icon

Koľko platíte kamarátke za stráženie detí?

ericap
19. sep 2014

Ahojte, ostala som sama na nasho 15 mesacneho syna a hladam niekoho kto by sa nam o neho staral. ponukla sa nam kamaratka (sama to navrhla), ale jej cena sa mi zda vysoka... preto by som poprosila Vase skusenosti - kolko platite kamaratkam, znamym, organizaciam za strazenie Vasich ratolesti? poprosila by som cenu+okres+ako stare su vase deti. aby som si to vedela porovnat. a tiez mozno - nosite im potom jest? platite i za cas kedy spia? vopred dakujem za kazdy jeden postreh! moc mi to pomoze, vdaka!

Strana
z3
nelie1
12. feb 2015

@tykat to je super, ze sa ti podarilo najst taku pani. Aj ja som uvazovala nad tym, ze koho k mojej malej, a tiez mi z toho vyslo, ze pani na dochodku je asi ta naj volba. Ale zatial som ziadnu nenasla snad casom sa mi podari najst.

mirinka7
20. feb 2015

ahojte, nepoznate niekoho, kto by potreboval v ramci Kosic/Kosic-okolia skusenu byvalu ucitelku z MS na strazenie dietatka?

emuskaaa
2. apr 2015

@ericap ahoj ja som s presova a na hodinu 1,66e u mna s tym ze varim 😉

emuskaaa
Odpoveď bola odstránená
ericap
autor
2. apr 2015

@emuskaaa to je super :D len my se od NR, takze do presova, to asi nie :D :D :D

emuskaaa
Odpoveď bola odstránená
barbi_na
26. júl 2015

Smutne to je ja pracujem v pekarni mam 2.20 € na hodinu a neviem si predstavit z toho platit operku :( sak som jak chudera ale ked u nas strasne malo sa zaraba :(

fidka79
Odpoveď bola odstránená
melisssssa
26. júl 2015

@fidka79 ja chapem..lebo keby kvoli fin.stranke potrebujem ist do prace privyrobit si tak si hladam niekoho ako rodinu na strazenie alebo kamaratku od ktorej by som necakala neviem aku palku,ze v konecnom dosledku ,ked ju zaplatim nezistim ,ze som si noc nepomohla..ale ani zadarmo by som to nechcela 🙂 ja napr..ked potrebovala kamaratka postrazit 1-2 x v tyzdni malu na cca 5-6 hod..nikdy som od nej nechcela peniaze.. 🙂 za prve mi to bolo blbe,za druhe som to nerobila pre zarobok..a za tretie bola to kamaratka ,kt.potrebovala pomoct hlavne s financiami sebe..tak ked zarobila 4€ona na hod.nevylytam si ja 3 € ked jej to bolo blbe som jej povedala nech mi zaplati kavu nech ma lepsi pocit ..a ked som mala sestrine na strazenie postrazim aj druhe..ved sa spolu zahraju..tak z takej kamaratky ako pise autorka temy by som bola smutna..a asi nie je az taka kamaratka..🙂

emuskaaa
26. júl 2015

Mne kamoska dava 2e na hodku al strazim od pondelka do piatku 12 hodin kazdy den a este dochazdam no doma budem mat od septembra minikolektiv a cena je.1,60 + dohoda podla hodin

Presov

ericap
autor
3. aug 2015

@fidka79 ahoj, je to tak ako pise melisssssa. nemozem si dovolit dat jej za strazenie 3 €/hod ked sama zarabam len o trochu viac a musim do prace dochadzat a starat sa o nas dvoch a platit vsetky ucty sama.
chapem, ze kazda v prvom rade mysli na seba a plne to akceptujem.
mna to len vsetko fakt zaskocilo. ja som jej pomahala s detmi vzdy bezodplatne. dari sa im lepsie ako nam a navrhla mi to sama i cele si to zorganizovala sama, ja som bola len postavena pred hotovu vec. vedela som, ze jej za pomoc budem platit, ale cakala som sumu nizsiu ako v normalnom oficialnom zariadeni na strazenie deti. to je cele 🙂 tu som si len chcela urobit prehlad ako je to inde na slovensku a za vsetky prispevky som nesmierne vdacna 🙂

emuskaaa
4. aug 2015

@ericap odkial si

maja1982
20. jún 2018

chcela by som znovu s odstupom casu otvorit tuto temu 🙂
ako sa teraz pohybuju ceny za strazenie deti? ja mam 2 deti 6 a takmer 5 ročné, chcem strazenie na 6 hodin denne od 7-13 hod, jedlo zabezpecene, nechcem nic ine, len ich postrazit a trosku sa im venovat, dcerka rano vstava okolo 9-9:30 cize este o problem menej, byvame na dedine, mame velky dvor, kde sa dokazu vyhrat aj 2-3 hodinky, maju tam detske ihrisko, trampolinu, pieskovisko ...
navrhla som studentke strednej skoly 50-60e tyzdenne, vraj malo...

zamilion
20. jún 2018

za 30 hodin 60 €, to sú 2€ na hodinu. ak deti nie sú divočina, je to podľa mňa dobrá cena. ak si slečna chce zarobiť viac, nech kludne za 2,40 plus tringelty ide niekde robiť čašníčku ale tam sa aj narobí. moja dcéra by toto brala

alenah31
Autor odpoveď zmazal
zamilion
20. jún 2018

@alenah31 zadavatelka je z Oravy, Tvrdošín. najprv som pozrela, kým som napísala.

ivankomonika
20. jún 2018

Neviem odkiaľ si ale za 3 e by ti v ba nikto tak malé dieťa nestrazil...tu by to bola cena pod priemerná....

montemotherone
20. jún 2018

@zamilion ono ani nejde o to, ako sa človek narobí, ale za čo zodpovedá 😏

ivankomonika
20. jún 2018

Ano aj s tymto plne suhlasim....ide aj o to co to zodpoveda. Je zo obrovska zodpovednost, a hlavne tak male deti, ktore hocikedy hocico mozu zhltnut, lozia kade tade, treba ich mat non stop na ociach a ked sa nedaj boze nieco stane clovek sedi v base......vacsie deti sa uz aj vyhraju same ale take male, to je najviac roboty......a aj ked spi tak jasne ze sa ma platit, ved si v pohotovosti kedyy sa zobudi, clovek si neodskoci na nakupy alebo neviem co...rozumiem ak nemate na to peniaze to je ina vec a aj to ze ako kamaratka ste cakali ze vezme lacnejsie ....tak asi to nebude az taka dobra kamaratka ako ju vnimate vy.....ja mam tiez jednu dobru kamaratku a kedze mi konci materska, dohodli sme sa ze ak bude casto chory postrazila by mi ho ale s tym ze 4 e na hodinu ...a tolko akurat tak zarobim mozno v prepocte kedze som ucitelka a ucim ale nemozem si dovolit pri malych detoch v novej praci non stop marodovat....takze co zarobim to jej zaplatim ...

Strana
z3