Ako ste riešili bývanie ako slobodná matka?
Ahojte nechcela som tu rozoberat verejne moc moje problemy ale momentalne nemam na vyber. Nasla som rozne diskusie o slobodnych matkach ale konkretne o tom ako a kde byvaju nie. Chcela by som vediet ako ste riesili otazku byvania ak teda u rodicov sa neda. Dakujem za odpovede
Tak to máš ozaj ťažké, no nechápem, že keď sú taká vážená rodina, to im nevadí, že ich syn, ako píšeš, je už 4 roky bez práce a neživí rodinu?Deti sú ich vnúčatká, už preto by mali pomôcť,ak to je v ich moci.Dievčatá ti radia podnájom s inou maminou v podobnej situácii, no kde takú hľadať?Veľmi ti držím palce.
Ja by som tu v Ke brala neaku mamicku co by sla so mnou a malou takto do podnajmu,,mam podobny problem a sama platit byt si nemozem dovolit ☹
Ahojte, ja som tiez slobodna mamina,mam trojrocnu dcerku a zijem s rodicmi, chodim uz aj do roboty, lenze chodim na tri zmeny a rodicia mi uz vykrikuju, ze mi dcerku uz nebudu strazit, dcerka chodi aj do skolky , ale ked mam poobenu a nocnu tak mi ju uz nechcu strazievat, rada by som isla sama niekam bivat, lenze financne by som to asi nenemalzvladla, lebo chodim na zmeny, nemal by mi kto s dcerkou byt a na opatrovatelku by som nemala
Veru clovek caka na socialny byt a este 200 eur platit mesacne,ja som necakala na zazrak aj ked som bola v rade cakatelov na socialny byt.Po dvoch rokoch som si zadovazila svoj.
Aj ja by som chcela mat uz svoj byt, lebo s rodicmi sa len hadam a mam trozmennu robotu a teraz si novu robotu nie je bohvieco hladat, lebo neni roboty, clovek je rad, ze ma aku-taku robotu
neviem odkial si, ale ja v Bratislave som to riesila cez magistrat. poziadala som si o pridelenie bytu v programe dom mladej rodiny a do troch msiacov od ziadosti som byvala. to bolo ale tak 5 rokov dozadu.
skus sa popytat vo vasom meste na socialne byty.
Ahojte,ja som chcela ponuknut,byvam v 3 izbovom byte so synom,3,5 roka,ak ma nejaka mamina vazny problem,ozaj vazny,tak viem pomoct.byvame v centre Bratislavy.napiste,ale len seriozne,nie zneuzivanie.V
PROSÍM O RADU!
Se synem se teď stěhujeme od mých rodičů. Rodiče mi přispějou na 3 nájmy a kauci. Je to 1+1. Otec není v RL zapsán. Beru 3 800kč RP a 500kč přídavek na dítě. Nájem je 6 800kč + 700 el. a plyn. Na sociálce mi řekli že o pokud nemám otce v RL nemám nárok na hmotnou nouzi- příspěvek na bydlení a na živobytí. Co teď? Otce tam zapsast nemůžu, proč? Má ruské občanství, pokud by měl právo na dítě, unese mi ho do Ruska, mám s ním špatné vztahy. Na dítě se příjde podívat ale patří mezi neplatiče takže bych od něj stejně peníze nedostala. Ale na sociálce jim tohle nestačí. Pokud toto nevyřeším tak nás vystěhují a vše bylo zbytečné. Rodina už se ke mě otočí zády ☹
PORAĎTE PROSÍM
ahojte, potrebovala by som pomoc v domácnosti, ku trom deťom, najlepšie nejakú slobodnú mama, ktorej by som mohla ponúknuť ubytovanie
Ahojte tiez hladam niekoho s kym by som sla byvat...cakam svoje prve, vo februari mam termin.
dakujeme
ak by ste mali este niekto taku ponuku, prosim kontaktujte aj mna, dakujem
Vieš čo, môj konkrétne prípad to nie je ale mala som kamarátku v podobnej situácií. Teraz už ale dlhšie neviem čo s ňou je ani ako sa má. Pred možno rokmi sa mi ozvala a požiadala o pomoc. V takejto situácií mi to nedalo a hneď som ju vzala k sebe, ešte do svojho starého bytu. Nejako sme sa spoločne postavili na nohy a začali konať. Našla si prácu a keď mala čo to zarobené, našla si bytík cez túto stránku http://www.topreality.sk/byty.html a potom som s ňou ešte pár krát skypovala. no od tej doby už o nej veľa neviem. Každopádne veľmi rada som jej pomohla i keď trvalo fakt veľmi dlho pokiaľ sa mohla osamostatniť a preto by bolo dobré keby si taktiež mala nejakú kamarátku, ktorá by ti takto pomohla. Alebo potom to azylové ubytovanie. Až tak sa do toho nevyznám zasa, ale dúfam, že aspoň trocha som pomohla. 🙂 veľa šťastia!
Chcem sa spytat ked je rozvedena matka s detmi a chcela by nejaky byt ktory by bol postacujuci nato aby ta matka stihala aj investicie aj vsetko nevie o niecom niekde v Michalovciach ale vtom je problem ze som na rodicovskom prispevku momentalne
nevie niekto o byvani pre matky z detmi surne dakujem ☹
Hladate ubytovanie a ja byvam sam v rod .dome .Ponukam zadarmo ubytovanie.Okres vranov n/t
ahojte, hladam mamicku na spolocne byvanie pre znamu, ktora ma dve deticky 5 a 2 roky. Priatel ju psychicky tyra a vyhraza sa jej ze jej vezme deti. Prosim ak niekto vie poskytnut ubytovanie alebo niekto je v podobnej situacii a mohli by ist do toho spolu nech sa ozve. Bratislava
Velmi pekne dakujem
Pekný deň, som osamelá mamina s 2r synom a rada by som si našla bývanie v Košiciach (prípadne s ďalšou maminou na spolubývanie a výpomoc s deťmi). Ak o niečom viete, prosím kontaktujte ma sem alebo na email stanovcakova.lubica@gmail.com. Ďakujem
Hľadám byvanie

@hyta to je komplikovane hej teraz ked sme spolu tak pomaha ako sa da co sa tyka financne a myslim si ze tu skolku bude platit aj dalej ale s nimi je to tazke ze nevviem nikdy co mozem cakat tak nic radsej necakam uz som snkou vravela a vie vsetko ze nemam kam len k tomu otcoi a tak ale u nich je tak ze nic mi nepovedala bude to referovat svokrovi a neviem co si poedia az poto sa rozhodnua le stale cakaju a ja nemozem sa na nieco spoliehat ja sa musim spoliehat sama na seba a k tomu robit tak ak chcem nejaku pomoc od nich aby som im nerobila problemy bo cez primatora sa rozkrikne a tym si ich len znepriatelim oni su tu taka dost vazena rodina ☹ preto som v takej situacii zlozitej 😒