icon

Skúsenosti s bývaním v Rovinke

16. mar 2026

Ahojte, odporučili by ste bývanie v Rovinke pre mladú rodinu s dieťaťom (skolkar) ?
Muž- homeoffice, žena - nešofer

Ďakujem za skúsenosti

Strana
z2
babushkaem
18. mar 2026
@alenka58

@babushkaem je to aj v meste, teda v jej častiach niektorých, je to hlavne o ľudoch, v našej časti BA stale niečo robia, naposledy fašiangy, za chvíľu bude Veľká noc, my máme zajaca tak ho berieme, cez prázdniny majú na ihrisku deti 2 x do týždňa čítanie, pikniky si robia, hrajú futbal, 2 x do roka pivné slávnosti, proste stále niečo, ale to sa zišla taká dobrá komunita, je tu dosť detí, v Záh.B kde máme nehnuteľnosť tak toľko akcií nerobia, dosť sú ľudia izolovaný v domoch, tam aj my

@alenka58 hej ja som byvala v karlovke, tam bol vysoky vekovy priemer, tak mozno preto :D

anonym_071abb
18. mar 2026
@motylik2559

@anonym_bdc314 Ale Rovinka je nejakych 5km od BA, nie 20km ako Malinovo. A vela zavisi od cloveka, lebo ako som uz pisala trosku vyssie, moja exsvagrina nezanevrela na kamosky v Ba (chodila do Ba na kavu za nimi) a taktiez aj oni dosli za nou. Je to skor o lenivosti cloveka. Nie o tom,ze by to bolo pravidlom u kazdeho cloveka🙂

@motylik2559 malinovo je 20 min od ba? A to odkedy.ja byvam v moste, co je dedina pred malinovom a v biskupiciach na stanici som za 3min autom. Z malinova za 7 min 😁

motylik2559
18. mar 2026
@anonym_071abb

@motylik2559 malinovo je 20 min od ba? A to odkedy.ja byvam v moste, co je dedina pred malinovom a v biskupiciach na stanici som za 3min autom. Z malinova za 7 min 😁

@anonym_071abb Nie, precitaj si este raz a poriadne co som napisala😄

anonym_071abb
18. mar 2026
@motylik2559

@anonym_071abb Nie, precitaj si este raz a poriadne co som napisala😄

@motylik2559 pises, ze malinovo je 20 km od ba. Ano od centra 17km, rovinka je od centra 15 km… malinovo je len na druhu stranu. Nevraviac, ze v malinove je asi uz fakt vsetko (vlastne nieco malo v moste)… cize ano, malinovo je porovnatelne s rovinkou… ale zbytok suhlasim, ze zalezi od cloveka

motylik2559
18. mar 2026
@anonym_071abb

@motylik2559 pises, ze malinovo je 20 km od ba. Ano od centra 17km, rovinka je od centra 15 km… malinovo je len na druhu stranu. Nevraviac, ze v malinove je asi uz fakt vsetko (vlastne nieco malo v moste)… cize ano, malinovo je porovnatelne s rovinkou… ale zbytok suhlasim, ze zalezi od cloveka

@anonym_071abb Nepisem, pisala som,ze za 20min busom si z Rovinky v centre..

motylik2559
18. mar 2026
@anonym_071abb

@anonym_071abb Tych 20km za Ba co pises mne, pis tomu anonymovi co to pisal mne😄 Este som ho aj vyvadzala z miery,ze Rovinka je nejakych 5km od Ba...
Zle si precitala kto to pisal...zle to pisal ten anonym, nie ja...

anonym_071abb
18. mar 2026
@motylik2559

@anonym_071abb Tych 20km za Ba co pises mne, pis tomu anonymovi co to pisal mne😄 Este som ho aj vyvadzala z miery,ze Rovinka je nejakych 5km od Ba...
Zle si precitala kto to pisal...zle to pisal ten anonym, nie ja...

@motylik2559 toto si nepisala ty?

motylik2559
18. mar 2026
@anonym_071abb

@motylik2559 toto si nepisala ty?

@anonym_071abb Precitaj si prvu vetu co som tam napisala, ze Rovinka je 5km od Ba....🙄 a tych 20km som pisala na Malinovo, pretoze to pisal on...Ked nevies o com bola nasa konverzacia, tak sa do tejto nasej nezapajaj a napis len za seba nieco autorke temy🤷‍♀️

anonym_071abb
18. mar 2026
@motylik2559

@anonym_071abb Precitaj si prvu vetu co som tam napisala, ze Rovinka je 5km od Ba....🙄 a tych 20km som pisala na Malinovo, pretoze to pisal on...Ked nevies o com bola nasa konverzacia, tak sa do tejto nasej nezapajaj a napis len za seba nieco autorke temy🤷‍♀️

@motylik2559 pockaj, nerozumieme sa. Ja sa ti snazim vyvratit, ze tvrdis, ze rovinka je 5km od ba a malinovo 20. Nie je malinovi dalej ako rovinka (dobre o 2km), len je na druhu stranu

motylik2559
18. mar 2026
@anonym_071abb

@motylik2559 pockaj, nerozumieme sa. Ja sa ti snazim vyvratit, ze tvrdis, ze rovinka je 5km od ba a malinovo 20. Nie je malinovi dalej ako rovinka (dobre o 2km), len je na druhu stranu

@anonym_071abb A ty stale nerozumies co ti pisem ja, Rovinka je cca 5km od Ba..to mi nevyvratis...a na to malinovo som mu tak reagovala preto, lebo on to tak napisal. To sa vazne ides zapajat do nasej debaty, ktorej ty nerozumies? No tak nic, pekny den, ja sa nepotrebujem dotahovat😄

motylik2559
18. mar 2026
@anonym_071abb

@anonym_071abb Ps. ja dobre viem,ze malinovo je hned za rovinkou, chodila som tam z rovinky, ked tam brat byval kedysi...Ale ty nerozumies preco som to napisala jemu tak ako som napisala, ale to uz nie je moj problem🤷‍♀️😄

Strana
z2