icon

Dcéra bude mať 4 roky a som na ňu úplne sama

eevickaa
3. nov 2016

Vobec nestiham. Dcéra bude mat 4roky do školy nechodi koli atopickěu ekzemu,takze obdobie kedy aspon chvíľu budem sama bez sa nekoná. Som unavena nie fyzicky ale psychicky. Chodit do práce starat sa o domácnosť a vsetko mat na krku a vobec si neoddýchnut,je únavne. Od exmanzela som odišla pred tri a pól rokom a odvtedy som nebola ani na káve s nikým ani len s kamoškami ne to este s potencionálnym nápadníkom. Ak mam byt uplne presná tsk aj po intímnej stránke som nikoho nemala tri a pól roka. Uz by som sa chcela aj s niekym zoznámiť,lenze vobec nestiham mam pocit ze moj život je v jednom kole. Ako si mam spoznam nového muža ked vonec nemam cas chodit do spoločnosti. AKO STE TOTO PO ROZVODE ZVLÁDALI ?

Strana
z4
eevickaa
autor
6. nov 2016

@timea7 ty si sem chodis chodis ulavovat svoju zlosť na ľuďoch ?? Bud taka láskavá a nájdi si niekoho iného

salfusco
6. nov 2016
maciatkolulu
6. nov 2016

@eevickaa tak som predpokladala, ze si dala fotky nie z roku pana 😀 A kde to teda robis, ked zarabas dobre a este aj dieta mozes mat pri sebe?

mandala77
6. nov 2016

@eevickaa tu to asi málokto zobral osobne čo si písala. Že mier, to nebolo myslené na vás. To len tie mamičky na ihrisku. Nie vy.

Ale ako môžeš vôbec tak rozmýšľať o ženách? Veď to je na zaplakanie. Každý jeden Tvoj komentár čo dáš, len ukazuje pravdu o Tebe a o tom ako sa Ty k druhým správaš.

alaguema
6. nov 2016

@raa2 tiež mi rozum zastáva...

@eevickaa pri atopickom ekzéme je strava nesmierne dôležitá. Na tvojom mieste by som menej času trávila meditovaním nad tým, čo si o mne myslia cudzie osoby na detskom ihrisku a viac by som sa venovala dcére a jedlu, ktoré jej dávaš. Neuveriteľné, že dokonca máte stavy, že musí byť hospitalizovaná a ty netušíš, ako strava na tieto poruchy vplýva...

timea7
6. nov 2016

@eevickaa ja si tu chodím uľavovať svoju zlosť na ľuďoch? Si prečítaj po sebe čo si o ľudoch písala ty a čo som písala ja. Len tak na okraj, vo svojich príspevkoch si dosť odporuješ. Inak fakt mi nestojíš za to, aby som drala klávesnicu, pekný deň.

maciatkolulu
6. nov 2016

@eevickaa ako prepac, ale pride mi absolutne smiesne a trapne ako rzmyslas a necuduj sa, absolutne sa necudujem, ze si sama, ked takto ako pises tu, ak sa tak aj v realnom zivote prezentujes, tak je cas nieco zmenit....A inak, uprimne ti napisem, ze az taka nadhera ako sa opisujes nie si 😉 , urcite nestojis tlupe matiek za to, aby ta ohovarali, skor si myslim, ze sa na tebe dobre zabavaju 😀 rovnako nechapem, ale ked som ja na ihrisku a nemam tam znamych, tak sa plno venujem dietatu a vobec neriesim druhych, ked teda vidim, ze nemaju zaujem komunikovat a uz si toboz nevsimam, co ma ktora na sebe a kam sa kuka koho chlap, skor si vsimam teda to svoje dietko. Fakt sa zameraj sama na seba, ako sa chovas, prezentujes a ked nieco zmenis, tak mozno nebudes sama...

maciatkolulu
6. nov 2016

@eevickaa a este k tej praci? Kde to teda robis?

raa2
6. nov 2016

@alaguema vies co z toho co som si par prispevkov precitala od zakladatelky tak som pochopila ze je to stratena existencia a ze si tu prisla pomastit svoje ego a ze caka ze ju tu budeme obdivovat za to ako ona vsetko zvlada napriek tomu ze zije sama a obdivovat ju aka je krasna a dokonale oblecena. Namiesto toho aby radsej riesila stav svojho dietata. Ved ked sa citi taka osamela a nestiha si najst partnera tak nech si da inzerat :D ano su kadejake mamicky po ihriskach, ale ked sa ona chova ako nadradena rasa tak je normalne ze sa s nou nikto nebavi. A uz sa to tu pisalo ze nie je to o tom ci ma niekto pekne saty a postavu, ale o tom co ma v hlave. A to ja nie som ziadna obezna a skareda zena.

maciatkolulu
6. nov 2016

@raa2 na ale fakt zaujima ta praca a nejako som sa nedockala odpoede, krupica, moze tam chodit s dietatom a este aj dobre zarobi a nema moznost sa s nikym zoznamit, hmmmm

raa2
6. nov 2016

@maciatkolulu to ano, mozno pracuje z domu a hanbi sa povedat 🙂

liaka
Odpoveď bola odstránená
lulu_2323
6. nov 2016

@eevickaa jaj boze tuto to smrdi samochvalou...ty si myslis ze si jedina mamicka ktora o seba dba a oblieka sa normalne? Vyvediem ta z omylu takych je tu strasne vela len nemaju potrebu sa chvalit tak ako ty a este povedat ze ostatne su kravi? Uz viem preco nemas ziadnu kamaratku ved ktora by to pri tebe vydrzala ked ty si taka dooookoooonnnaaalllaaaa a nikto na teba nema!

janinah
6. nov 2016

ja k ekzemu,skúšala si kúpel z pliev? , /šupky zo zrna/ treba ich pozháňať priamo v mlynoch

lulu_2323
6. nov 2016

@maciatkolulu cista pravda hlavne to ze neni az taka pekna aby jej mali co zavidiet 🙂 skor sa na nej len zabavaju lebo ona sama sa prezentuje ako ta najkrajsia na svete a este vsetci chlapi sa za nou divaju a je sama 😀

bambinomio99
6. nov 2016

@eevickaa vies co je najzabavnejsie prečítať si u teba,ze v tvojom skoro prvom príspevku ohladom tychto mamiciek pises,ako ta odsudzuju a ani ta nepoznaju a ani nevedia ako zijes,a v ďalších ich ty sama odsudis a nazves ich obmedzenymi kravami a podobne a ze ich nemozes pocuvat, cize ked uz nechceš aby odsudzovali teba,neodsudzuj ty ich a proste a jednoducho sa len prihovor, ako sa hovori pozdravom a usmevom nikto nič nepokazi

Strana
z4