icon

Dieťa sa začalo pýtať na otca

mamina123321
15. jan 2023

Zdravím, začína sa mi diať to, čoho som sa bála najviac. Môj syn (4), sa začal pýtať na otca… z ničoho nič sa spýtal “či aj my budeme mať tatinka a prečo ho nemáme a veci podobne… malý otca nepozná, nakoľko si to môj bývalý neželá. Ako na takéto niečo reagovať? Ako to tomu dieťaťu vysvetliť? Ma niekto s týmto skúsenosti? 😞

loyda
15. jan 2023

@mamina123321 napíš mi kľudne, riešime to doma akurát s dcérou

anjelicek26
15. jan 2023

Myslim, ze ostat pri pravde - bohuzial ocko ma iny zivot a rozhodol sa, ze my do neho nepatrime. My sa budeme lubit dvojnasobne. Nepozna ani starkych?

mamina123321
autor
15. jan 2023

@anjelicek26 jeho rodičia nemajú žiadny záujem, malého videli raz a to tiež len v pôrodnici

anjelicek26
15. jan 2023

@mamina123321 Je to skoda, nevedia, o co prichadzaju. Ostan pri pravde - ocka mas, ale nezaujima sa, ma iny zivot mimo nas. Aspon to nebudes musiet casom korigovat, ked ostanes pri pravde od zaciatku a nebudes dietatu robit nadeje...kamoska synovi porozpravala, ze otec je vojak na zahranicnej misii, s tohoto vymyslu sa dostavala strasne tazko, kedze maly nahodne stretol ineho clena rodiny a ten mu povedal nieco uplne ineho 🙄

katyav
15. jan 2023

@mamina123321 presne ako píše @anjelicek26 Treba povedať pravdu. Ja som tiež dieťa slobodnej mamičky a mamina mi nikdy nič netajila. Samozrejme servírovala mi odpovede s ohľadom na môj vek. Vedela som, že otec tam niekde je, ale že nemá záujem. A ze to samé zvládneme a nepotrebujeme ho.

svetlanka111
15. jan 2023

Tiez by som zostala pri pravde,na rovinu..mozno to znie kruto ale myslim ze lepsie nez nekonecne klamstva a potom nekonecne vyhovorky. Ja myslimze to dieta lepsie zoberie ked bude na zaciatku tvrda pravdiva realita,mozno mu to pride niekedy luto/smutno ale nie je nad pravdu..a ziadne nadeje asp potom clovek nie je sklamany.

mirco50
Odpoveď bola odstránená