Cítim sa osamelo ako jednorodič
Zazili ste ten pocit? Som jednorodic. Neplanovane, necakane, stalo sa, stale sa snazim s tym vyrovnat so vztycenou hlavou ale je to tazke
Otec dietata sa skor nezaujima vacsinu roka, platit plati, ked nieco treba posle, kupi atd ale samozrejme vsetci vieme, ze to podstatou rodicovstva, otcovstva, vychovy nie je..
Predstavovali ste si ako by to bolo keby bol ten dany clovek, otec dietata lepsi ? Keby vas stale miloval? Aky by bol vas zivot?
Ja sa samoty dost obavam
Ja to tak mám. A keď príde taká chvíľa tak sa chvíľku vratim do minulosti v konkrétnej situácii. Napr. ideme večerať a v tej chvíli mi príde luto, že tam nie je. A v tejto situácii sa vrátim do minulosti, ako to vyzeralo v čase našej večere. Buď pozeral televízor, do mobilu a ja som kmitala. A tak to je pri každej jednej smutnej chvíľke.
@jaass komu to mam hovorit? Exovi? Debil to je, nekomunikujeme
@sissy27 som odputana skor len sklamana stale
@hipuska akoze nemyslela som to tak
Skor, ze proste ked pride ak pride po niekolkych mesiacoch na hodku kuknut dieta aby sa nepovedalo tak si predszavim ako by sa nam zilo keby nebol taky aky je a keby sme boli rodina
Inak fungujem s dietatom normalne sama
Treba sa zamerať na dieťa a myseľ nastaviť že vás potrebuje a psychika vplýva na výchovu. Aj ja som bola slobodná matka tiež som mala tie pocity ale nemohla som si dovoliť smútiť. Hlavu hore bude lepšie 🍀
Nie, nie si odputana. Stale mas v hlave exa a rozmyslas nad nim, ake by to bolo keby… motas sa v nejakej blbej deziluzii, toto nie je ani ze spomienkovy optimizmus. Sama povies, ze je debil a aj tak nad nim fnukas. Preco sa na to nepozries z opacnej stranky - chvalabohu, ze je prec a ja si mozem zit svoj najlepsi zivot, mam priestor byt stastna a zariadit si zivot podla seba. Preco nie si rada, ze ti zbytocne nekomplikuje zivot, plati aspon to vyzivne a nevlaci ta po sudoch, nevykrikuje pod oknami, neatakuje ta, nechodi ti robit sceny do prace, neposiela socialku kazdy tyzden… ?
Zapamataj si jedno - tvoj zivot a tvoje stastie je v tvojich rukach, nie v exovych.
@sissy27 to viem, vcera bol na navsteve len som sa zamyslela inak to tak vnimam aj ja
Odisiel najslabsi clanok zivota, dokonca sam ani som nemusela vyhadzovat zo zivota ja
Je to egoisticky chmulo, nekomunikujeme uz vyse 2roky
Včera som čítala ze tu matky polemizovali ze kto je jedno rodič a strašne veľa ich tu mudrovalo, že jedno rodič je ten kto nedostáva žiadne výživné na dieťa. Tak ja už týmto ženám fakt nerozumiem kto je kto
Vies co radsej sama s dietatom a vychovavat sama, ako v nefunkcnom, nestastnom vztahu, kde trpia vsetci....viem o com hovorim. Pokial plati, kupi co treba neriesila by som ho...ak nema zaujem o dieta je to smutne, je to jeho chyba. Sprav si s dietatom ty super vztah a casom ti do zivota mozno pride niekto kto vas bude milovat oboch a vynahradi ti toto vsetko 🤷 az sa nevies zmierit s tym ze dieta zostalo tebe a nechces ho ani ty tak tu poradit neviem.....naco zit v predstavach co keby, to ti nepomoze. Musis riesit danu situaciu. Drzim palce.
Poznám ten pocit ale Ja to mám opačne...hore hlavu a nemyslieť hlavne na to a pozerať na dobro deti
Poznala som ten pocit. Už by som to nikdy nechcela zažiť. Je mi to ľúto, že to tak máš. Prajem ti, aby si si našla niekoho, kto ti bude oporou...
@gnotek dakujem. Snad sa najde niekto dobry aj pre nas
Ja sa k tomuto neviem vyjadrit, kedze nie som v tej situacii. Ale dumam nad tym, ze v kazdej tazsej zivotnej situacii je prospesnejsie divat sa dopredu a hladat pozitiva ako sa utapat v ziali a predstavach co by bolo keby bolo.... ved partnera si mlzes najst aj teraz, normalneho, zodpovedneho, ktory vas bude oboch lubit. Lahsie sa povie ako spravi, ale mozne to je, je kopec pripadov, ked to vyslo. Sama take poznam. Ale poznam aj take, ked sa clovek uzavrel a povedal, ze stacilo a zije si sam. Zalezi od nastavenia.

Povedala si mu svoje pocity? Vie ako to všetko vnímaš?