icon

Ako zvládnuť život bez pomoci partnera?

15. jún 2025

Zdravím vás, píšem už sem pretože neviem kde si vyliať srdce 😢 mám tri deti ešte maličké 5,3 a 1 ročne. Pracovala som v obchode ako predavačka no žiaľ už više roka ako som ostala tehotná už nepracujem a dala som aj výpoveď kvôli manželovi. Pretože on potreboval pracovať a nie byť doma pri deťoch celé dni on potrebuje zarábať on zarába viac atď jeho slová .
Povedala som si dobre v pohode. Ja som sa doma starala o deti pretože nemáme kde ich dať ani komu postrážiť atď. Doma som sa starala o všetko variť, nákupy atď všetko čo do domácnosti treba. On pracoval a zarábal pekné peniaze staral sa o nás aby nám nechýbalo nič. A teraz k veci ... Pohádali sme dosť veľmi dokonca má aj udrel 😢 a deti to videli naštvala som sa a vyhodila ho z bytu od vtedy doma vôbec není už je to druhý mesiac prišiel si len po veci a odišiel .
Suseda mi povedala že vraj ho videla s nejakou babou na káve tak a je to tu čo som si aj myslela že má druhú o deti sa vôbec už nezaujíma a neviem ani kde je kde presne teraz býva. Ja do roboty nemôžem ísť kvôli nemu o deti sa mi kto postarať nemá žijem len s tej materskej platím nájom a všetko možné a on sa vôbec nezaujíma o nič dokonca ani či deti majú čo jesť .... Telefón mi nedvíha už som taká zúfalá že volám políciu na neho ja už fakt neviem ... Deti pomalí nemajú uz nič ani v chladničke jogurty atď čo odo mňa pýtajú aj dnes si pýtali keksíky, jogurtik no skadiaľ 😢😢 nemajú ani plienky proste nič. Prosím poraďte ako ďalej.

Strana
z4
filipsvk123
22. jún 2025

Veď ste emancipované nezávislé žienky tak ako že si neviete dať rady bez nás hnusných zbytočných chlapov? 😝

janettdamian
22. jún 2025
@filipsvk123

Veď ste emancipované nezávislé žienky tak ako že si neviete dať rady bez nás hnusných zbytočných chlapov? 😝

@filipsvk123 určite by si dala žena sama rady bez mužov, len ti unikol taký maličký detail v tomto prípade... že?

jakubrianka
22. jún 2025
@filipsvk123

@janettdamian takým, ako je tento pritrt, treba zavesiť na krk tri deti a potom ho denne šikanovať jeho rečami. Verim tomu, že ani jeden deň by nedal čo tá žena.
@filipsvk123 O koľkože deti sa vieš postarať sám šefinko? A robíš tak už teraz a denne?

filipsvk123
23. jún 2025

Jooj aké ste vy super vy všetko zvládnete len my chldpi nič... Tak prečo 99% esenciálnych povolaní robia vždy muži? A prečo tu vyplakáva že ako zvládnuť život bez partnera? Veď my sme len na príťaž

subartic
23. jún 2025
@filipsvk123

Jooj aké ste vy super vy všetko zvládnete len my chldpi nič... Tak prečo 99% esenciálnych povolaní robia vždy muži? A prečo tu vyplakáva že ako zvládnuť život bez partnera? Veď my sme len na príťaž

@filipsvk123 áno , chybné kusy mužov sú na príťaž a je lepšie bez nich . Takí muži nech makajú ale nech sa neženia a neplodia deti . Mnohé ženy zvládajú život bez muža a zvládajú ho dobre, samé vychovajú deti , dajú im vzdelanie. A deti hoci majú otca, ten sa nezaujíma a ani platiť sa mu nechce, a aj tak to tá matka v konečnom dôsledku zvládne, lebo musí .
Dnes už nie je problém kúpiť semeno na trhu , samooplodniť sa a dieťa vychovať sama. Postupuje robotizácia , digitalizácia a mnohé práce čo vykonávajú muži zanikú alebo sa nahradia automatizáciou . Ak muž nebude kvalitný kus , žena ho k ničomu potom potrebovať už nebude.

