icon

Sny o tehotenstve: Splnili sa vám v realite?

Včera o 19:28

Ahojte žienky. Viem pomyslíte si že som chorá. Ale spýtam sa. Stalo sa vám že sa vám niečo snívalo a splnilo sa to? Dosť veľa krát sa mi niečo snívalo a po určitom čase sa to splnilo. Túto noc sa mi snívalo že som tehotná. Že to ideme oznámiť máme. Dosť dlhý a skutočný sen. Hrozne ma vydesil. Milujem deti. Aj mám tri krásne deti. Ale v tejto dobe by sme určite nechceli 4 dieťa. Už ani prestrovovo by nemalo byť kde. Ďalšia vec pri poslednom tehotenstve sme nič iné len sanitku volali. Lebo som hrozne bolesti mala kôli pruhu. Zaberali mi len infúzie. Som dva roky po pôrode. Nesmiem otehotnieť. Musím chudnúť aby mi operovali pruh. Pokiaľ neschudnem nezoperuju ma. Tak že neexistuje aby som bola tehotná. Preto beriem aj antiku. Teliesko mi gynekologička nechcela dávať lebo nie je istota či sa príjme. Tak som to odmietla. No ale späť k hlavnej téme. Keď že sa mi veľa snov splnilo bojím sa. Bývam vkuse hladná. Nie je to dobré. Keď že chudnem. Baby prosím snívalo sa vám niekedy z tehotenstvom? Splnil sa vám niekedy nejaký sen? Jasné viem, že test či som tehotná sa dá spraviť. Ale keď ja sa tak strašne toho bojím 🥺prosím blbé komenty si nechajte. Radšej potom môj príspevok ignorujte. 🤔🙂

anonym_f37efe
Včera o 19:32

Áno, nejaké veci, ktoré sa mi snívali sa potom aj naozaj stali, rovnako ako sa mi milión snov nesplnilo... zodpovedne ber tabletky, prípadne sa chránte ešte aj kondómom alebo inou metódou, keď si pred operáciou a nechceš nič riskovať... hladná budeš asi preto, lebo diétuješ zrejme

enmery
Včera o 19:33

Sen je upratovaním mozgu, keď spíš, sny sú vedľajší efekt "upratovania". Keďže sa tak bojíš otehotnieť, stále to máš v podvedomí. To, že sa niekomu spnil sen je len obyčajná náhoda.
Ak si vezmeš ženu, ktorá naopak po dieťati veľmi túži, tiež sa jej o tom sníva, ale cez deň sa o to aktívne snaẓ̌í a preto nakoniec otehotnie, nie kvôli snu.

autor
Včera o 19:34
@enmery

Sen je upratovaním mozgu, keď spíš, sny sú vedľajší efekt "upratovania". Keďže sa tak bojíš otehotnieť, stále to máš v podvedomí. To, že sa niekomu spnil sen je len obyčajná náhoda.
Ak si vezmeš ženu, ktorá naopak po dieťati veľmi túži, tiež sa jej o tom sníva, ale cez deň sa o to aktívne snaẓ̌í a preto nakoniec otehotnie, nie kvôli snu.

@enmery HM a náhoda je aj keď sa splní nie jeden ale viac krát?

autor
Včera o 19:36
@anonym_f37efe

Áno, nejaké veci, ktoré sa mi snívali sa potom aj naozaj stali, rovnako ako sa mi milión snov nesplnilo... zodpovedne ber tabletky, prípadne sa chránte ešte aj kondómom alebo inou metódou, keď si pred operáciou a nechceš nič riskovať... hladná budeš asi preto, lebo diétuješ zrejme

@anonym_f37efe joj keby ste mali pravdu. Len do teraz to bolo ok a zrazu stále hladná plus ten sen už som normálne ostala vystrašená

rozculena
Včera o 19:53

nikdy sa mi žiadny sen nesplnil

viestta
Včera o 20:24

podvedome riesis, co by bolo ak by bolo strte, tak co hlava nestihne prebrat cez den, prebera v noci. Dbaj na antikoncepciu a nebudes mat zle sny o dalsom tehotenstve

thereisabear
Včera o 20:27

To už by som mala 10 detí.

anonym_c56c9d
Včera o 21:52

casto, som senzitivna, vela krat som mala nocne mory, ze som tehotna, nakoniec po 40tke som otehotnela,

anonym_9ebe4c
Včera o 22:09

@anonym_autor Mne to príde akoby si to chcela aby sa ti splnilo ..a nepresvedčíš ma o opaku. Pretože dnes sa naozaj dá chrániť pred nechceným tehotenstvom, naozaj spoľahlivo. Aj keď sa stane ..ale výnimky potvrdzuju pravidlo.
Mne sa snívalo celý život často aj p pôrode, deťoch, tehotenstve..nie nikdy sa mi nesplnili 😏

matkahelka
Včera o 22:18

Sny su podvedomie. Sniva sa nam to, na co myslime a co chceme. Mne sa toho snivalo habadej, nic sa nesplnilo. Za splnenymi snami nehladaj magiu, je to praobycajna nahoda. Ak dalsie dieta nemozes mat, k HAK pridajte aj barierovu ochranu.

domka222
Dnes o 03:37

Jediné, čo sa mi vždy splní je choroba pri sne s kalnou vodou. A detí by som mala už doma asi 10 keby sa mali plniť tieto tehotenské.

anonym_d7d7fc
Dnes o 06:16

Pre takéto prípady vymysleli sterilizáciu