icon

Ako nájsť nového otca pre deti?

Včera o 09:21

Ak ste sama , matka dvoch ci troch deti, cim dokazete zaujat chlapa o ktore mate zaujem a on o vas este nevie? Berte to ako priklad... vo vasom meste sa vam paci chlap,Niekto koho obdivujete dlho, alebo sledujete keho pracu, aky je. Mate tri nedospele deti, plus iba velmi priemernu pracu. Cim sa ho budete snazit zaujat? Vsadite na nieco a obetujete to, ako trebarz cas venovany detom, alebo kamosky, a cim ho skusite zaujat? Ako sa proste podla vas hlada, novy otec detom a vas novy partner, co to stoji usila a obetovania, ak uz vyhliadnuteho mate?

Strana
z2
anonym_26ff0f
Včera o 11:58
@beronsche

@anonym_autor keď už, tak sa hľadá partner. Nie otec pre deti..
Ale dám ti jeden návod - vyskúšaný, moja babka to zažila ako dieťa. Umrela jej ako bábätku mama. Jej otec sa dopočul, že vo vedľajšom valale je mladá vdova s 2 detmi.
Tak išiel za ňou, že on potrebuje matku, ona otca pre svoje deti, že či sa nevezmú. A bola svadba.
Takto nejako si to predstavuješ, ten návod?

no neviem neviem, aby si nechytila chlapa, co bude ako 4.dieta-ubytuj ,ziv a staraj sa...

niektori chlapi sa nestaraju o svoje deti, kto sa dobrovolne podujme starat sa o 3 cudzie deti....? leda ze by si vyzerala ako klaudia schiffer a disponovala jej majetkom...

@beronsche toto je velmi pekne...🙂 a rozumne.. ale tak asi zo 30-40tych rokov minuleho storocia...vtedy sa tak dohadovali pevne zvazky...ze zenich sa dohodol s otcom nevesty, ale nevesta sa mu pacila, hoc len z videnia ju poznal...spojili majetky a bola svadba...🙂 a ziadne rozvody...ine starosti mali ludia vtedy...

beronsche
Včera o 12:16
@anonym_26ff0f

no neviem neviem, aby si nechytila chlapa, co bude ako 4.dieta-ubytuj ,ziv a staraj sa...

niektori chlapi sa nestaraju o svoje deti, kto sa dobrovolne podujme starat sa o 3 cudzie deti....? leda ze by si vyzerala ako klaudia schiffer a disponovala jej majetkom...

@beronsche toto je velmi pekne...🙂 a rozumne.. ale tak asi zo 30-40tych rokov minuleho storocia...vtedy sa tak dohadovali pevne zvazky...ze zenich sa dohodol s otcom nevesty, ale nevesta sa mu pacila, hoc len z videnia ju poznal...spojili majetky a bola svadba...🙂 a ziadne rozvody...ine starosti mali ludia vtedy...

@la_dolce_vita
@anonym_26ff0f samozrejme, že toto už patrí minulosti.
Bolo to myslené s veľkou dávkou nadsadzky, keďže to, čo autorka príspevku chce - cize nejaký univerzálny návod, je do neba volajúci nezmysel.. 🙂

rozculena
Včera o 12:28
@anonym_autor

Boze. tvarite sa ako akeby ziadna z vas to tak nerobila. Stale pisete ako otca svojich deti chcete zrusit vo svojom zivote, alebo ze sa s nimi nestretava, a potom sa zasa stazujete, ak si niekoho najdete a on je k detom chladny. Mna zaujima , ci je nejaky univerzalny navod ako zariadit aby chlap co sa vam dlho paci, mal o vas zaujem a deti bral ako svoje. Casu je vzdy malo, aj roky ubiehaju, tak ako to urobit cim najefektivnejsie.

