icon

Ako zvládať samostatné rodičovstvo a hľadanie práce?

Včera o 19:43

Ludia co ste sami na male dieta/deti prosim vas ako to robite ? Ja si uz 3 mesiace neviem najst pracu lebo "deti" .
. Jedine vo fabrike sa nic nepytali ale zial neviem robit tak. Sama som na 2 deti ktore su v skolke v aprili mi konci materska...mam nejake peniaze odlozene vydrzia cca do konca roka...ale potom co...otec deti zial nevyjadruje ziadny zaujem len slubuje len zaplati alementy a tym to zhaslo...rodicia byvaju daleko ale ank by sme nemali miesto kde byt ...tak sa pytam ludi co su sami na deti ze ako? To naozaj neni sanca na pracu pri detoch? Okolie KN NZ NR...

anonym_8e33e6
Včera o 20:12

Je sanca, len musis mat na to aj dostatocne vzdelanie. Su profesie, kde si sama urcujes pracocny cas. Bez vzdelania fabriky a obchody funguju na smeny. A samozrejme nemozu ostatni doplacat na teba, ze oni napriklad budu robit len poobedne.

anonym_ab7340
Včera o 20:16

Ja som istý čas robila poštárku na rajone, aby som zvládala dať dieťa do škôlky a vyzdvihnúť ho. Mala som voľné víkendy a sviatky. Bola to makacka, ale vydržala som.

parvinka0001
Dnes o 05:03

Alimenty ako píšeš už dávno si mala dať na súd .nech máš rozhodnutie....neviem načo cakas

mirola
Dnes o 06:01

Jasne, ze sa to da. U nas v praci sme same zeny.. teda z 70 zamestnancov su 3 muzi.. a vsetky az na 2 mame deti. Vela z nas je rozvedenych na deti same.. mame pruznu pracovnu dobu, 2x do tyzdna HO.. ktory si vies po pripade vyskladat inak. Ja napriklad vobec HO nevyuzivam a ked mi maly ochorie som na HO 5 dni po sebe. Tym padom nemusim cerpat OCR.

autor
Dnes o 09:11
@parvinka0001

Alimenty ako píšeš už dávno si mala dať na súd .nech máš rozhodnutie....neviem načo cakas

@parvinka0001 platit plati ale okrem toho ziadny iny zaujem ani pomoc z jeho strany

autor
Dnes o 09:14
@mirola

Jasne, ze sa to da. U nas v praci sme same zeny.. teda z 70 zamestnancov su 3 muzi.. a vsetky az na 2 mame deti. Vela z nas je rozvedenych na deti same.. mame pruznu pracovnu dobu, 2x do tyzdna HO.. ktory si vies po pripade vyskladat inak. Ja napriklad vobec HO nevyuzivam a ked mi maly ochorie som na HO 5 dni po sebe. Tym padom nemusim cerpat OCR.

@mirola ale to predpikadam uz potrebujem VŠ 😅ja mam len strednu ...

mogaa
Dnes o 09:26

pobehaj škôlky, škoy kludne práca upratovačky alebo pomocná sila v kuchyni.....nie si v situácii kedy si môžeš vyberať.....

anonym_6489c9
Dnes o 19:59
@anonym_autor

@parvinka0001 platit plati ale okrem toho ziadny iny zaujem ani pomoc z jeho strany

@anonym_autor ja by som sa normalne vykaslala na to mesto kde si, zbalila seba deti a isla byvat blizko rodiny