icon

Ako nezatrpknúť po rane v živote?

5. okt 2025

Ako? Ako zit dalej a zabudnut
Ano, z dietata sa tesim, milujem ho, staram sa nadovsetko, venujem sa sebe, zacinam znova pracovat, dieta v skolke ale ako ist dalej?
Kazdy den vstat a snazit sa?
Ano citim sa ublizene, naozaj to, ze nas opustil bola najvacsia rana mojho doterajsieho zivota, citim sa potupene..
Ako nezatrpknut? Ako neustale len ist dalej a dalej a dufat, ze sa najde niekto kto nas bude naozaj milovat?
Ano mam skvele dieta, skvelu rodinu, mam kde byvat, mam pracu, financne mame tak primerane,mame co potrebujeme ale co ked chcem od zivota viac? Co ked mi toto vsetko jednoducho nestaci?
Vecer , v noci, ked dieta spi ta samota je doslova ohlusujuca a velmi boli
A nie nehladam aktivne nikoho, preslo uz njake obdobie odkedy sme ostali osamote a nemala som nikoho ani som s nikym v kontakte nebola, clovek by tak chcel ale realne po vsetkom co som si musela zazit, po tom prisernom sklamani by som dalsie uz naozaj nezvladla.. a je tu dieta, nechcem aby si na niekojo zvyklo a zrazu by tu ten clovek nebol ( na otca si dieta nezvyklo kedze odisiel tesne po porode a kontakt je velmi sporadicky, uz ma inu rodinu, my niesme nic)
Niektore dni su lepsie, niektore horsie, niektore otrasne, mam sa naucit zit sama? Ci stale dufat, ze niekto tam hore na mna este nezabudol a aj mne sa ujde kusok stastia?
Citim sa zlomena ako zena..
Bojim sa buducnosti..

Strana
z2
autor
5. okt 2025
@telefon00

@anonym_autor koľko času si už sama?? Ono to dakto tak funguje, že sa treba preliečiť. Bol som v podobnej situácii a každý čo mi vravel že to chce len čas, mal pravdu. Žiaľ niekto sa dá do poriadku o mesiac a iný o rok či dva... zatiaľ sa musíš naučiť byť sama. Vyhladavaj sspoločnosť a časom niekto príde. Držím.ti palce.

@telefon00 dlhsiu dobu, myslela som si ze som ako tak v pohode a ta info ma zlomila znova, snazila som sa na sebe pracovat ale asi malo
Strasne chcem verit tomu, ze nam zase bude dobre
Hladam ten pokoj v dusi, clovek moze mat vsetko ale ked nema pokoj v dusi vsetko je zbytocne

minenkaa
5. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa bohuzial pre mna je rodina dvaja a dieta/deti
Nie jednorodic, ktory ma vsetko na hlave, seba aj dieta

@anonym_autor ty moj boh ty čítaš čo ti píšem,si tak zabednena v tom svojim,že nedokazes nič iné mať v hlave .Tazko takýmto ľudom niečo poradiť

autor
5. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor ty moj boh ty čítaš čo ti píšem,si tak zabednena v tom svojim,že nedokazes nič iné mať v hlave .Tazko takýmto ľudom niečo poradiť

@minenkaa prosim ta nekomentuj uz
Teba poznam z viacerych diskusii, nestotoznujem sa s tvojimi nazormi, niet “lepsieho a mudrejsieho cloveka” ako ty , uz kef mi vyskocilo, ze komentujes moj prispevok som si pomyslela svoje
Chod inde

minenkaa
5. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa prosim ta nekomentuj uz
Teba poznam z viacerych diskusii, nestotoznujem sa s tvojimi nazormi, niet “lepsieho a mudrejsieho cloveka” ako ty , uz kef mi vyskocilo, ze komentujes moj prispevok som si pomyslela svoje
Chod inde

@anonym_autor nepôjdem,kde tvrdím,že som najlepšia a najmúdrejšie ,chces sa váľať vo svojim bahne tak sa valaj ,ale potom neziadaj rady od iných
A niečo ti ešte napíšem neboj bude aj horšie

telefon00
5. okt 2025
@anonym_autor

@telefon00 dlhsiu dobu, myslela som si ze som ako tak v pohode a ta info ma zlomila znova, snazila som sa na sebe pracovat ale asi malo
Strasne chcem verit tomu, ze nam zase bude dobre
Hladam ten pokoj v dusi, clovek moze mat vsetko ale ked nema pokoj v dusi vsetko je zbytocne

