icon

Ako si nájsť nového partnera po rozvode?

neznama2019
10. jan 2012

Ahojte,
neviem, či tu podobná aktívna téma je, tak zakladám novú diskusiu. Budem rada, keď sa ozvú rozvedené, druhýkrát vydaté no aj ostatné maminy. Som rozvedená už nejaký ten rok, a rozmýšľam nad tým, či mám vôbec šancu nájsť si ešte partnera po nevydarenom manželstve. Mám malé dieťa, ktoré chodí do škôlky a ja chodím do práce, kde je čisto ženský kolektív. Kedže som na dieťa sama a rodinu v mieste bydliska nemám, nemám možnosť dieťa "odložiť" a ísť napr. do fitnesscentra alebo niekde medzi ľudí. Pravdupovediac, ani nemám kamošku, ktorá by so mnou išla a ja ani nemám potrebu niekde chodiť. Jedinú možnosť zoznámenia vidím na internete. Lenže... za ten čas, čo som sama, som si už písala s "pár" mužmi. S niektorými kratšie, s niektorými dlhšie. Lenže nikam to nevedie. Mám sa zmieriť s tým, že zostanem sama alebo mám veriť na osud, náhodu? Ako ste sa dali dokopy Vy? Hľadali ste partnera po rozvode? Alebo si Vás našiel sám? Ďakujem za odpovede a povzbudzujúce slová 🙂

malamamka
17. apr 2015

@tea333 som sa nasmiala...az na mňa pozerali ako na šibnutu. Pozdrav maminu 🙂

limitgirl
23. apr 2015

najlepší je internet. ja som si našla na azete a som spokojná, poznám už čoraz viac ľudí, čo sa našli cez web. môže to byť síce nuda a moc sa ľuďom do toho nechce, ale keď sa premôžu, stojí to za to. jasné, že za pc-čkom sedia zase len ľudia takí, akí sú aj na uliciach. takže si netreba sľubovať, že tam hneď prvý alebo druhý zapasuje. ani na ulici by to tak nebolo. takže treba byť trpezlivá a snažiť sa. a komunikácia cez web má tiež svoje pravidlá. osloviť má muž ženu, žena by mala len motivovať zaujimavým profilom, alebo príspevkami. neodpovedať hneď ale si dať načas, nedomrzať správami ale ostať vzácna, nevykecávať sa ale ostať nepoznaná, počkať také 10-12 dní do prvého stretka a požiadať musí on.(ja som sa stretla o pol roka. tí, čo nevydržia, nestoja za to, chcú IBA sex) zo stretka odísť po hodinke aj keby sa ako dobre bavila. fotku si radšej nedávať, a keď, tak takú, aby nebolo nič poznať - až keď vynaloží snahu aby si ťa získal, potom si zasluži fotku. hľadať v rozhovoroch spoločné záujmy aby vás niečo začalo spájať. vyspať sa s ním najskôr po 3 stretkách atd. ja som už na prvom vedela, že sa s ním vyspím. o mesiac sme spolu bývali. teraz máme dieťa a sme spolu 10 rokov. samozrejme, rozvedená už len paberkuje medzi rozvedenými. ženatí, nikdy- preto, že to nikam nevedie. ak už má vek a nie je rozvedený, uteč, to je playboy, verný bude až keď mu prestane fungovať palica.

limitgirl
23. apr 2015

a zabudla som: je strašne dôležité v akom rozpoložení je človek, čo sedí za pc. tesne po rozvode ublížený, ubolený, nikoho si nenájde. musí byť vyrovnaný, zahojený a potom to ide. to preto, lebo taký človek reaguje inak a vydáva o sebe iné signály. a chlapi nechcú slabú ženu. to skôr ženy si vyberajú pacientov, pritom takým by sa tiež mali riadne vyhýbať. a na stretku musí platiť výlučne chlap, bez hanby, lebo žena už vynaloží dosť nákladov predtým, aby vyzerala tak, ako ten chlap chce, takže na stretku je rada na ňom.

cookie38
25. máj 2015

ahoj. mozem potvrdit, ze rozvedena zena s dietatom a ked uz nema 20 ma fakt problem zoznamit sa. vyskusala som zoznamky na internete a zial nevyslo to. vacsina chlapov hlada mlade naivne pipky, ktore oslovia akurat fyzickou krasou na prvy pohlad, ide im o "iskru". a to su prosim chlapi medzi 30-40, teda skor moja kategoria. ja uz nie som najmladsia, pomaly 40 na krku a uz mam jasnu prestavu o tom co chcem a co nie. ja napriklad by som rada strtela inteligentneho muza, ktory uz ma nieco za sebou, vie co chce, vie sa vcitit do pozicie zeny a neberie ju ako nieco podradne 😢
som komunikativny typ a to iste ocakavam u partnera a to je mozno moj problem. asi vela kecam 😉
takze som sa vyklaslala na zoznamenie a uvidime co sa bude diat. toto si jednoducho nevynutim 🙂

moll
25. máj 2015

@neznama2019 ja som nasla svojho druheho mm v restauracii ... akurat som bola v stadiu nikoho nechcem nech mi da kazdy pokoj a on akodi vydrzal obstal a sme spolu ... nehladala som nesilila som ..mozno preto to prislo aj samo ...

