icon

Ako sa vám darí pracovať pri dieťati?

lorrainet
8. nov 2025

Ahojte baby, ako sa vám darí pracovať pri dieťati ? Ja mám 12 mesačného, som na neho úplne sama, otec ho ešte ani nevidel , moja mama pracuje 12-14h každý deň, nemá mi čas strážiť. Rozmýšľam ako pracovať aspoň z domu. Žijem z rodičovského príspevku a mám jednu brigádu kde sa mi podarí okolo 100€ mesačne. Ale vieme, že z toho sa vyžiť nedá. Viete o nejakej práci z domu, ktorá sa dá robiť večer cez notebook? Jazyky ovládam len angličtinu, ale nepoužila som ju roky. Čas mám len večer keď malý zaspí, inak je to ťažko pri ňom keďže celý deň sa mu venujem. Spať chodí len von do kočíka... Pracovala som na HR, ovládam prácu s MS Office... Čoskoro sa budeme musieť odsťahovať od mami niekam do prenájmu a tie stoja dosť, som z BA a nemám auto. Nemám poňatie odkiaľ budem vedieť zaplatiť nájomné 700-800€ plus strava, všetko okolo malého, atď.

Strana
z3
sisa_s
8. nov 2025

Vyzivne?
Ziadna praca s minimalnou anglictinou, ms office, po nociach neexistuje

anonym_b2cbf5
8. nov 2025

dieťa do jasličiek a ty do práce na plný úväzok, inak to nepôjde

anonym_2ceb28
8. nov 2025

Dieťa do jaslí a buď sa vrátiť do prace, ak mas kde alebo ísť hoc aj do potravín pracovať. Nemôžeš žiť len z rodičáku

pribinak
8. nov 2025

Auto je najmenší problém, Bratislava má hustú sieť MHD

Dieťa nemá otca v RL? Ak áno, má vyživovaciu povinnosť a keďže je to maličké dieťa tak by si mala poberať výživné aj ty ako matka dieťaťa

samo789
8. nov 2025

no pekne🙂 a ked pomerne bohaty chlap tu hlada partnerku s dietatom tak sa ziadna neozve🙂

anonym_e55c1d
8. nov 2025
@samo789

no pekne🙂 a ked pomerne bohaty chlap tu hlada partnerku s dietatom tak sa ziadna neozve🙂

@samo789 Určite by som neskočila niekomu na lep, keby si na fóre pre matky hľadal partnerku. Normálneho chlapa na internete sa nájsť nedá.

sisa_s
8. nov 2025
@samo789

@samo789 a kde pise, ze hlada partnera, ktory si ju bude vydrziavat? Pyta sa na pracu

anonym_826f44
8. nov 2025

Ďalšia...... 🙄

samo789
8. nov 2025
@anonym_e55c1d

@samo789 Určite by som neskočila niekomu na lep, keby si na fóre pre matky hľadal partnerku. Normálneho chlapa na internete sa nájsť nedá.

@anonym_e55c1d a na akom fore by si hladala niekoho kto taku partnerku hlada? motorkarske? Vezenske forum? alebo veterinarne o medvedoch? Hladam matku - zena . tak idem tam kde take su.. nie?

samo789
8. nov 2025
@sisa_s

@samo789 a kde pise, ze hlada partnera, ktory si ju bude vydrziavat? Pyta sa na pracu

@sisa_s spravne pises. ale ani o vyzivnom pisat nechcela 🙂

anonym_e55c1d
8. nov 2025
@samo789

@anonym_e55c1d a na akom fore by si hladala niekoho kto taku partnerku hlada? motorkarske? Vezenske forum? alebo veterinarne o medvedoch? Hladam matku - zena . tak idem tam kde take su.. nie?

@samo789 Nehľadala by som partnera na internete. Potrebuješ nejakú chuderu, čo nevie, čo so životom. Chýbajú jej peniaze, tak ju ošáliš tým a spravíš z nej slúžku. Hotovo.

lorrainet
autor
8. nov 2025

Otca v RL nemám, nechcem uvádzať podrobnosti ale bolo na to dosť dôvodov. Jasle sme skúšali, vždy mi volali že mám dôjsť po neho lebo neprestal plakať, nachádzal sa, aj tak skončil na 2 týždne doma so šiestou chorobou a dva týždne na to so zápalom hltanu ... Lekárka povedala že má veľmi slabú imunitu a nie je dobré ho vystavovať medzi deti , vraj najskôr o rok. Je to náročné no. Mala som aj čo to našetrené ale to šlo na bývanie u mami.

lorrainet
autor
8. nov 2025

A nie partnera si určite nehľadám 😅

lorrainet
autor
8. nov 2025
@anonym_826f44

Ďalšia...... 🙄

@anonym_826f44 ??

anonym_a597c0
8. nov 2025
@lorrainet

Otca v RL nemám, nechcem uvádzať podrobnosti ale bolo na to dosť dôvodov. Jasle sme skúšali, vždy mi volali že mám dôjsť po neho lebo neprestal plakať, nachádzal sa, aj tak skončil na 2 týždne doma so šiestou chorobou a dva týždne na to so zápalom hltanu ... Lekárka povedala že má veľmi slabú imunitu a nie je dobré ho vystavovať medzi deti , vraj najskôr o rok. Je to náročné no. Mala som aj čo to našetrené ale to šlo na bývanie u mami.