@anonym_autor je jeden typ ľudí ešte... a tam patríš ty a aj ja. Aj keď ubehne dlhy čas a zdá sa, že už sme s tou stratou partnera ok, tak nie sme a ani nebudeme. Na 100% sa nikdy neuzdravíme. Vždy tam bude tá riha na srdci. Tu už nezostáva nič insie ako sa s tou ríšou naučiť žiť že občas sa pripomenie. Ale ono sa to dá...časom človek zosilnie a zvikne si. Každopádne nový partner bude kľúčový a uľahčí ten srdcobol

autor
5. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor nepôjdem,kde tvrdím,že som najlepšia a najmúdrejšie ,chces sa váľať vo svojim bahne tak sa valaj ,ale potom neziadaj rady od iných
A niečo ti ešte napíšem neboj bude aj horšie

@minenkaa tiez si evidentne nesies so sebou traumy lebo toto co tu predvadzas aj v inych diskusiach je na polutovanie

minenkaa
5. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa tiez si evidentne nesies so sebou traumy lebo toto co tu predvadzas aj v inych diskusiach je na polutovanie

@anonym_autor samozrejme ja mám traumy ,ale ty tu bedákaš

autor
5. okt 2025
@telefon00

@anonym_autor je jeden typ ľudí ešte... a tam patríš ty a aj ja. Aj keď ubehne dlhy čas a zdá sa, že už sme s tou stratou partnera ok, tak nie sme a ani nebudeme. Na 100% sa nikdy neuzdravíme. Vždy tam bude tá riha na srdci. Tu už nezostáva nič insie ako sa s tou ríšou naučiť žiť že občas sa pripomenie. Ale ono sa to dá...časom človek zosilnie a zvikne si. Každopádne nový partner bude kľúčový a uľahčí ten srdcobol

@telefon00 ano s tym suhlasim
Proste ja si zivot s dietatom poskladam a poukladam nejako, aby bolo dobre.. ale zlepi sa to dokopy len prichodom ineho partnera
Bohuzial musim si vyberat velmi ale velmi opatrne a este mam aj dieta, o to tazsie a horsie.. slobodne mamicky niesu pre vela muzov zaujimave a po dalsie ten partner musi brat dieta ako sucast mna a musi byt naozaj skvely aby som ho k sebe a dietatu pustila ale takych je malicko, slobodnych matiek vela a len hrstke zien sa podari zacat rodinny zivot odznova, bojim sa ze ja to nedokazem
Pritom nariekam a niektore sa maju este horsie, nemaju kde byvat, nemaju peniaze, viac deti, postihnute deti, nemaju rodinu o ktoru sa mozu opriet, nemaju vzdelanie, pracu, prepocitavaju kazde euro ja z toho nic neriesim mam skvele uzasne sikovne dieta, mam skvelu pracu, vzdelanie, rodinu, domov a predsa mi chyba pokoj v dusi a pocit, ze ma niekto lubi ako zenu
Neviem ci sa naucim zit osamote, ano mam dieta mam rodinu bla bla bla zijem pre nich ale v podstate sama

autor
5. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor samozrejme ja mám traumy ,ale ty tu bedákaš

@minenkaa ked to nechces pocuvat chod prec, preco si taka utocna? Prosim ta chod si ich vybijat niekde inde
Pekny vecer

minenkaa
5. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa ked to nechces pocuvat chod prec, preco si taka utocna? Prosim ta chod si ich vybijat niekde inde
Pekny vecer

@anonym_autor vsak ty si začala útočiť ,ty ma obviňuješ že si na tebe vybíjam nevyliecene traumy
Ja ta ľutovať nikdy nebudem ,nič ti nie je a nič zle sa ti nestalo ,tak čo trucujes,si mysliš,že zivot bude tancovať okolo teba a ako ty chces ,ver ,že nie s ver ,že si za svoje šťastie zodpovedná len a len sama

autor
5. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor vsak ty si začala útočiť ,ty ma obviňuješ že si na tebe vybíjam nevyliecene traumy
Ja ta ľutovať nikdy nebudem ,nič ti nie je a nič zle sa ti nestalo ,tak čo trucujes,si mysliš,že zivot bude tancovať okolo teba a ako ty chces ,ver ,že nie s ver ,že si za svoje šťastie zodpovedná len a len sama

@minenkaa nic sa nestalo? To co sa stalo mne neprajem ani najhorsiemu nepriatelovi
Pekny vecer , ignorujem ta a tvoje komenty

minenkaa
5. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa nic sa nestalo? To co sa stalo mne neprajem ani najhorsiemu nepriatelovi

@anonym_autor a čo zle sa ti stalo ,odišiel od teba chlap ktorý ta nechcel,čo je na tom zle

autor
5. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor a čo zle sa ti stalo ,odišiel od teba chlap ktorý ta nechcel,čo je na tom zle

@minenkaa nevies , toto je len zakladna info
Tak nekecaj

ninuska36
5. okt 2025

@anonym_autor Milá žienka, viem presne ako sa cítiš. Ja mám tiež každý večer rovnako smutný ako ty. Mám malé babo a už sme samy. Posielam ti veľa síl.

