Slobodná matka a muži

28. feb 2022

Neviem či len ja mám taký pocit ale zdá sa mi ako keby ostatní nami slobodnými matkami opovrhovali. Neraz som aj čítala zaujímavé názory a mužské pohľady na slobodne matky. Dosť ma to zarazilo a normálne už ani nemám chuť spoznať nového muža. Asi ostanem navždy sama, ja neviem to naozaj už nemáme šancu nájsť si niekoho normálneho aj keď mame dieťa/deti? Vidia nás ako žmýkačky peňazí, zlatokopky ktoré sa chcú prisat na chlapa aj s cudzím dieťaťom, úbohé chuderky… som sama už tri roky a rada by som si už niekoho našla, ale naozaj ma toto ponižovanie odrádza. A vidím že ani ostatní nemajú záujem keď zistia že mám dieťa. Slobodne mamičky, vnímate to rovnako ? Alebo ? Kľudne napíšte váš názor.

syslik81
28. feb 2022

co vyzarujes to prijimas.. ja som slobodna matka a nikdy som sa s podobnym nazorom nestretla .. skor naopak .. akurat som viac opatrnejsia kedze uz musim chranit pred debilmi nielen seba ale i dieta :P

nnnuuunnn
28. feb 2022

Mužom deti nevadia, ak ta žena je niecim výnimočná. Keď je len obyčajná (priemer) ako mnohé iné, tak si vyberú takú obyčajnú bez dieťaťa.

petricka22
28. feb 2022

A to si citala v nejakom zenskom magazine? 😀 vobec to nie je pravda. Myslim, ze dnes je to uplne normalne. Je samozrejme narocnejsie randit, ked sa musis starat o dieta a nemas ho kde nechat, ale aj to sa da. A teda musis starostlivejsie vyberat…

rachel36a
28. feb 2022

Roky som bola slobodna matka. Ale nikdy som nemala ziaden z tych pocitov. Nasla som si dobreho partnera, potodila dalsir dieta..

xsimonkax
28. feb 2022

@nnnuuunnn co znamena priemer?

autor
28. feb 2022

@nnnuuunnn a čím by mala byt akože výnimočná ? 🤔

autor
28. feb 2022

@petricka22 čo nieje pravda ? Píšem to čo som čítala ako sa vyjadrovali muži o slobodných matkách…

autor
28. feb 2022

@syslik81 no ja neviem čo potom vyzarujem 😅😅

canerko
28. feb 2022

Ked som sa rozviedla mala som 36 a dve deti z toho jedno mam postihnute.Zacala som randit zo slobodnym,bezdetnim o rok mladsim spoluziakom zo zakladnej.ocakavala bi som ze ma budu ohovarat stare babky na dedine,nije rovesnicky.A uz sme sest rokov spolu,mame spolu dieta a vsetci piati zijeme spolu,mame domov,pracu a on prijal moje deti za svoje.Takze neni to tak ako pises.Prw porovnanie mam znamu ktora je sama,ma dve deti ale nemoze si udrzat ziadneho chlapa lebo ona musi bit centrum a vsetkomusi bit ako ona povie,pritom to tak nejde.Musi bit kompromis a niekedy treba ustupit jeden a niekedy druhy

tomikejt
28. feb 2022

Neviem, ja som ako slobodná matka takéto pocity nemala. Nasla som si muža a už máme aj spoločné dieťa a aj moje prvé dieťa berie ako svoje. Asi stretávaš nezrelych chlapov.

autor
28. feb 2022

@canerko chápem o čom píšeš, len ja teraz neriešim to že či viem robiť kompromisy alebo nie 😀 skor ide o to, pokial nevedia že mám dieťa, tak je všetko v pohode, ale keď už zistia že je tam aj dieťa tak stratia záujem

autor
28. feb 2022

@tomikejt no asi… 🤷🏼‍♀️

misinka20
28. feb 2022

Práveže naopak, stretávam sa s tym, že má muži obdivujú ako to sama všetko zvládam a čo všetko som si sama vybudovala. Niekedy mám však pocit, že sa má niektorí boja lebo som samostatná a sebestačná a muža nepotrebujem aby ma zabezpečil, a taktiež nikomu nebudem robiť slúžku, handru a fackovacieho panáka. Muži ešte stále nie sú úplne zmierení s tým, že žena zarába viac ako oni, má svoj nazor a vie žiť aj bez pána tvorstva...

tomikejt
28. feb 2022

Možno by bolo fajn nájsť dákeho čo už dieťa má a vie o čom to je

desore
28. feb 2022

Keby som bola slobodny muz, urcite by som si hladala alternativu bez dietata. Zbytocne si komplikovat zivot s cudzim dietatom. Ma svete je prevaha muzov, mozu si vyberat a otcami sa stat aj vo vyssom veku.
Nepotesila som ta, prepac. Je to cista realita.

