icon

Koronavirus- manželova ex mu nechce dať dcéru.

26. mar 2020

Ahojte mamicky, potrebujem vas nazor...moj manzel ma dceru s byvalou zenou...ma 8 rokov... jeho byvala nechce pustit k nam malu kvoli virusu...dodam riadne sa o nu starame, platime vyzivne...vzdy ked potrebuje pomoc sme tu pre nu...byvame 3 km od nej...no jeho byvala teraz si vymislela, ze pokial je virus mala nemoze ist nikam ani na ulicu, ani k nam...ja si myslim, ze nema na to pravo, kedze aj manzel ma pravo byt s dcerou...nazor?

tslobik
26. mar 2020

Skús sa informovať na nejakých kompetentnejších miestach, lebo tieto nepodložené teórie je lepšie asi nečítať.

cacianka
26. mar 2020

@jankakat toto vyhlasenie bolo zneuzite, patrilo iba na 1 pripad, nie celoplošne. Dištancovali sa

veronikaszabova
26. mar 2020

Anonym - ak chces zmazat diskusiu, napis adminovi, zmaze ti ju - nemusis mazat vsetky svoje komentare.

bobricek1979
26. mar 2020

Ty si nepochopila? Chceš ju ohroziť

autor
26. mar 2020

@veronikaszabova s tym, ze vymazu diskusiu moj nazor este ostane

evaachesa
26. mar 2020

Nepochopila som to autorkine mazanie komentarov 🤦‍♀️ uz si za svojimi tvrdeniami nestoji? 😏

cacianka
26. mar 2020

@veronikaszabova vyjadrenie bolo na 1 konkretny pripad a bolo zneuzite celoplošne

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
26. mar 2020

@evaachesa stojim a aj budem

evaachesa
26. mar 2020

No asi tazko si za tym stojis kedze si komplet vsetky komenty zmazala. Si ozaj smiesna a podla ostatnych komentov uz som celkom v obraze co si asi pisala. Fakt ubohe 🤦‍♀️

autor
26. mar 2020

@evaachesa super👍

montemotherone
27. mar 2020

Právo je v tomto prípade na strane otca, ale.... Asi by to stálo za zváženie a natlačiť na pílu. Rodičia by sa mali rozumne dohodnúť. Manžel chodí do práce, môže odtiaľ vírus ľahko priniesť. Zoberiete si to potom na triko? Ty ako matka, nechránila by si si dieťa?

veronikaszabova
27. mar 2020

@cacianka ja viem, preto som dala link, ktory som dala. Pisem snad nieco ine niekde?

cacianka
27. mar 2020

@veronikaszabova prrr - to mala byt tvoja podpora

sense
27. mar 2020

Tie co pisete ze nikam nechodite to ste vazne cely cas doma max tak.otvorene okno?

A k tebe autorka: Dvaja rozumni ludia sa dohodnut vedia.... ja dceru otcovi davam, byvame od seba 900m , aj teraz je u neho , ja v tom.osobne nevidim problem, po ceste k nemu sme nestretli nikoho...

sense
27. mar 2020

A este jedno nech sa dohodnu teda ze ked nie teraz tak ked to skonci moze ju otec mat viac dni ... ale na to treba tiez len rozhovor dvoch ludi kt si nerobia prieky. Arozhovor rodicov ,matky a otca dietata nie tozhovor matky a priatelky otca...

karmen118
27. mar 2020

Moja sestra presne toto rieši s ex, volala na sociálku a tam jej povedali, že vzhľadom na to čo sa deje a karanténu musí dieťa ostať pri rodičovi, ktorý sa oň práve stará, nemá pendlovať hore dole.

althejka
27. mar 2020

Naozaj sa teraz neodporuca aby deti pendlovali medzi rodicmi, ak ma otec zaujem, moze aspon telefonovat, skype, videohovor, uistit dieta ze na neho vela mysli a ze sa potom uvidia a ako sa uz tesi.

simca06022011
27. mar 2020

@sense otec robí dvanástky... Ani s nou nejak dlhý čas nie je, kľudne by to chvíľu prežili cez telefón a tak... A áno k, chodíme von... Na dvor. Inak nikde. A odporúčanie majú deti priamo zo škôl, celý papier s inštrukciami pre rodinu dostali...

maminkasisa
27. mar 2020

@sense ja pisem, ze nikde nechodime, ale my mame dost velky dvor, a mame aj preliezky, hojdacky, aj na bicykloch a kolobezkach sa da, ale z dvora sa deti nepohli.... a to su kazdy den von

zuzkakkk
Odpoveď bola odstránená
sense
27. mar 2020

@simca06022011 tak to je ine ak je 12hod v praci nema byt kedy s dietatom... preto tvrdim ze normalni ludia sa dokazu dohodnut a nebude robit ci uz jedna al druha strana prieky....

sense
27. mar 2020

@zuzkakkk antibakterialny gel ti nepomoze proti virusom ak nema aspon 80%alkoholu a v popise viruzid....
...nam v praci dali najprv anti bakt gel a potom nam ich vymienali nakolko nesplnali.normu, pretoze boli antibakterialne ale posobili len proti bakteriam a nie virusom

thoughtfulweirdo
27. mar 2020

Môj muž sa teraz s deťmi z prvého manželstva nestretáva, každý deň si volajú, robia videohovory a celé dni si píšu. A áno, normálne platí výživné a nikomu z nás ani nenapadlo, že by na tom bolo niečo divné. Je výnimočná situácia, nemá sa navštevovať ani rodina, aby sa tak navzájom ochránili.

simuskaaa123
27. mar 2020

Ja by som tiež nedala.. Takisto aj keby sa náhodou môj ex ozve že chce vidieť pol ročnú malú (tento mesiac sa ozval len raz kým nebolo toto), tiež by som povedala nie.. Nikam s nou nechodím, on robí v automobilke a ja sa bojím.. Je to hlavne o dohode nie o robeni si napriekov. Včera to riešili v správach aj

katecameron
27. mar 2020

Má nato právo .Ani ja by som nedala

sisaka
Autor odpoveď zmazal
sisaka
27. mar 2020

Odoslali mi polku textu
Chcela by som vedieť, koľké z vás by nechali niekoľko mesiacov u ex dieťa koli “corone” nech sa chúďatko nenakazí pri tom pendlovani
Otec, ak nie je v karanténe z dôvodu podozrenia na covid-19 predstavuje pre dieťa rovnaké riziko ako jeho dokonalá matka
Myslím si, že už niektorým táto karanténa komplet zatemňuje myslenie a nastáva hystéria

alchemilkazltozelena
27. mar 2020

@sisaka presne... 100 palcov hore davam! A to nenavstevovanie sa, uplne chore, to do leta dieta neuvidi nikoho len matku? Vsak teraz sa treba este kontaktovat ked je malo nakazenych, nie ked bude 5000...

autor
27. mar 2020

@alchemilkazltozelena ja radsej uz nenapisem nic ajtak som histerka, egoistka a este neviem co...som zvedava na papulu tych mamiciek, ktore by boli v opacnom v pripade a neuvidia svoje dieta mesiace...vtedy by nemali taketo velke slova