tomaas
26. máj 2015

ahojte, neznama je uz asi za vodou, iste je vydata alebo aspon stastne zamilovana 🙂
ja si tiez myslim ze zaklad je prirodzenost, vela optimizmu a usmev, dobrosrdecnost a muz, co len malicko inteligentny musi prist a bojovat aj o svoje stastie...

zienkadomaca33
26. máj 2015

Ahojte, jedna moja rozvedená kamarátka sa dala dokopy so susedom z tej istej bytovky a teraz sú manželia už dva roky. Tiež najprv randila na internete, ale nič z toho. Oplatí sa trochu poobzerať okolo seba. 🙂 Odporúčam tiež zúčastniť sa stretávok zo základnej, strednej a inej školy a svadieb - tie sú veľmi častým zdrojom zoznámení rozvedených ľudí. Držím palce všetkým, ktorí hľadajú lásku..

somvulgarna
27. máj 2015

Netreba zabudnúť na svoj zovňajšok, starať sa o seba! Chlapi majú radi pekné zadky a nemajú radi lenivé, unudené kvargle stojace s nechuťou za sporákom 🙂 Ja som si našla normálneho chlapa vo fitku a samej sa mi to potvrdilo! Bolo to veľmi rýchle 2 mesiace po rozvode...človek mieni, život mení 🙂 Už tri roky sme spolu, vedieme veľmi aktívny život, aký som predtým nepoznala a chodíme spolu aj cvičiť! Ide leto, chce to nabrať odvahu, začať na sebe pracovať, začnete vyžarovať zo seba energiu...potom to príde!

tatko_smolko
27. máj 2015

@sasha871 ahoj, tak troska by som sa aj ja vyjadril k tejto teme .... na uvod musim priznat ze z casti mas aj pravdu na nete su rozne individua ci uz zeny alebo muzi .... ale tiez viem ze je tam spusti zien a chapov ktory hladaju lasku ..... myslim ze niekdy ani nevieme a toho nasho mame ored ocami, pod lampou byva najvacsia tma ...😉

sheila72
27. máj 2015

No mňa dávali dokopy s mužmi moje kamarátky- dohadzovačky :D môj problém bol vždy ten, že aj keď sa mi niekto páčil (aj ja jemu), nevedela som dobre komunikovať. Proste vždy som bola hanblivá. A potom som si mohla doma trieskať hlavu o stenu :D s pokecom mám nejaké tie skúsenosti a je to tam o ničom. Málokedy som tam našla niekoho normálneho. Skôr na tom badoo v poslednom čase chodí veľa ľudí alebo tá zoznamka pre náročných, čo bola v telke reklama, vyzerala celkom seriózne 🙂 inak už to vidím len na nejaký podnik, bar... držím palce 🙂

valy
30. máj 2015

poznam par, co sa zoznamili na detskom kruzku, kde vodili deti

cookie38
2. jún 2015

@tea333 ja si myslim, ze nie je dobra aktivita ani pasivita. ja som bola aktivna,lebo tak radili aj odbornici z kvalitnych zoznamiek,ale bohuzial nedopadlo to dobre. muzi nemaju radi prilis nezavisle a aktivne zeny, lebo su stale lovci. my zeny sme sa zmenili a muzi ostali 50 rokov dozadu. stale su to lovci a chcu lovit, nie byt loveni 😉

befana7
Autor odpoveď zmazal
katrin21
1. mar 2016

@befana7 momentalne ziadnu,lebo uz je to 9r a neviem ake su dnes zoznamky, dokonca si nepamatam ani , aka to bola ta nasa 😀 kedze to bol popud len tak, nie cieleny.....
takze fakt neviem poradit... ale aj na pokeci sa daju najst normalni chalani/muzi, je ich sice tak 40% a 60% su magori, ale to si vies vyselektovat podla pisania, ked si vsimas.....ale podla mna sa tam da najst normalny vztah tiez...

zlatka03
1. mar 2016
Používateľ zlatka03 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zlatka03.

zoznamky nie su podla mna dobrou volbou

bestmate
1. mar 2016

Tiez som rozvedena, s partackou, vtedy skolkarka. Napisala som si inzerat, zaujimavo, vsak cim viac odpovedi tym lepsie, no potom som mala co robit aby som z tych skoro 70 emailov vybrala naj naj naj. Ono to tak postupne odpadavalo, jeden sa mi po rande ani neozval, druhy zas nesadol mne, s tretim som sa horko tazko stretla. Predbezne sme boli dohodnuty ze sa stretneme, na moju otazku ci to stretko plati, vyhovoril sa na unavu, ze stretneme sa inokedy. Na druhy den som mu ja napisala opat, ci sa nestretneme, napisal ze mozne. A tak sme sa stretli, a potom znova a znova, aj v kostole sme si dali rande, po urcitej dobe aj v porodnici, a tak dalej ....

