icon

Brali by ste obedové menu za mesačnú paušálnu cenu?

usporiadatel123
Včera o 20:12

Toto služba ma fakt prísť na Slovensko a bude stať iba 300€ na mesiac a varia fakt domáce jedla je to neskutočne takže nebudete musieť variť chodiť do obchodu a rozmýšľať čo zas navarím vy si preplatíte mesačne sumu 300€ a oni vám dajú na každý deň výber troch jedál ktoré vám donesú a vy keď prídete z práce máte vždy navarené ale aj ušetrené lebo keď idete do obchodu tak minimálne 600€ necháte iba na jedlo ktoré sa vari a táto služba nevari na porcie ale na kilá ako keby ste varili vy doma čo na to hovoríte ? ja osobne sa už teším

Strana
z2
minenkaa
Včera o 20:13

@usporiadatel123 na deň tri jedla či vyber z troch jedál

usporiadatel123
autor
Včera o 20:15
@minenkaa

@usporiadatel123 na deň tri jedla či vyber z troch jedál

@minenkaa ma to byt tak že si vyberiete vždy deň dopredu jedno jedlo a oni vám to prinesú v takej forme že to ráno navaria a hneď to pošlú v takej forme ako keby ste si vy doma navarili guláš v množstve keď si môže nabrať každý aj dve porcie možno aj tri

lukbe
Včera o 20:16

Ja hovorím, ze domáce je domáce. Od chleba až po halušky😋.

viestta
Včera o 20:17

Mam fakticku otazku: Za tych 300€ kolko jedla denne dovezu? Lebo to vychadza 10€ denne, a to mas v beznej restike jednu porciu, pre 4 clennu rodinu je to malo. A kedy to budu rozvazat? Lebo niekto chodi z prace o tretej, iny o pol osmej.

usporiadatel123
autor
Včera o 20:17
@lukbe

@lukbe ja osobne stym mám skúsenosť funguje to na Litve a fakt cool domáce

dadis
Včera o 20:18
@lukbe

@lukbe Ja neznasam donasky.. max pizzu raz za 5 rokov.. to radsej obed v restauraciii, za 300eur mas obed v resrauracii na kazdy den..(ak by som si to mohla dovolit 😁)

lindous
Včera o 20:19

Nepríde mi to ako žiadna prevratná novinka, všelijaké krabičkové obedy sú na trhu, dokonca aj celodenná strava sa dá takto objednať... objednať si viem aj menučko a väčšinou aj s donáškou výjde takú istú sumu, možno aj menej, ak počítam nejakých 22 pracovných dní... a v obchode stále miniem tie zvyšné peniaze, lebo nemám raňajky, desiatu, olovrant a večeru... jasné, ak majú fakt dobré jedlo, nájdu si svojich klientov ako každá reštika, ale nie je to nič ani wau ani extra výhodné... ja plánujem jedlo a varím rada, takže si nosím svoje obedy a vyhovuje mi to tak najviac

viestta
Včera o 20:19

@usporiadatel123 ozaj, odzvezu aj do Marianky alebo na Devinske jazero (aby sme sa bavili len o Bratislave, lebo asi vo Filakove nebudu)

usporiadatel123
autor
Včera o 20:20
@viestta

Mam fakticku otazku: Za tych 300€ kolko jedla denne dovezu? Lebo to vychadza 10€ denne, a to mas v beznej restike jednu porciu, pre 4 clennu rodinu je to malo. A kedy to budu rozvazat? Lebo niekto chodi z prace o tretej, iny o pol osmej.

@viestta
@viestta no vždy pred podpísaním zmluvy sa to s každým rieši rôzne dáte si niake podmienky kedy kam a prinesú vám normálne že napríklad kilo ryže a kilo kuracích Reznov čo vychádza cca 12 plátkov vyprážaných ja stym mám skúsenosť cez kamaráta a hovoril že sa chystajú na sk a po všetkých krajinách

lukbe
@lindous

Nepríde mi to ako žiadna prevratná novinka, všelijaké krabičkové obedy sú na trhu, dokonca aj celodenná strava sa dá takto objednať... objednať si viem aj menučko a väčšinou aj s donáškou výjde takú istú sumu, možno aj menej, ak počítam nejakých 22 pracovných dní... a v obchode stále miniem tie zvyšné peniaze, lebo nemám raňajky, desiatu, olovrant a večeru... jasné, ak majú fakt dobré jedlo, nájdu si svojich klientov ako každá reštika, ale nie je to nič ani wau ani extra výhodné... ja plánujem jedlo a varím rada, takže si nosím svoje obedy a vyhovuje mi to tak najviac

@lindous presne tak, dnes je toho uz plno, ale mne aj tak chutí najlepšie to, čo si uvarím😍.

dadis
@viestta

@viestta Mne sa uz viac paci sluzba, ze ti kurier kazdy den donesie suroviny + recept a uvaris si sam. Pretoze vymyslanie je na vareni najtazsie 😁

minenkaa
Včera o 20:25

Ale veď toto existuje ,300€,na osobu je strasne moc

viestta
Včera o 20:26
@usporiadatel123

@viestta
@viestta no vždy pred podpísaním zmluvy sa to s každým rieši rôzne dáte si niake podmienky kedy kam a prinesú vám normálne že napríklad kilo ryže a kilo kuracích Reznov čo vychádza cca 12 plátkov vyprážaných ja stym mám skúsenosť cez kamaráta a hovoril že sa chystajú na sk a po všetkých krajinách

