icon

Ako zvládnuť samotu večer?

10. aug 2024

Alo ju zvladate? Cez den sa clovek nezastavi a je aj medzi ludmi atd, niet casu mysliet a plakat nad zivotom slobodnej matky ( som este velmi zronena a vela si este poplacem je tomu uz nieco vyse roka co som ostala sama s dietatom, otec dietata nas opustil z dna na den este ked bolo dietatko malicke pretoze nemal cas na seba a rodinu si predstavoval inak akoze neviem ako ze sa dieta samo naje nakrmi spravi si UM uspi sa a prebali alebo neviem, jednym emotikonom je 💩)
Ale co vecer? Ked uspite dieta? Ked spi vasa rodina, rodicia ak byvate s nimi a vy si lahnete do toho ticha a tej prazdnej postele , placem takmer kazdy vecer , je mi smutno, je mi smutno ze niesom milovana..neviem ci sa s tym zmierim..

Strana
z2
autor
11. aug 2024

@dharmasanata dakujem aj to robim

petronelka47
11. aug 2024

Tak píšem ako to mám ja,viem že ťa to nepotešilo

autor
11. aug 2024

@petronelka47 len otazka bola inak polozena
Ale vdaka

petronelka47
11. aug 2024

No ani moc nie 🙂

fairyy
11. aug 2024

mas velmi daleko mesto? tym, ze si doma mas cely den, male pospi aj v kociku (samozrejme nie kazdy den) a ty spoznas novych ludi alebo si spravis vylet s kamoskou nejakou

luccija
11. aug 2024

Len ty to berieš, že vás odhodil, že nie si hodná lásky...vzťahujes to na seba.Musel to byť veľmi nevyzrety človek, keď v takom veku odmietne dieťa, rodinu.Su ženy čo majú obrovské peklo s mužmi vypisujú, psychicky ničia... teraz tomu nerozumieš, ale buď rada, že mas kľud, máš rodinu, máš kde bývať je to obrovská pomoc.Nepoddavaj sa tomu plánuj pekné dni, vedome odhanaj tie myšlienky sebaľútosti.Zeny si nájdu mužov aj s x deťmi.Budes formovať dieťa iba ty a to, že bude chcieť striedavku s tým si vôbec nezaťažuj hlavu myslíš, že keď kontakt s dieťaťom bude minimálny dcéra bude chcieť byť raz s ním?
Nie si vadny ani prasivý kus toto si musíš v hlave zmeniť to on zlyhal.

autor
11. aug 2024

@fairyy nejazdim autom kamaratky tu nemam

autor
11. aug 2024

@luccija nebude chciet striedavky to pisals ina mamicka

stanulienkat
11. aug 2024

Ahoj. Lásku si určite nájdeš. Si mladá a tým, že si sa ocitla v takejto situácii si aj veľmi silná. Musíš si hovoriť, že takto to malo byť z nejakého dôvodu. Možno ťa čaká niečo oveľa oveľa lepšie a krajšia. Vsetko raz musí prebolieť a verím, že nájdeš svoju lásku. Možno ti pomôže aj to, koľké zeny vzťah majú, aj partnera a sú nešťastné a týrané, tak to ber, že si zatiaľ sama sebe paňou aj keď to máš asi ťažké. Mysli na to, ze to najhorsie mas za sebou a caka ta uz len to dobre.
Možnos skús prázdnotu zatiaľ vyplniť kamarátkou s podobným osudom.

luccija
11. aug 2024

Prepáč, prehliadla som o to lepsie

322sima123
11. aug 2024

Ja by som sa utesovala tym ze mnoho zien, naozaj mnoho je doma v posteli s muzom a niesu milovane, dokonca su mnohe podvadzane, klamane, radsiej by ho nevideli vedla seba, niektoeim ublizuje, ale nemozu, nemaju silu odist atd.. ved tychto pribehov je xy co aj tu pisu zeny.. je to smutne ale ty si na tom z nich este ,,dobre,, nema ta kto kalmat, ublizovat ti atd..

