Cítim sa osamelo ako jednorodič. Nájdem ešte lásku?
Som jednorodic
Veta, ktoru som dlho nemohla ani len vyslovit
Ja, zena, ktora kladie rodinu na prve miesto, stara sa o seba a o ludi, ktorych miluje, mila, prijemna, inteligentna, s dobrym srdcom, vtipna, so skvelou pracou a karierou
Jemu som dala vsetko co som vedela, aj dieta, pocit rodiny a domova
A on si jednoducho odide “lebo takto si rodicovstvo a otcovstvo nepredstavoval”, “psychicky taku zodpovednost nezvlada”
Nevidela som to? Alebo len mu preskocilo?
Som jednorodic vytuzeneho, vymodleneho, uzasneho dietatka avsak sama.. ano, mam lasku celej mojej rodiny, ktora sa o mna a o dietatko stara ako len vedia, mam svoje uzasne dieta, pre ktore kazde rano vstavam a staram sa na 150%, dietatko ma vsetko, nepritomnost otca nevnima kedze pozbieral svestky velmi skoro ledva sa mi dieta naucilo pretacat..
Este stale neviem s hrdostou nosit tu nalepku na cele - jednorodic/slobodna matka ale aspon sa pri tom pomenovani uz nerucam s placom a hambou..
Do buducna sa vsak bojim vztahov( nie nehladam este vztah a nie neplanujem skocit na lep prvemu debilkovi) , niesom ten typ co strieda muzov, na zabavku ci spestrenie casu
Mam dieta, niesom typ modelky- kombinacia, ktora nie je pre drvivu vacsinu normalne zmyslajucich muzov pritazliva
Je mi sudene ostat osamote?
Ano, je mi strasne smutno, ze na svete nieje nikto kto by ma miloval ( nepocitame dietatko, rodinu…)
@madeincssr vsetko toto robim
Ale pocit samoty a lasky od partnera mi to nevynahradi
Nie je ti sudene zostat sama,vesmir to zariadi,neboj nič,pride do tvojho zivota milujuci clovek,ked to budes najmenej čakat.Drz sa,posielam virtualne objatie🫶.
Uff napíš mi kľudne 🥰 aj ja som jednorodic už 7 rokov 🩷posledné dni ťažké pms a došlo na mňa ako osamelo sa cítim.
Skvelá práca, rodina, o ktorú sa môžeš oprieť…, ja to vidím pozitívne. Zbavila si sa najslabšieho elementu tvojho života. Ani sa nenazdáš a ten pravý si ťa nájde. 🍀
@tundra dakujem za povzbudive slova
Nech sa teda uz hviezdy nejako usporiadaju 🙂
Mysli pozitivne. Ak budeš zronená a nešťastná, nič dobré si do života nepritiahneš.
Ja som sa rozviedla pred 40kou, 2 deti boli este v MŠ. Tiez nie som modelka, aj nejake kila navyse mam. Som v zahraničí, takze podporu v skvelom rodinnom zázemí nemám. Navyse mám striedavku, co je pozehnanie a prekliatie zároveň.
ALE som si vedoma svojej ceny, viem, aka som a z pozorovania okolia som usudila, ze v mnohom by som bola ideálna partnerka.
Nemam vela možnosti sa zoznámit, ale určite som nechcela ostat sama. Trvalo 4 roky, jeden nevydareny vztah, jeden polovztah a intenzivne randenie (zoznamky, speeddating), kym som našla muza a velkým M. Vdovec, 3 deti. Kým nás budú jeho aj moje deti potrebovat, nemozeme spolu bývat. Ale zatial mi stačí to, že sa máme.
Takže vykroč stastiu v ustrety. Páry sa rozchadzaju, a pokial ti nebude vadit partner so zavazkom, máš velku šancu s pozitivnou myslou niekoho najst.
@kvadrinkaaa dakujem
Ano vnimam ho teraz uz ako pritaz, neposuvali by sme sa nikam a len by nas tahal dole
@barka1 dakujem za pozitivne slova
Praveze neviem ako by som sa zachovala k potencionalnemu partnerovi s detmi..neviem
@barka1 preco si myslis ze slobodna matka moze byt len s partnerom so zavazkami?
ja len že, máš môj obdiv. ja naopak keď počujem že je žena samozivitelka s dietatom a ešte sa dozviem že muž zbabelo zdupkal keď dieta bolo pár mesacne tak jedine čo cítim je veľký obdiv voči takej žene. žiadna hanba. OBDIV!! klobuk dole pred tebou
@kristinka92 dakujem za slova po zahreju ❤️
Nemyslím si to, zle som to formulovala. Kludne si stanov kritéria, ake chceš. Ide o to, že aj ty máš zavazok. Tak ak automaticky vylucis každého, kto má dieta, jednak to može byť nefér (ty dieta mat mozes a on nie?) , jednak mozes vylucit skvelých mužov. Ale na to snad prides aj sama.
