Čo znamenajú sny o zbláznení sa a blázinci?
Často sa mi sníva, že som sa zbláznila a že idem do blázinca. Alebo sa mi sníva, že mám schizofréniu a že vidím nereálne veci. V reálnom živote nemám žiadne psychiatrické diagnózy. Minule som sa normálne vystrašená zobudila, že idem do blázinca. Často sa mi podobné sny to opakujú, čo to môže znamenať?
To ťažko povedať, ak nepoznáme detaily tvojho života. Neprežívaš niečo, čoho je na teba veľa? Alebo necítiš sa v kútiku duše niečím iná ako ostatní? To sú len také dva tipy z brucha, môžu byť mimo. U mňa sú takéto sny vždy symbolom niečoho, čo prežívam v realite, niekedy je to prežívanie len v podvedomí, ani o ňom poriadne neviem a tie sny to odkryjú.
Manželovi sa dlhé roky sníva, že je vojak a bojuje proti Nemcom. Keď som si to študovala, tak mi z toho vyšlo, že zrejme bol v minulom živote ten vojak 🙂 na regresnú nechce ísť, takže či je to ozaj tak sa nedozviem 🫢
Sny sú výsledkom upratovania myšlienok v mozgu čo si podvedome cez deň robila, nad čím si premýšľala, čo si čítala, videla, počula. Boh v našej dobe neposiela žiadne posolstvá cez sny.
@anonym_autor Znamená to, že spíš a snívaš. Snáď neveríš na sny, ako v stredoveku?

Google si skúšala? Aj tam to môžeš napísať alebo to mám urobiť ja pre teba?