Narodeninová oslava v McDonald's
Ahojte, chcem pre čoskoro 13 ročnú dcéru a zopár kamarátok zajednať narodeninovú oslavu v McDonald, konkrétne v Trenčíne. Ako to chodí a koľko to asi stojí? Budú mať vyhradený nejaký priestor? Ako je to s jedlom? Môžeme ich tam nechať samé? Dá sa to aj bez tej animátorky? Predsa len, 13ročné baby už asi nebudú mať záujem o detské hry. Alebo vie ten program prispôsobiť pre také teenegerky? Ďakujem 🙂
Neblazni . Fakt pre 13 rocne baby oslavu v Mekaci . Veď ich tam zober , objednajú si čo chu , zaplať to a nechaj ich tam o hodinu prídi pre ne , poprípade nechaj dcere ešte peniaze, aby vedela každej kúpiť zmrzlinu
Neblazni . Fakt pre 13 rocne baby oslavu v Mekaci . Veď ich tam zober , objednajú si čo chu , zaplať to a nechaj ich tam o hodinu prídi pre ne , poprípade nechaj dcere ešte peniaze, aby vedela každej kúpiť zmrzlinu
@lenka.25 no možno to bude lepšie tak. Že len zajednať nejaký kút alebo priestor pre ne, nech majú voľné. Sú tie oslavy moc detské, či?
@lenka.25 no možno to bude lepšie tak. Že len zajednať nejaký kút alebo priestor pre ne, nech majú voľné. Sú tie oslavy moc detské, či?
@anonym_autor ale take veľké baby už nepotrebujú kútik a animatorku . Koľko ich bude ? Veď prídeš do Mekacu , sadnú si do voľného boxu a oni sa zabavia aj samé . Určite nepotrebuje dcera sediet v kresle Mc Donald s korunkou na hlave a animatorka im dá hľadať najdlhšiu hranolku 😅
Dcérina kamarátka ich tiež zobrala na 12 narodeniny na pizzu, posedeli si, žiadne rezervácie nič 🙂 veď 13 ročne sú už veľké baby 🙂
Ja by som vybrala ine miesto napr.bowling alebo jump arenu pre taketo slecny.mekac im mozes objednat cez wolt.
@anonym_autor Narodeninové oslavy sú pre 5-9 ročné deti, nie 13 ročné pubertiačky. Trochu si pozadu.... Prestaň už brať dcéru ako malé dieťa.
No 13 ročná pubertiacka je podľa mna uz dosť velka na takú oslavu v mc donalde v tom ich kútiku 😀 tam ozaj majú oslavu 5 ročne deti 😀 podľa mna jej skôr daj peniaze na kino, alebo nech si idu sadnut na ten mekac alebo na pizzu niekde do restiky 😀 ver mi že to ocení oveľa viac a aj jej kamarátky
@anonym_autor Narodeninové oslavy sú pre 5-9 ročné deti, nie 13 ročné pubertiačky. Trochu si pozadu.... Prestaň už brať dcéru ako malé dieťa.
@anonym_030263 ty už neoslavuješ narodeniny? Keď píšeš, že oslavy sú pre malé deti. Potom máš veľmi smutný život.
No 13 ročná pubertiacka je podľa mna uz dosť velka na takú oslavu v mc donalde v tom ich kútiku 😀 tam ozaj majú oslavu 5 ročne deti 😀 podľa mna jej skôr daj peniaze na kino, alebo nech si idu sadnut na ten mekac alebo na pizzu niekde do restiky 😀 ver mi že to ocení oveľa viac a aj jej kamarátky
@gabika0825 a kde píšem, že musia byť v tom detskom kútiku? Môžu sedieť aj v boxe alebo nejakom vyhradenom priestore. Pokiaľ viem, do mekáča si chodia posedieť aj dospeli, aj my s kolegyňami napr na kávu, prečo by to malo byť len pre malé deti? Vždy je tam milión puberťákov.
spýtaj sa oslávenkyne kam chce iśť s kamoškami na obed či večeru…
@anonym_030263 ty už neoslavuješ narodeniny? Keď píšeš, že oslavy sú pre malé deti. Potom máš veľmi smutný život.