Neviem, kolko mas rokov, ja som vedela, ze už dieta nechcem a ani nebudem zakladat novu alebo patchworkovu rodinu. Ani som nechcela otca pre svoje deti. Ty vieš, ako to mas a co od vztahu ocakavas a ake kompromisy si ochotná urobit a co obetovat.
@barka1 32
Prave pozerám ako sa môj partner hra s mojím takmer 7 ročným synom ktorému nie je biologickým otcom, zatiaľ čo ja oddychujem s našim vytúženým bábätkom v bruchu ❤️ bola som dlho sama ale stalo to za to. Tiež som si prechádzala rovnakými pocitmi ako ty
@oliviakatka dakujem za tvoja slova ktore mi dali nadej 🍀
čau, napisal som ti spravu, ak chces, mozeme aspon pokecat 🙂
@lukas8877 asi tazko anonymovi sa pisat sprava neda
Prepac, mas pravdu, sprava isla uzivatelke v diskusii, ktora prirodzene anonym nebola. Takze trosku faux paux na uvod, vieme to este napravit? 🙂 samozrejme, teraz je jasne ze ty musis napisat mne a tak sa odhalit...
@lukas8877 nevadi stava sa
Mne nie , pohodovu diskusiu s danou uzivatelkou
Pekny den
Skoda, bol to ako sa vravi anglicky - honest mistake. Naozaj som si povodne myslel, ze ten komu pisem, je autorka diskusie. Za dve, tri uvodne spravy snad nic nedas, ani z teba neubudne
@evka52 sorry ale ja som tu neprisla nadvazovat vztahy ani nic podobne absolutne to nebolo podstatou tohto prispevku
Ze nemam zaujem o kecanie s nejakym panom z modreho konika, sorry ale naozaj
Dufam, ze pan ak hlada svoje stastie najde ale teda ja to momentalne niesom
A nemam potrebu odhalit svoju identitu!
@evka52 ty sa o moje hladanie do buducna neboj
Hlavne aby si ty mala pokojny zivot a spokojny, bez potreby komentovania inych ludi
@evka52 a ked skus ty napisat danemu panovi mozno to je tvoj honest mistake
Ja to uplne chapem, naozaj, tiez som proti online zoznamovaniu, ale da sa to povedat aj inak, kebyze to napises na styl ze “prepac, ale trvam len na osobnom stretnuti/kontakte, som rozhodnuta neriesit online zoznamovania, neber to osobne, ďakujem vsak za snahu 🙂” vyznelo by to uplne inak - takto z teba citit chlad a aroganciu. Neber to ako utok ja naozaj nechcem rypat, len mozno ak mas podobny prejav tak to odradza pripadnych zaujemcov (do buducna) aj v skutocnom zivote. Napriek tomu si nemyslim ze ty by si bola arogantna alebo chladna. Len ten styl ktorym komunikujeme je velmi dolezity. Ved aj my zeny ocenujeme prijemny a mily pristup, ak by sa nejaky muz bavil arogantne s nejakou zenou o ktoru nema zaujrm, nemusim to byt ja, ale nemala by som z neho dobry prvotny pocit. Pisem umyslom pomoct - nie utocit. Ospravedlnujem sa, ak bol moj prvy prispevok hnusny
Nuz nie je to sranda... Viem z vlastnej skúsenosti... Ale ja som nasla, uz teraz manzela, mame aj druhé dieťa, a všetko je vďaka Bohu skvele... A to vdaka Bohu nehovorím len ako klišé... Ale ano vdaka jemu...ale ta úbohosť ktorou som si aj ja prechádzala a najma sebaľútosť a smútok...
Ale jedno ti poviem. Najviac sa mi vysmievali a tie aj tak dopadli
...teraz majú deti, bez manželstva, niektore rozvedené, iného nenašli... Nezúfaj. A poviem ti ze moja krásna 17tka je dokonala.. To najlepšie čo mi z toho života ostalo... Ostatne je prach... A minulosť...
Vsetko ostatne skončí, odíde, ale dieta bude stále tvoje... ❤️
Bolo to ťažké... Ja som nasla samu seba až v 35ke...bohuzial. Tak naozaj. Aj svoju hodnotu. Vdaka Bohu ale som už inde...
A lásku mozno nájdeš.. Ale ak chceš poriadnu, tak sa za ňu modli....
Vies, ked napises prispevok sem do diskusie, znamena to, ze dostanes nejake reakcie a komentare ludi. Tak funguju online fora. A ziadnu identitu by si neodhalila, to ze po sprave zistim, ze si nick lucka9584 z Ruzomberka, mi s odhalenim identity moc nepomoze 🤣
@derdia dakujem za krasny komentar ❤️

🫂💙🍀☀️🌷 urcite najdes. Nevesaj hlavu. Rana potrebuje preboliet, chce to aj cas. Dopraj si odpocinok (dovolenku), zazitky s dietatkom, pobudni u rodicov, urobte si prijemny vylet spolu. Vrhni sa na svoje (vysnivane) konicky, ak ti ma s dietkom kto vypomoct.