icon

Sen o strome padajúcom na rodičovský dom. Čo znamená?

6. aug 2026

Snívalo sa mi, že na dom mojich rodičov spadol veľký strom a prelomil strechu. Všetci sme pobehovali okolo, panikárili a zachraňovali, čo sa dalo. Môže taký sen niečo znamenať? Je tu niekto, kto sa do toho vyzná?

martinmmartin
6. aug 2026

@anonym_autor malo by byt absolutne spolocenske tabu vypravat hocikomu o snoch.
Tvoj sen znamena ze zomries ty, tvoji susedia, tvoja cela rodina a aj kazdy koho v zivote stretnes. Skor ci neskor

anonym_53f257
6. aug 2026

@anonym_autor dajte si poistiť ten 🏡 ak tam máté veľký 🌲

martinmmartin
6. aug 2026
@anonym_53f257

@anonym_autor dajte si poistiť ten 🏡 ak tam máté veľký 🌲

@anonym_53f257 na to bacha . Na strom vedla domov musis mat papiere. Musi byt kontrolovany, odborne orezavany proste taka STK od odbornika inak sa vyplacat nic nebude. Musis dokazat ze strom nehnil, nemal skodcu ktory by mu narusil strukturu a pod

anonym_53f257
6. aug 2026
@martinmmartin

@anonym_53f257 na to bacha . Na strom vedla domov musis mat papiere. Musi byt kontrolovany, odborne orezavany proste taka STK od odbornika inak sa vyplacat nic nebude. Musis dokazat ze strom nehnil, nemal skodcu ktory by mu narusil strukturu a pod

@martinmmartin čo keď strom nie je na ich pozemku. Ten strom je veľký. Kľudne môže byť na ulici či na susednom pozemku. U nás má sused oproti tri ihličnaté 🌲, ktoré keby sa bývali mohli by poškodiť aj strechu domu aj susedovi čo býva oproti

anonym_78e650
6. aug 2026

🙈😅

martinmmartin
6. aug 2026
@anonym_53f257

@martinmmartin čo keď strom nie je na ich pozemku. Ten strom je veľký. Kľudne môže byť na ulici či na susednom pozemku. U nás má sused oproti tri ihličnaté 🌲, ktoré keby sa bývali mohli by poškodiť aj strechu domu aj susedovi čo býva oproti

@anonym_53f257 tu je ceska uprava. A u nas to he obdobne.
Ak ten strom nevlastnis a spadne lebo nieje v 100% stave tak sa vymaha skoda od maitela stromu.....vela stastia
https://szkt.cz/clanky-casopisu/povinnost-pece-...

anonym_62bd2a
6. aug 2026

V jungianskej psychologii sny s rodinnymi prislusnikmi maju vyznam vedy, ak sa ti snivaju po nejakej rodinnej udalosti, nejakej tazkej - ze nad nou vela premyslas. Alebo ak ty sama nieco v sebe riesis a ani netusis z to ma napojenie na minulost, na detstvo, proste ak mas nejaku krizovu/pretazujucu situaciu, vztahovu - v manzelstve, v praci, so surodencami.... a riesis ju... Mozu sa ti vynarat nejake prepojenia na detstvo a povodnu rodinu, z ktorych mas pochopit svoje emocie, co prave prezivas. Pozri sa na to, ci nieco tazke riesite, ci nad niecim premyslate a skor na to, ze ako ste sa v tej tazkej situacii v sne dokazali spojit, poradit si, spolupracovat v tvojom sne, ci to ma nieco podobne s tym, ako fungujete realne. Inak je sen asi nahoda. Mne sa obcas sniva s mojou mamou, ona uz nezije viac ako 15 rokov, a vacsinou je to taky opakujuci sa motiv - sme na dovolenke, alebo v kupeloch a ja ju hladam, a neviem ju nikde najst a strasne by som chcela. A vzdy si poviem, ze to odzrkadluje moj pocit, ako velmi by som s nou chcela byt a nieco jej este zdelit, ukazat z mojho zivota. Cize nemam z toho sna pocit strachu, ze sa stratila, skor sa mi pripomenie smutok, ze jej uz niet.

anonym_eeaa2f
6. aug 2026

Sny neznamenajú nič, v dnešnej dobe nedostávajú v nich ľudia odkazy od Boha.
To len tvoj mozog robí "upratovanie" myšlienok a toho čo si vedome, alebo podvedome cez deň zažila.

anonym_d676fb
6. aug 2026

neznamená to nič. V kľude spi ďalej.

chrobak7
6. aug 2026

@anonym_autor Neznamená to absolútne nič. Teda znamená - ale len to, že keď spíš, tak snívaš, čo je úplne bežná vec.

petronelag
6. aug 2026

Nie je to celkom tak, niektoré sny sú akoby živé a môžu byť aj dôsledkom už aj prežitej udalosti, ale častejšie naznačujú niečo do budúcnosti. Podľa mňa by tento sen mohol naznačovať, že vášmu rodinnému domu niečo nepredvídané hrozí, nemusí to byť presne pád stromu ale nejaký ťažší problém.
@anonym_autor

rozculena
6. aug 2026
@petronelag

Nie je to celkom tak, niektoré sny sú akoby živé a môžu byť aj dôsledkom už aj prežitej udalosti, ale častejšie naznačujú niečo do budúcnosti. Podľa mňa by tento sen mohol naznačovať, že vášmu rodinnému domu niečo nepredvídané hrozí, nemusí to byť presne pád stromu ale nejaký ťažší problém.
@anonym_autor

@petronelag pane bože....a to hovorím ja,ateista