@anonym_autor tak ale 13 ročne slečny na oslavu v kútiku v Mekáči už fakt nie. Moja dcérka s kamarátkami mali poslednú spoločnú organizovanú oslavu naposledy v 12 rokoch. Prespávačku v zime na chate. Ja som im to organozovala, bola to oslava mojej dcérky. A doteraz na nu spomínajú. Potom už sa hanbili. Už nechceli. A áno , mali oslavu aj v Mekáči, ale to mali fakt asi 5 rokov...
@anonym_autor tak ale 13 ročne slečny na oslavu v kútiku v Mekáči už fakt nie. Moja dcérka s kamarátkami mali poslednú spoločnú organizovanú oslavu naposledy v 12 rokoch. Prespávačku v zime na chate. Ja som im to organozovala, bola to oslava mojej dcérky. A doteraz na nu spomínajú. Potom už sa hanbili. Už nechceli. A áno , mali oslavu aj v Mekáči, ale to mali fakt asi 5 rokov...
@elenajezova hups, toto som chcela adresovať autorke...
@gabika0825 a kde píšem, že musia byť v tom detskom kútiku? Môžu sedieť aj v boxe alebo nejakom vyhradenom priestore. Pokiaľ viem, do mekáča si chodia posedieť aj dospeli, aj my s kolegyňami napr na kávu, prečo by to malo byť len pre malé deti? Vždy je tam milión puberťákov.
@anonym_autor tak viaceré sme to tu pochopili tak z tvojho príspevku, že sa pýtaš na oslavu v kútiku, len bez animatora
Moja 9 rocna bola s kamoskami na Minigolf a potomn na Running Sushi. Uplne "same". Ja som ich len sprevadzala a sedela s muzom pri vedlajsom stole aby sme potom zaplatili 😁
Skus sa radsej opytat dcery co chces. Dost pochybujem ze mc donalds...
13ročným babám by som zaplatila hodinku v jumparéne alebo kino. Mekáč mi ako oslava príde úplne mimo. Aj keď chápem že decká to jedia radi.
Nedavno mi oslavovala 13rocna. Oslava bola v laser arene a potom posedenie v mekaci. V laser arene som objednala stol, v mekaci (na tu ich detsku oslavu) su uz fakt velke. Staci im objednat a adios. Toto som robila uz aj pri 10 rocnom synovi- ten mal escape room oslavu + mekac...
@anonym_autor 13 ročnej narodeninovú oslavu, platiť jej nejaký priestor, resp. kútik ? Čo je malé decko či čo ? Veď doma ako rodina prv oslávte - koláč, gratulácie a potom jej môžeš daj niekoľko eur, nech ide sama kde chce s kým chce sláviť ....
@anonym_autor 13 ročnej narodeninovú oslavu, platiť jej nejaký priestor, resp. kútik ? Čo je malé decko či čo ? Veď doma ako rodina prv oslávte - koláč, gratulácie a potom jej môžeš daj niekoľko eur, nech ide sama kde chce s kým chce sláviť ....
@anonym_b66dd0 ako rodina oslávime doma. Ale kamarátky nechcem volať k nám, máme menší byt a budeme mať vtedy novorodenca. Inak bývali u nás vždy mimo rodinnej oslavy, ale to bolo treba nachystať ešte zvlášť pre ne a byt bol potom hore nohami. Čo mi nejako nevadilo, ale teraz sa fakt nedá, preto chcem, aby išli niekam mimo. Teraz ide kamarátke na oslavu, tá to má zas v laser aréne. Dať jej peniaze a nech si robia, čo chcú, to určite nie, aspoň nejakú organizáciu tomu musím dať.
V mekaci su este oslavy? U nas v Ke neviem zeby boli, uz aj tie saloniky porusili.
Dcéry sa opýtaj. Mám dcéru v Tvojom veku, sú to už dievčatá v puberte, majú ine predstavy ako my matky. Macdonald je fajn nápad, keď tam s dcérami idem, veru vždy plný deti v tomto veku, sedia tam po skupinách. Deti sa tam vedia najesť, vybrať. A hlavne sú IN ,pre mňa nepichopitelné, no prispôsobím sa.

@anonym_autor
ahoj, ved si zsm zavolaj, najlepsie i fo zi faju oni 🙂. Peknu oslavu prajem.