@usporiadatel123 takze 30 x za mesiac za 10€ denne donesu 2 kila navareneho? Este som ani nevytiahla kalkulacku a aj keby doniesli len kilo uz vidim, ze bud to budu mizerne a lacne suroviny alebo skrachuju skor ako zacnu. Ekonomika nepusti ani pri tom najgenialnejsom napade. Kazdy biznis plan ma produkovat zisk

lindous
Včera o 20:29
@viestta

@usporiadatel123 takze 30 x za mesiac za 10€ denne donesu 2 kila navareneho? Este som ani nevytiahla kalkulacku a aj keby doniesli len kilo uz vidim, ze bud to budu mizerne a lacne suroviny alebo skrachuju skor ako zacnu. Ekonomika nepusti ani pri tom najgenialnejsom napade. Kazdy biznis plan ma produkovat zisk

@viestta ja v tom vidím biznis plán pre mňa, za 13-14€ na deň, ak počítam pracovné dni, si objednám 12 rezňov s ryžou, 11 porcií za 7-8€ predám kolegom a zarobené 😂

usporiadatel123
autor
Včera o 20:29
@viestta

@viestta nie iba cez pracovne dni to ma byt no ja keď idem do obchodu navarit tak ma to vždy minimálne za 20€ minie keď šetrím

lucik194
Včera o 20:30

nemyslim si, ze nejako prerazia v BA trh s jedlom....... uz aj ludia z kancelarii si zacinaju stale viac nosit obedy ..... a cena obeda 10 eur nie je nic za cim sa ludia pojdu potrhat

anonym_dc888a
Včera o 20:30

300x4 osoby je 1200 euro len na stravu, toľko za mesiac ani nezarobím. Ďakujem za úchvatnú novinku.
PS: Sestra je z Fiľakova zarobí iba 850€

anonym_e65c4e
Včera o 20:31

no pre mna by to bolo nevyhodne, lebo moji chlapi doma su ako kobylky cize podla mna toho jedla vela nebude, a v case konsolidacie radsej tieto sluzby nevyuzijem nepridu mi vyhodne

usporiadatel123
autor
Včera o 20:31
@lucik194

nemyslim si, ze nejako prerazia v BA trh s jedlom....... uz aj ludia z kancelarii si zacinaju stale viac nosit obedy ..... a cena obeda 10 eur nie je nic za cim sa ludia pojdu potrhat

@lucik194
@lucik194 len že ten obed ma byt pre celú rodinu ne na porciu pre jedného preto sú iný od všetkých neviem ako to dokážu navarit za tu sumu ale som zvedavý a ja si ich určite predplatim

minenkaa
Včera o 20:32
@usporiadatel123

@viestta nie iba cez pracovne dni to ma byt no ja keď idem do obchodu navarit tak ma to vždy minimálne za 20€ minie keď šetrím

@usporiadatel123 pre jedného navarit doma za 20€ ,to čo ješ ,zlate tehly?
Takže za 20 dni 300€,na jedného a zvislých desať dni podľa teba 20x10 ,ďalších 200€ ,mmm lacné jedenie a to len jeden clovek

usporiadatel123
autor
Včera o 20:33
@anonym_dc888a

300x4 osoby je 1200 euro len na stravu, toľko za mesiac ani nezarobím. Ďakujem za úchvatnú novinku.
PS: Sestra je z Fiľakova zarobí iba 850€

@anonym_dc888a 300€ ma byt pre celú rodinu každý pracovný deň pre jednu domácnosť

lucik194
@usporiadatel123

@lucik194
@lucik194 len že ten obed ma byt pre celú rodinu ne na porciu pre jedného preto sú iný od všetkých neviem ako to dokážu navarit za tu sumu ale som zvedavý a ja si ich určite predplatim

@usporiadatel123 pre celu rodinu za 10 eur nebude nic z kvalitnych surovin.....

usporiadatel123
autor
@minenkaa

@usporiadatel123 pre jedného navarit doma za 20€ ,to čo ješ ,zlate tehly?
Takže za 20 dni 300€,na jedného a zvislých desať dni podľa teba 20x10 ,ďalších 200€ ,mmm lacné jedenie a to len jeden clovek

@minenkaa to je na rodinu

beata_k

Akoze v com je to za 300€ prevratne? Ved existuje donaska, restauracia...neviem co mas stale s tym obchodom. Ak si tu mala urobit reklamu, tak predavas drahu teplu vodu.

beata_k
Včera o 20:34
@usporiadatel123

@anonym_dc888a 300€ ma byt pre celú rodinu každý pracovný deň pre jednu domácnosť

@usporiadatel123 Kolko osob je domacnost?

minenkaa
Včera o 20:35
@usporiadatel123

@minenkaa to je na rodinu

@usporiadatel123 takže ak budeme desiati a objedname si prasa a desať kg zemiakovej kase ,bude cena rovnaká?

a0
Včera o 20:35

@usporiadatel123 za mňa nič extra za 15€/deň dokážem navariť tiež plnohodnotné, vyvážené jedlo pre 4 osoby. Nejak mi chýba pridaná hodnota tejto služby. 🤔 v čom je to iné ako ostatné obdobné služby ?

ivik4
Včera o 20:36

To nie je ziadna novinka

modrahruska

Ale ved toto funguje uz roky, bud formou krabiciek, alebo su aj jedalne ktore varia a rozvazaju (nielen) dochodcom, cize nic nove. Ja osobne si radsej navarim doma, ale mozno niekomu sa to bude zdat vhodne.

lukbe
@usporiadatel123

@usporiadatel123 haha, poznám domacnosti, kde majú aj 8 detí, aj viac, za 300 eur, hej?

Strana
z2