Sen o rybách: Znamená tehotenstvo alebo nie?
Mala som sen, že som menila v akváriu vodu rybičkám, zopár mi ich vyskočilo a som ich chytala po izbe 🤣 čítala som aj zažila u kolegyne že takýto sen môže znamenať tehotenstvo moje alebo niekto v rodine. Nie som veľmi poverčivá ale už sa asi chytám každej slamky 🤣 moja otázka znie - vy ktoré ste mali tento sen boli ste naozaj tehotne? Alebo ako dlho po tomto sne ste zistili že ste?
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ to nemyslis vazne
@anonym_89eaea 🤣 samej mi je zo seba smiešne je to zo zaujímavosti 😀
@danielka242 kamo, uz to pisem druhej za tento tyzden.. sny su vyplod tvojho mozgu. Absolutne nic neznamenaju.
@danielka242 kamo, uz to pisem druhej za tento tyzden.. sny su vyplod tvojho mozgu. Absolutne nic neznamenaju.
@anonym_e8610b ja nikoho nenútim aby tomu veril alebo sa tým zaoberal niekoho zaujímajú sny iného počítače 😁 ľudia sú rozdielny a v tomto viem že to mohla byt náhoda len ich je veľa 😀
Mne sa dosť často sníva o rybách a nič
Nie ,nič to neznamená
Inak aj môj muž , časti vraví, ako sa mu sníva ako pláva v oceáne s rybami a tiež ešte nebol tehotný ,tak to s tými rybami asi nebude pravda
Už nech sa skončia tieto teplá...
ano, ja viem že je to divné ale ano
a tiež ked sa mi sníva že mi vypadnú zuby, znamená smrť , inak neskutočne zlý sen že máš pocit že reálne ti fakt vypadli
Ja cakam piate babo a teda o rybickach sa mi nikdy nesnivalo, kde je chyba? 😅
@anonym_e8610b ja nikoho nenútim aby tomu veril alebo sa tým zaoberal niekoho zaujímajú sny iného počítače 😁 ľudia sú rozdielny a v tomto viem že to mohla byt náhoda len ich je veľa 😀
@danielka242 jedna vec je mat zaluby a druha vec je verit bludom
@danielka242 po každý raz čo sa mi sníva s rybami je v rodine chvíľu na to oznam o tehotenstve 🤣🤣 zdedila som tento ,,dar,, po babičke a veru nikdy mimo tohto sa mi s rybami nikdy nesnívalo 🙂 takže áno, u mňa je to 100% 🤣🤣 vedela som takto aj svoje dve tehotenstva dopredu ešte pred ms či testom
Teraz už rozumiem, prečo na modrom koníku zaviedli gombík "blokovanie užívateľa". Na takýto príspevok sa nič inteligentné ani nedá napísať. Takže by som bola hneď bloknutá.
nie každý ma ten dar vedieť sny čítať.
Nie každému sa sny plnia.
Sen s rybkami znamená prírastok do rodiny.
Raz sa mi snívalo s rybičkami. Dvoma.
Skrátim to - min. týždeň mala 18 r.
nie každý ma ten dar vedieť sny čítať.
Nie každému sa sny plnia.
Sen s rybkami znamená prírastok do rodiny.
Raz sa mi snívalo s rybičkami. Dvoma.
Skrátim to - min. týždeň mala 18 r.
@anonym_2f9b55 presne ♥️
Babke, ak sa obcas snivalo s mrtvymi - malo prsat - a vychadzalo to.
O vypadnutych zuboch a smrti viem od mamy a tiez sa jej to bohuzial plnilo.
Ja taketo schopnosti nemam, resp. som nepostrehla.
O rybickach sa mi nesnivalo a deti mam. Mozno mal tento sen niekto iny.
Neverim na rozne povery, no asi obcas sa to trafi 😉
Babke, ak sa obcas snivalo s mrtvymi - malo prsat - a vychadzalo to.
O vypadnutych zuboch a smrti viem od mamy a tiez sa jej to bohuzial plnilo.
Ja taketo schopnosti nemam, resp. som nepostrehla.
O rybickach sa mi nesnivalo a deti mam. Mozno mal tento sen niekto iny.
Neverim na rozne povery, no asi obcas sa to trafi 😉
@anonym_f8941f vies preco sa to obcas trafi? Vola sa to nahoda. Nic za tym nie je
@anonym_f8941f vies preco sa to obcas trafi? Vola sa to nahoda. Nic za tym nie je
@anonym_89eaea nemusia tomu veriť všetci možno náhoda možno niečo medzi nebom a zemou 🤷🏼♀️ niekomu sa to plní niekomu nie

🤦♀️🤦♀️🤦♀️ to nemyslis vazne