icon

Kde môže mamička samoživiteľka nájsť partnera?

28. mar 2025

Mamičky samoživiteľky, kde ste si našli partnera? Viem, že sa hovorí, že ho stretneš keď najmenej čakáš.. ale kde? Veď ja za celý deň stretnem akurát susedov a ľudí v obchode, ženy na ihrisku.. Na žiadnu zoznamku nemám chuť sa prihlasovať, to mi príde že chcú len jedno.. ale chýba mi objatie, nejaká psychicky podpora v tomto svete. Mám 33 rokov. Ďakujem za normálne odpovede

kavasmliekom
28. mar 2025

Ja si nemyslím ze na zoznamkach sú len nadrzanci.

autor
28. mar 2025

@kavasmliekom a akú odporúčaš?

dzulli1980
28. mar 2025

No moja suseda 45+, tri deti, muž ju nechal, pri kontajneri stretla - keď bola strapatá, v teplákoch vysypať smeti, kľúče jej tam spadli a ako sa tam tak hrabala a hľadala ich, išiel okolo chlapík, že či nepotrebuje pomôcť ... už sa spolu takto "hrabú" minimálne 10 rokov ... na parádu chlap, všetci ho ľúbime ❤ ... ja som sa s mužom zoznámila na "partner na úrovni.sk".

kavasmliekom
28. mar 2025

🤣 Pokec

dianka3
28. mar 2025

V zahraničí na dovolenke 😁

katica06
28. mar 2025

Nie som síce tvoja kategória ale napíšem kde niektoré kamošky samoživiteľku našli, jedna v šachovom klube, duhrú zbalil tréner jej syna, ďalšia pri prepábke(bol murár,) na výlete, bývala suseda s 3deťmi v práci krátko po návrate z RD( to mali deti (2+4+6) sú spolu 17 rokov

sense
28. mar 2025

V praci ied som to najmenej cakala

marianarem
28. mar 2025

Moze to prist naozaj kedykolvek. Mam kamosku s detmi, ktora sa so svojim druhym muzom zoznamila pocas pobytu v nemocnici. Dalsia zase predavala byt a dala sa dokopy s kupujucim. Kamarati, co si nasli slobodne mamicky, tak jeden cez pracu, druhy na zoznamke a treti pocas navstevy vo svojom rodnom meste narazil na davnu frajerku svojho kamarata.
Ja som sa zoznamila s jednym byvalym doslova na ulici, boli sme nahodni okoloiduci, teda on stojaci. Sice som nemala este deti, ale odvtedy viem, ze mozne je vsetko.
Nevesaj hlavu, vacsina slobodnych mam, co poznam, si niekoho nasli.

veverkaa2
29. mar 2025

Veľa párov sa kedysi zoznámilo cez Pokec. Aplikácie napríklad Badoo... áno je pravda, že tam môže byť kopa nadržaných chlapov no nájdu sa aj normálny, ktorý hľadajú normálny vzťah a nie úlet na jednu noc.

autor
29. mar 2025

@marianarem ďakujem za povzbudenie

autor
29. mar 2025

Ďakujem za odpovede, skúsila som sa teda prihlásiť na partner na úrovni. sk a skúsim ešte asi chodiť po iných cestičkách, keď na tých mojich vyšlapaných nikto nechodí..

adabise683
29. mar 2025

Ja mam 38 za chvilku a 4-mesacnu dcerku a dufam ze teda nebudeme same cely zivot ale nejako to neriesim zatial ... mozno budemmat stastiez tiez na nejaku "nahodu" 😀

mat1234
30. mar 2025

Napíš mi...

katka13katka
5. apr 2025

Kamoska stretla v praci, alebo ked bola s dietatom na vylete. Ja by som na zoznamky nemala cas🫣kym to cele vyfiltrujes…

mateo37
Autor odpoveď zmazal
anonym_92ca4e
9. júl 2025

@anonym_autor ahoj Stále si sama bez partnera?Ja mám ten istý problém ,nikam nechodím a sám už nechcem byť.Rad by som ťa spoznal ak máš záujem😉

jaro1488
12. nov 2025
@anonym_autor

Ďakujem za odpovede, skúsila som sa teda prihlásiť na partner na úrovni. sk a skúsim ešte asi chodiť po iných cestičkách, keď na tých mojich vyšlapaných nikto nechodí..

Ahoj , tak ešte si mala ísť rovno a potom do ľava a myslím si že by sme sa stretli a možno by sme už kráčali cestičkou spoločne..budem rád keď si nájdeš čas a napíšeš🙂