Ako si nájsť nového partnera po rozvode?
Ahojte,
neviem, či tu podobná aktívna téma je, tak zakladám novú diskusiu. Budem rada, keď sa ozvú rozvedené, druhýkrát vydaté no aj ostatné maminy. Som rozvedená už nejaký ten rok, a rozmýšľam nad tým, či mám vôbec šancu nájsť si ešte partnera po nevydarenom manželstve. Mám malé dieťa, ktoré chodí do škôlky a ja chodím do práce, kde je čisto ženský kolektív. Kedže som na dieťa sama a rodinu v mieste bydliska nemám, nemám možnosť dieťa "odložiť" a ísť napr. do fitnesscentra alebo niekde medzi ľudí. Pravdupovediac, ani nemám kamošku, ktorá by so mnou išla a ja ani nemám potrebu niekde chodiť. Jedinú možnosť zoznámenia vidím na internete. Lenže... za ten čas, čo som sama, som si už písala s "pár" mužmi. S niektorými kratšie, s niektorými dlhšie. Lenže nikam to nevedie. Mám sa zmieriť s tým, že zostanem sama alebo mám veriť na osud, náhodu? Ako ste sa dali dokopy Vy? Hľadali ste partnera po rozvode? Alebo si Vás našiel sám? Ďakujem za odpovede a povzbudzujúce slová 🙂

ale figu je o tom že kto hladá nájde.Niekto aj chodí celý život do spoločnosti,práce atd a figa z toho.A keď to má prísť tak sa ti stane že presne ako je hore písané ani nevieš ako.. že ťuknú dakde do seba náhodne a je to.Moja sesternica to má podobne má 45 a už x rokov sama a to ani nie je náročná aj chodí kade tade, aj je na zoznamkách .Toto nech mi niekto vysvetlí .A iný ani nehladá a stretnú sa ani nevedia ako a kde.Ja si myslím čím človek viac zhladáva a tlačí na pílu tým je to horšie a keď sa prestane zaujimať vtedy to príde.Podobne je to aj s otehotnením ak žena silou mocou chce a nedarí tak nič a keď to vypustí vtedy sa zvykne zadariť