@lorrainet prečo musíš od mami odísť

sisa_s
8. nov 2025

Popros mamu, ci u nej nemozes ostat...z 560+100eur v BA sama s dietatom nevyzijes..a do azylaku asi nechces ist

lorrainet
autor
8. nov 2025

Mama sa rozhodla odísť žiť do Rakúska s partnerom , je to jeho dom a mňa s malým si tam neželá, nemá rád deti ani vlastne nikdy nemal

anonym_826f44
8. nov 2025
@lorrainet

Mama sa rozhodla odísť žiť do Rakúska s partnerom , je to jeho dom a mňa s malým si tam neželá, nemá rád deti ani vlastne nikdy nemal

@lorrainet takže tvoja mama tiež nemá kde by et? Ste podarená rodinka. To si mala vedieť už pred tehotenstvom.

lorrainet
autor
8. nov 2025
@anonym_826f44

@lorrainet takže tvoja mama tiež nemá kde by et? Ste podarená rodinka. To si mala vedieť už pred tehotenstvom.

@anonym_826f44 ako som povedala, rozhodla sa odísť žiť s partnerom, na čo má právo. Ďakujem 🙂

lorrainet
autor
8. nov 2025
@anonym_826f44

@anonym_826f44 a pýtam sa na prácu, nie na to na čo som mala myslieť pred dvoma rokmi keď som bola v úplne inej situácii

akje
8. nov 2025
@lorrainet

@lorrainet s maminou si sa nepokúšala porozprávať o tej situácii v akej sa ocitnes po jej odchode? Ak máš iba maminu, ta by ti mala byt oporou. Ma to srdce nechať ta s malým dieťatkom samu keď nemáš financie na vlastne bývanie ??
A rodičov otca dieťaťa poznáš?

anonym_9ae5e9
8. nov 2025

Dieťa dať na adopciu do rodiny kde sa oňho dokážu postarať a hľadať prácu s ubytovaním, alebo odcestovať za prácou kdekoľvek.

lorrainet
autor
8. nov 2025
@anonym_9ae5e9

Dieťa dať na adopciu do rodiny kde sa oňho dokážu postarať a hľadať prácu s ubytovaním, alebo odcestovať za prácou kdekoľvek.

@anonym_9ae5e9 to nemyslíte vážne 😀

lorrainet
autor
8. nov 2025
@akje

@lorrainet s maminou si sa nepokúšala porozprávať o tej situácii v akej sa ocitnes po jej odchode? Ak máš iba maminu, ta by ti mala byt oporou. Ma to srdce nechať ta s malým dieťatkom samu keď nemáš financie na vlastne bývanie ??
A rodičov otca dieťaťa poznáš?

@akje poznám jeho mamu, otec už nežije. Jeho mama ho nechala keď mal 6 rokov, odvtedy sa nezaujímala , nechala ho u babky. Viac krát som jej písala, či nemá záujem spoznať aspoň vnúča ale odpoveď bola " čo z toho mám? Nejaké peniaze máš pre mňa ?"
A mame to ľúto je , samozrejme ale je zaľúbená...

pribinak
8. nov 2025

Nuž v takejto situácii budeš rada ak dostaneš miesto v nejakom krízovom vetre a budeš môcť odbehnúť od dieťaťa na pár hodín má brigádu

Žiaľ veľmi zlý vyber partnera s otca pre deti a teraz na to tvrdo doplacas
Tvoj otec? Babka?
Lebo reálne si neviem predstaviť ako to chceš sama utiahnuť

jessica6
8. nov 2025
@lorrainet

@akje poznám jeho mamu, otec už nežije. Jeho mama ho nechala keď mal 6 rokov, odvtedy sa nezaujímala , nechala ho u babky. Viac krát som jej písala, či nemá záujem spoznať aspoň vnúča ale odpoveď bola " čo z toho mám? Nejaké peniaze máš pre mňa ?"
A mame to ľúto je , samozrejme ale je zaľúbená...

@lorrainet jedna dospela zrela zena akou je tvoja mama uprednostni frajera pred dietatom, ktore sa ocitlo v nudzi?A este takeho, ktory nema rad deti. To akoze tvoja mama ani neplanuje do buducna vytvarat si s vnucatom vztah a bravat si ho na prazdniny, ked odchadza za frajerom. Ako si to predstavuje?Ja by som teda mame dopriala, ale bombardovala by som ju takymito otazkami.

strelkyna1
8. nov 2025

Skus nejaky roznos letakov. Nic moc, ale roznesies popri kocikovani. A nemas nejaku kamosku taktiez s dietatom, ze by Ti za par stovak postrazila a Ty si isla na plny uvazok zarabat? Alebo aspon cez vikend jeden den, ze kamoska by Ti za povedzme 40 postrazila a Ty by si niekomu vydrhla okna na celom baraku za aspon 2-krat tolko?

majus2323
8. nov 2025
@anonym_e55c1d

@anonym_e55c1d dá, žijem s takým

anonym_826f44
8. nov 2025
@lorrainet

@anonym_9ae5e9 to nemyslíte vážne 😀

@lorrainet a co sa čudujes? Z čoho budeš žiť aj s dieťaťom, zo vzduchu? Všetko tvoja chyba, spraviť si dieťa do takejto situácie a rodiny, bolo šialene. A tu mamu som ti hovorila preto, lebo zrejme ani ona nemá kde bývať, keďže býva u frajera. A teraz s ním ešte aj odcupita do preč.

anonym_e55c1d
8. nov 2025
@majus2323

@anonym_e55c1d dá, žijem s takým

@majus2323 Áno, pred x rokmi to šlo. Teraz v tejto dobe absolútne nie.

Strana
z3