bestmate
1. mar 2016

@zlatka03 na pokec nedam dopustit. 🙂))

muffinka8
1. mar 2016

čo sa vzťahov týka by som povedala, že platí ... "kto NEHĽADÁ, ten nájde" ....

limitgirl
26. mar 2016

@somvulgarna . fandím ti, ale však počkaj keď prídu deti... vtedy sa všetci chlapi ukážu.

sbear
Autor odpoveď zmazal
samoty
28. okt 2024

@eaka baba ,ktorá ma potrebu chodiť aj s dieťaťom do fitka by si miesto dietata mala poradiť psa..s dieťaťom sa totiž chodí na prechádzky,do parkov,na previezky a nie do fitka

sbear
Autor odpoveď zmazal
sbear
28. okt 2024

@samoty strasne stara tema. Ja som sama 10 rokov a 10 rokov chodim s dietatom na prechadzky do prirody, do parkov, na ihriska a nestretla som za 10 rokov nikoho. Dieta je uz dost velke a chodi si uz same... Ale konecne po 10 rokoch som dala zo seba nalepku "slobodna matka bez partnera" a som najstastnejsia v zivote. Partnera nemam, ale mam samu seba! Jediny problem tohto druhu, ktory mi este zostal, je fyzicka bezpecnost. Asi zacnem cvicit...

sbear
28. okt 2024

Energie, ktore vyzaruje srdce. Hanba je najnizsia frekvencia.

ricardo35
2. nov 2024

Ja som iba kratsie po rozvode, ale pokec uz nikdy viac, nebola som tam sice zo spravneho dovodu, skor si dokazat ze nie som na zahodenie, ale spoznala som len uchylov, fetisistov a sociopatov. Zoznamky neuznavam, vyber je predsa obmedzeny....akesi umele napasovanie sa....v realnom zivote je tiez problem niekoho stretnut.....ani sa mi nikto nepaci a s nikym si to neviem predstavit....po 45 tke clovek predsa inak na veci pozera.....cize asi budem radsej sama a robit si co chcem

befana7
Autor odpoveď zmazal
vevebono
2. nov 2024

Nevešaj hlavu. Ja som svojho vybrzdila a nadrbal do mňa. Najprv sme si vynadali, potom som ho odtiahla kým dorazia policajti a naparia nám pokuty, dali sme si kávu a už to išlo. Ďalšia kapitola moja mater. Už mám ocka číslo 3. A to mala dobre po 50tke keď sa druhýkrát rozviedla a do roka zas vydala. Jedného stretla v kúpeľoch, ďalší bol ich rodinný známy. Treba chodiť von. S deťmi. Vonku sú ľudia, tam ich spoznáš

sbear
3. nov 2024

@befana7 ja som rapidne prehodnotila za posledne 2 mesiace svoj zivot. 10 rokov som sa citila mizerne, nemohla som sa na seba od srdca ani usmiat. Sama som sa tlacila dole a v mojej hlave stale len to, ze som slobodna matka a som menej ako ostatni. Som konecne rada, ze som sa posunula v tomto do istej rovnovahy. Vsimam si inych ludi, ked cestujem vo verejnej doprave a viem, ze nie kazdy je super stastny. Tak naco sa trapit koli tym 50% stastnych ludi, ked je stale 50% menej stastnych? Zivot su aj tak v podstate len povinnosti a tie dobre chvile v zivote si treba vychutnat.

ricardo35
8. nov 2024

@sbear Bohuzial nasa spolocnost je nastavena ze uplna rodina je najviac....stale sa este citim blbo ale skor ked idem niekam na dovolenku s detmi a vsade su uplne rodiny...alebo ked vidim ako pary sedia na vine a ja stale chodim sama na kavu....neviem co s tym...pritom ked si clovek cita ake su rozne problemy vo vztahoch....je rad ze to nemusi riesit a robit so po svojom veci

sbear
10. nov 2024

@ricardo35 na celom svete je to takto nastavene. Treba si to nastavit v sebe. Mne staci riesit veci okolo dietata. Plus zijem takym strasne nestandardnym sposobom zivota, ze partner pre mna proste neexistuje. Ja som si sebe partnerom. Tiez chodim na miesta, kde je plno stastnych rodiniek a vtedy to citim. Ale zase viem, ze su aj dlhodobo zijuce zeny a chlapi bez partnera. Sice sa s nimi nerozpravam, ale poznam ich vela z videnia. Poznam aj take, ktore maju len partnera a nemaju deti. Ja by som brala radsej este jedno dieta ako chlapa.