icon

Ako rozdeliť časy na vychádzky počas PN, keď som sama s 2 deťmi?

Dnes o 10:52

Ahojte,neviem si vôbec rozdeliť tie časy na vychádzky počas PN 🫣 ide o to že som na 2 deti sama. Mladší chodí rano do škôlky a syn do školy (som bez auta). Straší ma byť v skole do 7:40 autobus chodi 7:21 predtym ale chodim ešte s mladším do škôlky cize okolo 6:45 odchadzame z domu . Potom po mladšieho chodim o 12 a o staršieho okolo 1-2 poobede. Lenže starší ma aj futbal o 16 nejaku tu hodinu a pol 🫣
Tie ktore mate skusenosti s PNkou a vychadzkami. Chodí kontrola aj skoro rano? Lebo viem ze budem mať narok na 2x2h vychádzky, rano a poobede. Ako by ste to vyriešili?

anonym_c10e80
Dnes o 10:54

@anonym_autor áno chodia aj o 6 rano

anonym_d43ac7
Dnes o 10:54

ty uz si na PN ? vychadzky vobec nemusis dostat
to je akutne ochorenie ci ?

anonym_8e5382
Dnes o 10:57

Chodia 6:00-22:00 a prve dni vobec nemusis dostat vychadzky.
Tie ti moze dat lekar a podla diagnozy. Ale ani nemusi....
Ak si sama, mozes ist mimo vychadzok na nakup, ci do lekarne. Takto to funguje.

autor
Dnes o 10:58
@anonym_d43ac7

ty uz si na PN ? vychadzky vobec nemusis dostat
to je akutne ochorenie ci ?

@anonym_d43ac7 som po operácii a na pn budem do 21.2 😊

anonym_8e5382
Dnes o 10:59

Tak si daj vychadzky 6-8 a 12-2, ak ti vobec po operacii lekar vychadzky da.

anonym_fca5fe
Dnes o 11:00

@anonym_autor ano chodi. cely den od 6 do 22. 00

anonym_2f5d57
Dnes o 11:02

Vychadzky zavisia od diagnozy a po operacii ti asi tazko nejake daju

anonym_d43ac7
Dnes o 11:07
@anonym_autor

@anonym_d43ac7 som po operácii a na pn budem do 21.2 😊

@anonym_autor tak potom maleho do skolky nebudes davat a poriesis len starsieho alebo to zosuladis tie casy

parvinka0001
Dnes o 11:29

Na teraz by som zrušila futbal kým nebudes v poriadku. Dieťa mesiac prežije ale neriskovala by som že príde kontrola

bykaterina
Dnes o 11:32

tak poprosi mamicku co ma dieta s tvojimi rovnako staré aby ich zobrala, pripadne aj na futbal nech zoberie tiez niekto kto tam chodi.
a ak je starsi tak nech ide sam.

wolf_
Dnes o 11:48

Nie je pravda, že po operácii žiadne vychádzky. Záleží aká op, atď atď.... Ja som bola na PN len raz v živote zrovna vyše mesiaca a zrovna po operácii - a mala som celý čas vychádzky 2xpo 2 hodiny. A kontrola môže prísť naozaj kedykoľvek, jedine v čase nočného kľudu by som ich nečakala, inak kedykoľvek.

anonym_5ec307
Dnes o 12:13

prečo býva mladsí len do 12? Ved nech ostane do času kym ideš pre školaka

vkatush
Dnes o 12:22

Popytala by som 6:30-8:30 a 11:30:13:30.
(Podľa toho ako dlho trvá cesta do školy, škôlky, čas aj pre prípadný nákup).

Futbal by mesiac nemal alebo by som poprosila nejakú mamičku otecka, čo chodia tiež, či by nemohli teraz pomôcť s tým, že by ho brali.
Ak nie sú a veľmi veľmi musí chodiť, sú aj taxíky. Zoberie ho z domu tam a dohodneš sa s ním, nech ho o čase XX zoberie aj naspäť alebo mu zavoláš ďalší. Finančne náročnejšie, ale ak nechceš oželieť šport.

Veľa záleží na veku detí a ich samostatnosti, na vzdialenosti školy škôlky,...

Ale ja som napr typ človeka, že ak by nejaká kamoška mala taký problém a viem pomôcť, tak by som jej kľudne tých pár týždňov robila šoféra pre deti. Skús sa opýtať okolia, či niekto nevie pomôcť.

anonym_b5d5a5
Dnes o 12:36

Otca sa nedá zapriahnuť do starostlivosti o deti? Býva ďaleko?

anonym_8f8710
Dnes o 12:57

čo znamená, že si sama? Nežijete s otcom detí či len pracuje v čase školy, škôlky?

anonym_2cc4db
Dnes o 13:54

mne prisla kontrola raz okolo 11tej a potom ked mi mali zacat vychadzky, pochybujem, ze o siestej pridu, skor budu chciet nacapat kedy ti koncia

mogaa
Dnes o 13:57
@anonym_2cc4db

mne prisla kontrola raz okolo 11tej a potom ked mi mali zacat vychadzky, pochybujem, ze o siestej pridu, skor budu chciet nacapat kedy ti koncia

@anonym_2cc4db o šiestej asi nie, ale o siedmej už chodia

anonym_23824e
Dnes o 14:23

@anonym_autor vychádzky som mala od 12:00 do 14:00 o 14:02 mi zvonila kontrola