Ako zvládnuť prácu na smeny s dieťaťom sama?
Ahojte, potrebujem poradiť.
Pravdepodobne rozídeme s mužom, no neviem ako dalej. Ja mám prácu na 2 smeny, ranná je od 6:00. ..a poobedná končí až o 23:00. Neviem že či mám ostat v tomtom práci alebo by som mala hladat inú, napr. niečo od 8:00. No ale ked ostanem tu, tak stále by som potrebovala od niekoho pomoc.
Chcela by som Vás spýtať že ako ste to riešily vy, ktore vychovávate dieta same?
Asi len vidím to že potrebujem zmenit prácu. No prácu od 8:00 je velmi tažké nájsť.
Chcela by som aj kúpiť byt, takže nerada by som zmenila prácu.
Dakujem za odpovede.
A muž sa nestara? Veď to že sa rozídete nevylučuje aby dieťa vyzdvihoval/ nosil on
@anonym_autor vek dieťata?
Dôležitý je predsa vek detí.
@anonym_autor pokiaľ by malo dieťa 9 a viac rokov, prácu by som nemenila
@anonym_autor a expartner co? Nema ruky nohy? Doteraz sa o dieta nestaral? Ze sa rozijdete neznamena, ze jemu pankovi padla a ide si zit zivot ako slobodny bezdetny halo? Ano su aj taki muzi, bio otec mojho dietata sa nezaujima alebo minimalne boh mu vsak zato zehnaj 👐🏻
Mne vysli v ustrety pracovna doba od 7:30 do 15:30 ale vacsinou koncim o 15:00
Myslim,ze ako samozivitelke by ti mali vyhoviet robit len na rannu smenu.Nie je na to aj zakon?Ak nie hladat urcite inu robotu.
@anonym_autor tiež sa mi zdá, že ako samoživiteľka s dieťaťom tuším do 10,12 r máš nárok na úpravu pracovnej doby.Zisti si to.Ak ti inak práca vyhovuje nemenila by som ju.

@anonym_autor V práci by ti nevyhoveli, že by si robila len jednu smenu? Keby si im vysvetlila situáciu.