Problémy s nájmom a výskyt hmyzu: Ako postupovať?
Dobrý deň sme trojčlenná rodina máme problém lebo máme veľký výskyt hmyzu aj ploštice a šváby ako máme reagovať keď nám majiteľ vôbec neodpovedá a baví sa s nami ako s odpadom boli sme dohodnutý na vypratanie nábytku a že mu dame o to menej na nájom ale on urobil to že nám dal výpoveď z bytu čo máme urobiť boli je to ťažké lebo ani nie je ľudský moja žena trpí a nespime. A on len hrabe peniaze. Dakujem
Utekala by som z takého nájmu, aj bez výpovede.
to v ktorej krajine ostane niekto dobrovolne v byte s plosticami a so švabmi?
Baby, ako novemu prenajimatelovi , keby mi niekto povedal, ze uteka pred plosticami a svabmi, novy prenajom by som mu na milion % nedala.....vsak sa to prenasa a este by mi to dotiahol do mojho bytu.....😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫
to v ktorej krajine ostane niekto dobrovolne v byte s plosticami a so švabmi?
@katkaseiner tam, kde niekto nema na vyber. Myslim si, ze tak skoro novy podnajom nenajdu...
@alexanderrybka1 ako dlho tam bývate? Tento problém tam pri vašom nasťahovaní nebol? Nebol resp. nie je ten byt nejaký "vybývaný"? Ak problém vznikol za vášho bývania v byte, prečo ste ho hneď neriešili deratizačnou firmou. Susedné byty nie sú postihnuté? Ak áno, potom to riešte naraz spoločne.
Baby, ako novemu prenajimatelovi , keby mi niekto povedal, ze uteka pred plosticami a svabmi, novy prenajom by som mu na milion % nedala.....vsak sa to prenasa a este by mi to dotiahol do mojho bytu.....😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫
@vevesh take veci novému prenajimatelovi nemusí vesat na nos. Stačí povedať, neboli sme spokojní (ak sa bude vôbec niečo pýtať)
hladam si niečo nové a bonzla by som ho na daňový
ktovie či odvadza dane

Prečo sa neodstahujete?