anonym_d2d8fb
5. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a čo sa ti také stalo. Máš onko ochorenie, dieťa je onko choré?. Zostala si na vozíku, co sa ti stalo? Opustil ťa jeden muž a ty skapinas. Stupni si viac nozickami. Preber sa konečne.

anonym_4e0ea4
5. okt 2025

Nikdy sa neupinaj na chlapov.Lebo co ak ta opusti aj ten dalsi.Nie vzdy je to tak ze aj druhy vztah ti hned vyjde.No a potom co? dostanes sa rovno na psychiatriu? a niekto je rozvedeny aj 3 krat a zije.A ma po sebe rovnaky druh debila alebo klamara.Tie chudence uz hadam potom musia spachat saj samovrazdu.Ber s nadsázkou.Proste v zivote treba ratat so vsetkym a nie sa hned rucat za jedneho trula lebo tych trulov moze byt po sebe aj viac

betulinka1
5. okt 2025
@anonym_autor

@telefon00 ano s tym suhlasim
Proste ja si zivot s dietatom poskladam a poukladam nejako, aby bolo dobre.. ale zlepi sa to dokopy len prichodom ineho partnera
Bohuzial musim si vyberat velmi ale velmi opatrne a este mam aj dieta, o to tazsie a horsie.. slobodne mamicky niesu pre vela muzov zaujimave a po dalsie ten partner musi brat dieta ako sucast mna a musi byt naozaj skvely aby som ho k sebe a dietatu pustila ale takych je malicko, slobodnych matiek vela a len hrstke zien sa podari zacat rodinny zivot odznova, bojim sa ze ja to nedokazem
Pritom nariekam a niektore sa maju este horsie, nemaju kde byvat, nemaju peniaze, viac deti, postihnute deti, nemaju rodinu o ktoru sa mozu opriet, nemaju vzdelanie, pracu, prepocitavaju kazde euro ja z toho nic neriesim mam skvele uzasne sikovne dieta, mam skvelu pracu, vzdelanie, rodinu, domov a predsa mi chyba pokoj v dusi a pocit, ze ma niekto lubi ako zenu
Neviem ci sa naucim zit osamote, ano mam dieta mam rodinu bla bla bla zijem pre nich ale v podstate sama

@anonym_autor urcite sa to nezlepí príchodom noveho partnera. Odisiel po porode, dieta je v skolke, Cize je to 3 roky a viac. Podla mna tymto smerujes k depke. Vyhladaj pomoc. Psycholog, psychiater. Z toho co pises, je to dost zle. A to teda, ja som ostala sama uz ako tehotna. Uprimne som odchod riesila vo svojom zivote akurat tak mesiac. Nemala dom cas sa zaoberať bio otcom. Aby si po 3 rokoch toto pisala, je naozaj problem v tvojej hlave. Hormony, vyhorenie, trauma a taha sa to s tebou moc dlho. Neurážaj sa za moje slova. Myslim to v dobrom. Ak chces zmenu, musis zacat u seba. Nie nepride princ na bielom koni a nezachráni ta….

minenkaa
6. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa nevies , toto je len zakladna info
Tak nekecaj

@anonym_autor ale aká si zrazu ostrá,čo niesi v živote taká ostrá a len sa ľutuješ
Máš všetko a nevazis si to

anonym_b426b4
6. okt 2025

@anonym_autor úplne sa viem vcítiť, manžel si tiež našiel milenku keď malo babo rok a bolo to najhoršie obdobie v mojom živote. Ten pocit že som malému nezabezpečila rodinu a ostatné deti ju majú. Keď som všade chodila sama a iné deti chodili s oboma rodičmi…u nas sa to dalo ale ešte zvrátiť a po dlhých mesiacoch sme zase spolu. Držím ti palce.

autor
6. okt 2025
@anonym_b426b4

@anonym_autor úplne sa viem vcítiť, manžel si tiež našiel milenku keď malo babo rok a bolo to najhoršie obdobie v mojom živote. Ten pocit že som malému nezabezpečila rodinu a ostatné deti ju majú. Keď som všade chodila sama a iné deti chodili s oboma rodičmi…u nas sa to dalo ale ešte zvrátiť a po dlhých mesiacoch sme zase spolu. Držím ti palce.

@anonym_b426b4 dakujem
U nas sa uz zvratit nic neda
Neviem sa stotoznit s tym, ze sa to stalo mne

kristinuhro
26. okt 2025

Ahoj, neporadím ti nič, ale viem ako sa cítiš. Mám to rovnako len s dvomi deťmi. Malými. Starám sa o deti, o seba, začala som behať, cvičiť. Navonok vyzerám spokojne, ale po večeroch pozerám "do blba" a zožiera ma samota. Snažím sa to brať len ako blbé obdobie.

Strana
z2