@anonym_autor univerzálny návod

sticker
nela82
Včera o 12:39

@anonym_autor tak ti chyba chlap v živote,keď už si dopadla ako si dopadla?Ponaučenie žiadne?
Nikdy nikoho nedonutis,aby ta chcel a zvlášť ešte aj tvoje deti.Cize len úprimnosťou,keď budeš sama sebou si ho bud získaš,ale nič z toho.Inak to nepôjde,zvlášť ak máš 3 deti-musel by ta veľmi ľúbiť,aby mu nevadili tvoje deti.Lebo jeho niesu.Su tvoje.

luccys
Včera o 12:44
@rozculena

@anonym_autor univerzálny návod

@rozculena Cary-mary-fuk😃😄

znamanneznama
Včera o 12:47

mňa by inak naozaj zaujímalo, či tvoje deti majú všetky jedného otca?

anonym_2a6f6f
Včera o 12:48

Nastastie som v takejto situacii nebola a teda ak by som bola ,chlapa by som si nasla az ked deti budu dospele ...neviem si predstavkt,ze cudzi chlap zije s nami a mojimi dcerami napr . Bala by som sa,ze by sa nepozeral na ne ako na "dcery" atd .
Chlapa nepotrebujes .

minenkaa
Včera o 12:49
@anonym_2a6f6f

Nastastie som v takejto situacii nebola a teda ak by som bola ,chlapa by som si nasla az ked deti budu dospele ...neviem si predstavkt,ze cudzi chlap zije s nami a mojimi dcerami napr . Bala by som sa,ze by sa nepozeral na ne ako na "dcery" atd .
Chlapa nepotrebujes .

@anonym_2a6f6f a ako by sa na ne mal pozerať?

sense
Včera o 12:55
@anonym_autor

Boze. tvarite sa ako akeby ziadna z vas to tak nerobila. Stale pisete ako otca svojich deti chcete zrusit vo svojom zivote, alebo ze sa s nimi nestretava, a potom sa zasa stazujete, ak si niekoho najdete a on je k detom chladny. Mna zaujima , ci je nejaky univerzalny navod ako zariadit aby chlap co sa vam dlho paci, mal o vas zaujem a deti bral ako svoje. Casu je vzdy malo, aj roky ubiehaju, tak ako to urobit cim najefektivnejsie.

@anonym_autor ak by si sa mu páčila ,tak by sa už bol prejavil a na rande ťa pozval

Mám dieťa z prvého manželstva a mám aj partnera, napriek tomu som nikdy neočakávala že ho buď brať ako svoje, keďže moje dieťa otca má.

anonym_25d0e1
Včera o 13:33

No tak na mna sa nejako lepia sami slobodni muzi a to ja ani nehladam nikoho 🙂 Aktualne mam 2 deti a stale ti slobodni sa motaju okolo mna, pritom vztah mam a nehladam nikoho. Ja neviem co robim 🙂 Som introvert, som rada sama sebou ale tych pozvani je celkom dost.

bielasovicka
Včera o 15:09

@anonym_autor úplné bludy hovoríš. Deti už otca majú, každý človek má len 1 otca, a 1 matku. Alebo hľadáš ich pôvodného otca? Ci koho? Žiadny tvoj frajer nikdy nebude otcom tvojich deti. Nechápem ako si to vôbec predstavuješ. Sa zobuď.

anonym_2ce3f7
Včera o 15:38

@anonym_autor toto je take nasilne, cele zle

anonym_397206
Včera o 16:26

Neprinutiš ho, možno to vyjde vam , ale s deťmi si nesadne.
A možno aj, aj vyjde
Len vyskúšať, oslov ho.
Otázka profesie je tiež otázna. Niekomu vadí , keď partnerka/partner nemá dobre platenú prácu a on/ona sama áno
To je ťažko povedať

jujala
Včera o 18:39

...no chudak chlap.

canany
Včera o 18:56

Po 6 rokoch od rozvodu som mala 2 vaznejsie vztahy a ani jeden z nich nemal zaujem byt detom otcom. A ja som to uz vzdala, deti su mi prednejsie, ukoncila to a radsej budem sama, aj ked mam strach ostat do smrti sama. Ale co uz. A tym co tu mali pripomienku, ze deti otca maju, tak mojim detom otec zomrel, cize nie, otca nemaju.

Strana
z2