biba_18 Dané mesto nemá v názve "čierna,,

@anonym_057667 nie…

anonym_057667
•
Dnes o 17:07
@biba_18

@anonym_057667 nie…

@biba_18 ... lebo na východe je mestečko, ktoré kedysi žilo a teraz upadá -Cierna nad Tisou

anonym_0a2d7f
•
Dnes o 17:09

@veroncak hladova dolina, mozno aj znecistenie...

biba_18
•
Dnes o 17:10
@anonym_057667

@biba_18 ... lebo na východe je mestečko, ktoré kedysi žilo a teraz upadá -Cierna nad Tisou

@anonym_057667 áno viem. ja teraz píšem konkrétne o sečovciach…

anonym_057667
•
Dnes o 17:11
@biba_18

@biba_18 Jaj...

anonym_2349de
•
Dnes o 17:15
@biba_18

@biba_18 tiež ma ako prvé napadli Sečovce. Tam ešte bývajú aspoň nejaký "biely". Ale o Jelšave sa to nedá povedať, teda aspoň keď prechádzame Jelšavou mám ten pocit.

jankadr
•
Dnes o 17:17

Bola si v Handlovej? Ja tadiaľ občas prechádzam a žiť by som tam nechcela. Za mňa je to jedna dlhá hlavná cesta, čo prejdeš za 5 minút autom. Pribúdajú tam neprispôsobiví občania. A áno Prievidza je 16 km, ale byť v tých kolónach popoludní tam asi tiež nie je výhra. Skôr by som riešila Prievidzu, Žiar, Bánovce, Topoľčany.