Ležíte, keď ste choré a máte deti?
My sme takto prvý krát choré s malou 2 roky, chcem zavolať moju mamu aby sa o nás starala lebo niečo ma nadchadza, tak len lezim od rána a nevládzem nič. ako to máte vy ? Varíte v tie dni keď ste choré ?
@anonym_autor žiadnu chorobu som nevylezala keď som mala malé deti...Boli tri a nedalo sa ...
@elenatomasova nemala si muža? Rodinu nablízku? To prechodenie chorôb sa moze škaredo vypomstit
Ležím, ani by mi nenapadlo variť a upratovať.Aj týždeň.A ak je muž v práci tak objednám jedlo, v dnešnej dobe žiadny problem
Nikdy som nevolala mamu,aby som nakazila ešte aj ju. Ak nezomieram,starám sa aj o choré deti aj o seba.
Ešte som nebola taka chora, ab pri mne niekto musel byt. Ak som aj niekedy mal teplotu , vyvarila som cestovinu s grankom a neriesila. Zidne upratovanie, namahanie. Len sme sa v posteli hrali , čítali, hocico.
@anonym_autor Podla typu choroby.. ale tiez som volala mamu, ked muz nemohol...aspon na par hodin, aj to je pomoc.
@anonym_autor ked mi je zle, ze fakt zle, ze som total k.o., tak manzel nech sa stara...aspon nech da jest detom 😁. Nikdy nelezim viac ako 1 den. Uz ked trochu vladzem, uz nieco navarim.
Áno všetko robím, keď som chorá, pokiaľ nemám dolámané ruky a nohy alebo strašnú chorobu nepotrebujem, aby mi za zadkom dakdo skákal, dám lieky a fungujem, existuje donášková služba, snažím sa viac oddychovat, máš len jedno dieťa, chrípka sa dá zvládnuť a nie otravovať mamu aby ešte aj ona ochorela ja vždy myslím na druhých
Ja som si dala dva paraleny a kym ucinkoval, tak som urobila co bolo treba. Nikdy nebol manzel kvoli mojej chorobe doma. Asi zly vyber chlapa 🤷🏻♀️
Nie. Mám 2.5 ročnú, prvýkrát ma chytila choroba - najprv ostala chorá ona, potom ja, potom nás to prešlo, potom zas muž niečo chytil, potom zase malá a nakoniec ja, ale tak, že už som musela aj dr vyhľadať, aj keď väčšinou teda chorobu prechodim, ale teraz to už bolo na ATB. Starať sa o nás nemal kto. Manžel je len tretí mesiac v novej práci, takže on aj napriek chorobe pracoval (aj keď on to nemal tak zle ako my dve) a nemal nám kto iný pomôcť - svokra a môj otec so ženou pracujú všetci tiež. Takže aj napriek chorobe som normálne fungovala. Viac menej. Varila som len také jednoduchšie jedlá, ako pečené kura, pečená krkovička alebo som vývar postavila a s malou som sa hrala tiež tak kludnejsie. Buď sme čítali knižky, alebo som ležala pri nej na koberci a ona si stavala stavebnice a podobne. Našťastie jej stačí, že nás vidí pri sebe a zahrá sa občas aj sama.

@zmrzlinka2021 žeby preto, lebo bol v práci? Pred takými 15 rokmi neboli moc homeofficy.
@anonym_7508b3 existuje OCR. Bežné si ich berú ľudia aj na partnerov.