Ako zvládnuť riaditeľské voľno bez pomoci?
Ja mám každý deň stále viac a viac pocit že niektoreé inštitúcie hľadia len na seba a idú proti nám.... Školy si vyhlásia riaditeľské voľno a rodič zariaď sa ako chceš... Dovolenku nedostanem lebo každý potrebuje byť doma s deckom a niekto musí aj robiť ... Starí rodičia tiež robia tak ja neviem kks ako mám nechať 7 ročné dieťa doma... Nikto ti nepostráži cudzie dieťa na 12 hodín keď ma doma svoje... Som zahnaná do kúta a neviem ako z neho ( odsťahovať sa z tejto úžasnej krajiny nemôžem lebo mám druhé dieťa dlhodobo v nemocnici a manžel je s ním )
@letfenixa v zákone riaditeľské voľno nie je priamo uvedené ako prekážka na strane zamestnávateľa (ak sa to teraz niekedy nezmenilo)
@behulka ak nie je elektrina, alebo voda, tak je to prekazka na strane zamestnavatela, ale napr teraz 17. to mnohe skoly dali ako protest a oslavu dna studenstva, a tam teda ak zamestnanec chce pracovat, tak by mohol.
@anonym_7798dc no lebo keď niekto žije v rodnej krajine, tak to automaticky znamená, že ma rodinu ktorá automaticky pomôže..
@jana_eyre_2 a to kto povedal? Prečo by automaticky mali stari rodičia strážiť vnukov? Možno majú svoj program. Či to sa nesmie?
@jana_eyre_2 a to kto povedal? Prečo by automaticky mali stari rodičia strážiť vnukov? Možno majú svoj program. Či to sa nesmie?
@anonym_7798dc ty si písala o Tom ako v zahraničí ľudia nemajú rodinu, nie ja 😉 nepíšem ani slovo o Tom že by niekto mal povinnosť strážiť, píšem o tom, že ani to že niekto býva v rodnej krajine predsa neznamená, že o dieťa sa mu niekto iný stará.. veď si prečítaj čo si písala a na čo reagujem..

@zuzana76 písala, že nemôže ísť do školy, beriem to teda ako prekážku na strane zamestnávateľa.
@letfenixa v zákone riaditeľské voľno nie je priamo uvedené ako prekážka na strane zamestnávateľa (ak sa to teraz niekedy nezmenilo)