Má slobodná mamička znižovať nároky na mužov?
Myslíte si, že kamarátka, ktorá ostala s malým dieťaťom na rodičovskej dovolenke by mala znížiť nároky? V minulosti mala okolo seba množstvo atraktívnych, dobre vyzerajúcich a chlapov so zaujímavou profesiou. Momentálne sa nevie zmieriť s tým, že záujem o ňu je oveľa nižší. Aj teraz jej radím nech si začne vzťah s veľmi milým, priemerne vyzerajúcim mužom. Ona ho odmtieta, že sa jej moc nepáči a že aj to čo robí nie je bohviečo, akurát sa obaja zhodneme, že je veľký pohoďák. Ale chce ho len ako kamaráta. Hovorím jej, že má o 1000€ vyšší príjem ako tvoja rodičovská dovolenka a zároveň aj o 500€ viac ak by ostala v práci. Jej sa stále máli a má vysoké nároky. Žije proste z minulosti a záujem o ňu bol hlavne kvôli dobrému vzhľadu. Ale v 30tke už takto uvažovať a odmietať chlapov, čo predstavujú lepší priemer alebo priemer? Aký máte na to názor?
@barborachors kks tak to som úplne v riti potom, kde nabalim zabezpečeného podnikateľa v mojom veku ? 😂 Inak súhlasím...ja nehovorím, že treba brať prvého, ktorý cvrnkne o nos, ale mať takéto očakávania ako slobodná matka a ponúkať len výzor je veľmi málo( všetci starneme, udržanie mladosti niečo stojí a kto to bude financovať?)

@skb prehovoril si mi z duše 🙂