Má u mužov nádej slobodná matka?
Som slobodna mama, od partnera som odisla este pocas tehotenstva. Teraz ma dcerka 8 mesiacov a mne strasne chyba chlap. Nie telesne, ale psychicky. Porozpravat sa, mat spriaznenu dusu, vztah. Cele dni travim iba s dietatom, ked spi a mam cas, venujem sa aj svojim zalubam. Ale chyba mi CLOVEK. Myslite, ze je este skoro kvoli dietatu? Myslite, ze slobodne matky maju sancu na zoznamenie a nadej na normalny partnersky zivot a rodinu, bez toho, aby boli brane ako nezodpovedne slapky?
Ja si hľadám slobodnú maminu nakoľko aj ja mám deti. A je problém ju nájsť. Kde ju mám hľadať ?
@rudko62 najidealnejsie je najst si taku v nejakych duchovnych - nabozenskych kruhoch. Tam chodi vela rozlicnych zien a vela z nich hlada duchovne zalozeneho partnera. Ak nie ste zrovna typ na jogu, budhismus, krestanstvo a podobne, tak potom v praci je vzdy kopa slobodnych zien. Problem v praci je len ten, ze tam vas poznaju aj ako osobnost, cize ak nemate bohvie aku dobru povahu, tak nemate velku sancu ani v praci.
@oliolijanka alebo egoista si vyberie presne mamicku,pretoze vie, ze ma väčšiu šancu dostať ju tam kam chce.. Lebo vie co mamicka s dietatom potrebuje, aby ju nalakal...zobrat malého na ruky, kúpit mu hračku. Atd... niektori sú hovädá...
Treba si pekne počkať s intimitou aj rok. Aby sa ukázalo, o co ma záujem.
@derdia rok? 😀
@zuzanka.zuzu a viac.
Kludne aj do svadby. Uz ako uzná za vhodné.
Ale samozrejme, kazdy robí ako sám uzná za vhodné... Len aby takto nebolo ha ten rok tých pánov aj 10....
@zuzanka.zuzu ano, odporuca sa so sexom pockat aspon pol roka, ak je slobodna mamicka uz po 30tke a hlada seriozneho partnera. Toto pravidlo som nasla vo viacerych zahranicnych zdrojoch. Samozrejme, je to odporucanie. No sex je dost vazna vec. Je to extremna vymena energii, zasiahne to zenu az do takych urovni, ze to ani nevie. Preto Krestania hovoria, ze sex az po svadbe. Uz len podanie obycajnej ruky necha na cloveku energeticku stopu. Intimita nechava mega otlacky. Clovek nie je len fyzicke telo z buniek. Telo cloveka sa sklada z viacerych jemnych tiel. Ludia do 30tky su este nabity hormonami a nevedia ich ovladat. Zeny sa nechaju lahko zbalit a chlapi sa rychlo pohltia hormonami. Po 30tke by uz clovek mal seriozne zvazit, koho si pusti na kozu.
@rudko62 znamy a rodina vedia byt dohadzovaci. Poznam chlapov, ktori sa po rozvode vdaka znamym velmi rychlo opat zosobasili. Ak ani take kruhy nemate, tak potom jedine obiehat rozlicke duchovne spolky, napriklad rozlicne joginske skupiny, krestanske, budhisticke a podobne. Nezalezi vobec na veku. Spomente si, aky ste mali vztah s rodicmi, od veku 0 do veku 13. Ak vynikajuci aj s mamou aj s otcom, nikto vas nebil a vazili si vas. Tak to mate vyhrate. Ak problematicke, tak sa na vas mohlo nalepit nieco zle, co si tahate so sebou cely zivot a neviete o tom. Treba sa na to pozriet a pracovat na tom. Ale v dnesnej dobe viete zostat aj bez partnerky a zit stastnejsie ako keby ste zili s nejakou hysterkou. Nie kazdy ma kvality ist do vztahu.
@rudko62 top svetove agentury na zoznamovanie odporucaju ludom, napisat si na papier, presne aky vztah by chceli mat. Ludia robia chybu a na papier si pisu, akeho partnera by chceli mat. Potom pritiahnu nespravneho alebo ziadneho. Treba sa zamerat na to, aky vztah medzi dvoma partnermi by mal byt. Kvality obojstranneho vztahu.
@rudko62 popozerajte si na youtube nejake videa na tuto temu. Na modrom konikovy je minimum informacii, akurat sa tu s niekym pohadate. Podla preskumov chlap chce od kvalitneho vztahu sex, respekt a dobre jedlo. Zena sa chce citit milovana a v bezpeci. Vo vztahu musi byt toto spojenie, inac nebude fungovat.
@rudko62 moj ex si nasiel hned novu zenu a tusim do pol roka sa zobrali. Nasiel v nej vsetko, co mu chybalo vo vztahu. Dieta je v striedavke a ma 2 mamy. Pred tym som mala 2 vztahy, bez deti. Obaja si po rozchode nasli tiez do pol roka novu zenu. V podstate aj v rodine, ujo, moj otec. Hned po rozvode a to mali deti z prveho manzelstva. A poznam fakt xy chlapov, ktori teda vobec necakali a vbehli hned do noveho vztahu, niektori oficialne neboli ani rozvedeni. Takze bud zle hladate alebo vyzarujete zle energie. Zeny ostali same, bud velmi dlho alebo navzdy. No poznam chlapov, ktori bohvie co teda nie su a ani uplne flustrovane osamotena zena by ich nechcela a radsej ostane sama. Ale podla mna je to tym, ze proste zle hladaju. Ak dieta mate, nepotrebujete dalsie ale mozte mat aj dalsie. Takze mate dost na vyber. Odporucam, skuste vekovo starsiu alebo nie az taku fyzicky pritazlivu. Fyzicky menej pritazliva vam da viacej sexu ako modelka, tomu verte.
@rudko62 moj kolega v byvalej praci si stale hladal manzelku. Bol z rodiny tusim 6 deti a chcel si zalozit rodinu. Na prvy pohlad vizeral aj schopny. Ale potom mi prisiel taky trochu nie velmi vhodny za partnera. Kolegyne tiez hovorili, ze by takeho nechceli. Podla mna by si niekoho nasiel (posobil trochu ako gay, ale nebol vobec), ale mal vysoke naroky na partnerku. V robote sme mali rozvedene zeny s detmi, ale on by taku nechcel. A prave on by sa hodil k takej starsej rozvedenej s detmi. Opytajte sa svojich kamaratov alebo nejakych zien, nech vam poradia typologicky, s kym si vas vedia predstavit. Mne vsetci napriklad povedali, ze taku ako som ja by nikto nechcel. Aj moj otec aj ludia, ktori ma poznaju. Cize ak by som sa realne rozhodla niekoho si najst, musim vazne vyskrkat vsetky priority a sustredit sa cisto len na to, aky by mal byt vztah.
@derdia videla som autobuse taku krasnu a milu slobodnu mamicku s cca 7 rocnym chlapcom. Bola s nejakym novym partnerom, chlapec uplne negativne reagoval na toho chlapika. A ten chlapik sice vizeral dobre fyzicky, ale inac uplne uplne nevyzrety-fuj. Som mala sto chuti jej povedat, ze nech ho necha. Si dohadovali dalsie rande. Dieta vizeralo nestastne. On jej ukazoval srdiecka a bolo zjavne, ze absolutne nie je vztahovy typ ten chlap. Ani by nevadilo, ze si nerozumie s jej synom, ale takt akoze... Dufam, ze taka slepa nikdy nebudem ani ja uz a ona nech sa spamata.