sszuzu8
11. aug 2024

Ahoj moja malá nastupuje do prvého ročníka má 6 a tiež som sama. Ale milujem svoje večery keď zaspí a ostanem sama. Jasne chyba mi niekto kto by ma miloval
Mam 30 a nikdy som nezažila skutočnú lásku. Niekedy už ani neverím žeby to mohlo prísť. Som iná než väčšina žien a v istých veciach som veľmi prieberciva a mam pocit ze mojim kritériám zo 100 mužov vie vyhovieť tak 4 max. Radšej zostať sama než sa trápiť vo vzťahu

earlgrey
11. aug 2024

Som slobodná matka a už skoro 5 rokov sama (dcéra bude mať 6, odišla som od partnera, keď dcéra mala 1 rok). Zo začiatku to samozrejme bolo ťažké, bili sa vo mne všetky možné emócie, ale nikdy som sa necítila neschopná, menejcenná a ani som si nedávala za vinu to, že sa rozpadol môj dlhoročný vzťah a vlastne ani bývalému partnerovi som to nevyčítila, proste to malo byť tak, že spolu nebudeme a hotovo 😀 ale tie emócie boli samozrejme sklamanie, hnev, smútok, neplakala som a to som si myslela, že budem, keďže som citlivejšia. No ale večer som nemala ani čas myslieť na nič, keďže som na dieťa ostala sama a zaspala som spolu s dieťaťom a vstávala s dieťaťom. Takže prázdna posteľ nebola a necítila som sa sama, lebo som mala svoje dieťa pri sebe. Postupom času som si uvedomila, že nič lepšie sa mi udiať nemohlo ako to, že som ten vzťah ukončila (stále sme v kontakte kvôli malej, dokonca lepšie vychádzame ako predtým, rešpektujeme sa ako rodičia, nehneváme sa jeden na druhého, máme sa stále radi ale už to samozrejme nie je láska, ale pre mňa je dôležité, že vychádzame super kvôli našej dcére). Tie tiché večere si užívam, nie je nič lepšie ako rozvaliť sa na veeeeľku postel, ticho okolo teba a relaxovať. Ja si už ani neviem predstaviť zaspávať po boku nejakého muža a ani to nechcem. Mne je takto dobre 😀 jedine ak by sa našiel muž, ktorý by nechcel zdieľať jednu domácnosť 🤣

autor
11. aug 2024

@sszuzu8 j sama ostat nechcem

autor
11. aug 2024

@earlgrey dakujem za vas postreh
Vztah ukoncil byvaly partner z dna na den pretoze prisiel na to ze mu je rodina cize ja a dieta bremenom v zivote. Nema cas na seba atd takze sa neda povedat, ze sa o dieta zaujima, kontakt je minimalny
Nechcem ostat sama

earlgrey
11. aug 2024

@autorka
Podľa mňa by si mala byť rada, že si sa takého muža zbavila. Samozrejme je to sklamanie, smútok, bolesť a o to väčšia keďže už máš dieťa a berieš do úvahy aj potrebu dieťaťa mať otca. Možno je to otrepané, ale pravidivé, že čas všetko zahojí. Mne trvalo niekoľko rokov kým som sa zmierila s tým, že všetko to krásne, čo sme za 11 rokov zažili, už s tým človekom nezažijem a že som vzala svoju dieťaťu otca. Ale ver mi, takého otca moje dieťa nepotrebuje. Takže chápem, ale nevrhaj sa cudziemu mužovi do náruče len preto, že sama ostať nechceš, len preto, že sa cítiš osamelo a je ti v posteli samej smutno. Daj si čas a keď bolesť pominie, keď sa zmieriš s tým, ako tvoj vzťah dopadol a keď sa budeš cítiť psychicky silná, vyrovnaná a keď sa všetky tie nepekné emócie stratia, vtedy si hľadaj niekoho, koho vpustíš nie len do svojho života ale aj do života svojho dieťaťa. Držím palce.

autor
12. aug 2024

@earlgrey dakujem za krasne slova ❤️

autor
12. aug 2024

@earlgrey otrepane to znie to je to pravda, som na jednej strasne rada ze nieje s nami, znicil by nas oboch aj mna aj dieta, tu kde som teraz je moje dieta stastne a spokojne a nikto mu nechyba, ja sa sice trapim ale co uz

vedpredsaja
Autor odpoveď zmazal
autor
13. jún 2025

Zienky presiel skoro rok
Som na tom ovela lepsie, jasneeee poplacem si, jasne trapim sa ale ovela menej, cas lieci, este to nie je ono ale lepsie
Dieta mi kazdu chvilu kde do skolky, teda az koncom roka aale vieme ako to rychlo ujde
Caka nas novy zivot a posunieme sa dalej v zivote

Strana
z2