soldi
23. jún 2025
@subartic

@filipsvk123 áno , chybné kusy mužov sú na príťaž a je lepšie bez nich . Takí muži nech makajú ale nech sa neženia a neplodia deti . Mnohé ženy zvládajú život bez muža a zvládajú ho dobre, samé vychovajú deti , dajú im vzdelanie. A deti hoci majú otca, ten sa nezaujíma a ani platiť sa mu nechce, a aj tak to tá matka v konečnom dôsledku zvládne, lebo musí .
Dnes už nie je problém kúpiť semeno na trhu , samooplodniť sa a dieťa vychovať sama. Postupuje robotizácia , digitalizácia a mnohé práce čo vykonávajú muži zanikú alebo sa nahradia automatizáciou . Ak muž nebude kvalitný kus , žena ho k ničomu potom potrebovať už nebude.

@subartic ako pises. Kedysi bolo pre zenu nutnost mat hocijakeho muza. Dnes ma zena slobodnu moznost volby - byt s dobrym muzom, alebo sama.
To nuti muzov sa viac snazit a to sa im samozrejme nepaci 🙂

filipsvk123
Odpoveď bola odstránená
ali1122
Autor odpoveď zmazal
autor
28. jún 2025
@ali1122
Odpoveď bola zmazaná

@ali1122 Ahoj

ali1122
Autor odpoveď zmazal
autor
3. júl 2025
@ali1122
Odpoveď bola zmazaná

@ali1122 žiaľ nemám telegram

ali1122
Autor odpoveď zmazal
cacianka
4. júl 2025

Tak ako, podnikla si nejaké racionálne kroky ? Vybavila si niečo ? Bola si riešiť úrady, políciu ?

newman1705
6. júl 2025

No jednoducho ďalej, treba ho dať na súd ohľadom výživného... A súd mu jasné určí sumu čo Ti musí platiť či chce alebo nie...

ninuska36
11. júl 2025

@anonym_autor Ach milá žienka srdce mi puká keď toto čítam. A ja som si myslela že ako sa ja mam zle😢. Vidím že sú ľudia s oveľa náročnejšou situáciou. Tie reči že načo toľko detí to neber vážne. Ľudia nevedia nič o tom ako sa partneri menia. Aj môj sa zmenil po 6 rokoch. Radikálne. Ja len že ťa chcem povzbudiť a držať ti palce. Deti sú tvoje skutočné lásky. Posielam objatie ❤️

autor
13. júl 2025
@ninuska36

@anonym_autor Ach milá žienka srdce mi puká keď toto čítam. A ja som si myslela že ako sa ja mam zle😢. Vidím že sú ľudia s oveľa náročnejšou situáciou. Tie reči že načo toľko detí to neber vážne. Ľudia nevedia nič o tom ako sa partneri menia. Aj môj sa zmenil po 6 rokoch. Radikálne. Ja len že ťa chcem povzbudiť a držať ti palce. Deti sú tvoje skutočné lásky. Posielam objatie ❤️

@ninuska36 veľmi ale veľmi pekne ďakujem 🫶 tak to ste ma povzbudili . Žiaľ taký čo to nezažil nevie pochopiť aké toje trápenie. Nemá každá to šťastie mať po boku manžela, priateľa, rodinu ktorú miluje nadovšetko.

autor
13. júl 2025

@cacianka Áno už sa to všetko rieši. No ešte stále čakáme na súd a súd rozhodné o výživnom na deti.

katty123456
14. júl 2025
@anonym_autor

@ninuska36 veľmi ale veľmi pekne ďakujem 🫶 tak to ste ma povzbudili . Žiaľ taký čo to nezažil nevie pochopiť aké toje trápenie. Nemá každá to šťastie mať po boku manžela, priateľa, rodinu ktorú miluje nadovšetko.

@anonym_autor je náš veľa .to nech ťa povzbudí..život ide ďalej..to dáš a bude dobre..chce to len čas .

Strana
z4