icon

Chlap s dvomi deťmi bez pomoci. Čo mám robiť?

samidoma
23. okt 2016

Som 29 rocny chlap a pred 9 mesiacmi som prisiel o zenu, Zostal som sam s dvomi detmi 3 a 5 rokov. Nemam nikoho kto by mi akokolvek pomohol. Vsetko je len na mne, cele dni som len doma, nemozem chodit do prace lebo nemam kam dat deti, Robim co viem, staram sa o ne a nic im nechyba ale uz nevladzem, som vycerpany , poradte mi nejako, ako mam dalej zit. Ked nemam nic, len deti, kopu dlhov, ziadne peniaze a same problemy. Ale nieco konkretne, ziadne primitivne rady, som inteligentnejsi ako vacsina pritomnych dam, len vdaka tomu este zijeme, takze vsetky zakladne riesenia som zvazil a ziadne nie je vhodne

Strana
z5
madamcoco
24. okt 2016

Baby, koniec zabavy. Chlapec zrusil ucet.. :(

simca06022011
24. okt 2016

Alebo bol zruseny :D

mrkvicka060
24. okt 2016

@samidoma ty si strasny chudak :D uplne nasmiech. kolko zien je na svete, co ich taky chumaj ako ty opustil a staraju sa o dve tri deti same a este si aj na seba zarobia... asi nebudes az taky inteligentny, ked toto nedokazes :D citala som prvzch par prispevkov, ale uz z uvodneho mi bolo jasne, ze si jeden zakomplexovany debil, co si musi kopnut, lebo ma pocit menejcennosti :D stale neviem, ci ta tema je pisana vazne, alebo si si musel prist len niekoho urazat a bojis sa tak urobit osobne a rovnocennemu tak radsej cez internet a zeny... lebo chlap by ti dal taku cez drzku, ze by si nevedel ci si... ach, ale aj taki straspytlici ako si ty musia byt, aby sa zeny mali na com zabavat... ty inteligent, ak mas nahodou deti, nebodaj nejaku zenu, co mimochodom pochybujem, lebo ty mozes mat bud 16 rockov, alebo potom 40 a zit maminke pri riti. Vela stastia v tvojom buducom zivote ti prajem, a nech ta tak prefackuje ako si len zasluzis a pomohla ti potom nejaka primitivna tupa krava, ze by si jej nohy bozkaval :-*

mrkvicka060
24. okt 2016

ale zaujimave, ze taky prudko inteligentny chlap a nevie jeden prispevok napisat normalny, len same urazky.. to aj mamke takto hovoris doma??? skus jej to dat precitat, co vyprodukovala tvoja chora hlava, ta tak preplieska, ze si zapamatas....

hivanik
24. okt 2016

Zienky- muz ktory si pride po radu a namiesto dakujem same osocovanie a povysovanie si nezasluzi pozornost. Nech si pyta radu od svojich " kamosiek" ktore mu poradili forum. Nech si spytuje svedomie preco ostal bez pomoci, ak sa sprava tak ku kazdemu tak kazdy pochopil. A urcite si zalozi novy profil aby sem prisiel nakuknut.

mrkvicka060
24. okt 2016

@hivanik jasne, ze zalozi. ak to bol naozaj nejaky chlap tak zachvilu si sem pride zastavat ,,kolegu" (alias sameho seba), aby boli dvaja na fronte :D chudacik vycerpany. ak je ta tema pravdiva, a ona ma naozaj dve deti, tak ich uprimne lutujem ☹ ale radsej na to nechcem ani mysliet... lebo mat fotra, co si nevie vlastne deti uzivit, tak dovi dopo.

Strana
z5