iv007
28. feb 2022

Ja mam opacnu skusenost.Vsetky rozvedene kamosky s detmi si velmi rychlo nasli novych partnerov a netrpeli samotou..Treba zmenit svoje spravanie a nastavit sa na pozitivnu vlnu.Je vela rozvedenych muzov co uz nechcu zakladat nove rodiny ale partnerku hladaju.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
28. feb 2022

@zoro9836 Neviem, mne to skôr pripadá že tí muži chcú fungovať ako samostatná jednotka a nevedia žiť na báze spolupráce ( inak toto sa podľa mna týka aj niektorých mužov čo majú svoje biologické deti a rodiny 😅)

autor
28. feb 2022

@syslik81 Inak áno, vlastne tí debili sa odselektujú takto aj sami :D

misinka20
28. feb 2022

@zoro9836 Vieš čo ja som bola vydatá 7 rokov a jediný kto žil ako samostatná jednotka bol môj ex, ja som sa mohla zodrať v manželstve, v domácnosti, pri dieťati, v praci a milosť panko si žil svoj život, venoval sa sebe, kariére, koníčkom a potom aj milenkam... a keď mal on náladu a chuť som mu mala robiť poslušnú manželku a nafukovacie Anču. Takže viem, čo je to starať sa o muža a viac krát by som zo seba už handru nerobila. A áno ide o zárobok ženy lebo vtedy sa muži cítia menejcenny a tu menejcennosti si vybíjajú na žene tým, že ju ponižujú a urážajú...

clarissa96
28. feb 2022

Ja som počula take pomenovanie pre slobodne matky, že popadané ovocie 🙂 som slobodná mamina tiez. je pravda, že byt slobodným chlapom tiez si radšej vyberiem zenu bez záväzkov. Súhlasím s názorom vyššie, že buď musíš byt výnimočná, resp nájsť výnimočného chlapa, je to chlap akého si vždy chcela a on si dokonca obľúbil tvoje dieťa 🙂 alebo muz chce uz konečne partnerku a prijme aj zenu s dieťaťom, mám takého známeho, čo robí kadejaké kompromisy, len aby nebol sám.. určite by som za tým nehľadala, že sa muži boja sebestačných žien, práve naopak.

0silvia0
28. feb 2022

Z nejakeho dovodu mas smolu na muzov a chces to zvalit na muzov a na svoj status slobodnej matky. Ale smolu na muzov mavaju aj slobodne, bezdetne, rozvedene a uz pristare atd. Nikto nema narok na vztah, vztah treba hladat a starat sa o neho. Ziadny vzorec neexistuje.

autor
1. mar 2022

@0silvia0 no keby ten vzťah aspoň začal nejako 😅

0silvia0
1. mar 2022

Neviem cim to je, niekto si najde vztah hned a niekto hlada cely zivot a niekto nenajde vobec.

eeffka
1. mar 2022

No ale ved ty odpoved mas. Prezentujes sa ako bezdetna a ked sa citujem " dozvedia ze mam dieta" nic z toho. Podla mna normalne a spravne ze ta netahaju za nos. Ak si lepsie precitas co ti pisu baby ich napadnici vedeli ze maju deti a zacali si s nimi vztah s touto informaciou.

domak2
1. mar 2022

Ze ty si čítala dáke komentáre na internete?? 😅 V tom prípade si skus predstaviť, že si z nejakej inej skupiny ľudí a precitaj komentáre na nich, budú takmer totožné, nedajbože tam zaplet inú farbu pleti a odletí ti hlava rovno 😂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marysa21
1. mar 2022

Mala by byť zoznamka pre slobodné matky ( nie som si istá , či je )a zoznámenie by bolo možno jednoduchšie , ako pre muža tak aj pre ženu , kde by , už o sebe vedeli na akej štartovacej čiare začínajú .Mám niekoľko kamarátov ( single ) , ktorí hovoria , že nemajú problém s tým , že žena má dieťa / deti z predošlého vzťahu skôr ich záujme taká , ako slobodná nakoľko má , už niečo za sebou a vie , čo chce od života a je rodinne a hodnotovo niekde inde .Slobodné matky z ich pohľadu sú rovnako pre nich záujimavé , ako slobodné a majú u nich tak isto šancu záleží od typu muža , či si chce užívať , alebo je rodinne nastavený a príjme dieťa , aj keď nie je biologický rodič .

autor
1. mar 2022

@eeffka no keď povieš že máš dieťa tak si odpísaná hneď tak to je jedno vlastne