icon

Mamička s dvoma deťmi

cowgirl85
12. dec 2016

Niesom typ ktorý vyplaláva a sťažuje sa, ale niekedy padne vhod, keď sa môžem vyrozprávať, poradiť prip.prijať pomoc..vraví sa ,že chudobný sa aj rozdá.. A ja som ten prípad.. Radšej si z úst oddtrhnem,kusnem do jazyka, ako vziať,zjesť niekomu, kto nemá.. Ale nie vždy to dopadne tak,ako si predstavujeme. Dušu mám síce na mieste, ale drží sa ma "za dobrotu na žobrotu"
Tak ako tak listujem osudy iných mamičiek na MK, vravím si prečo nenapíšem i ja..Som mamička 12 roč.Sabinky a hyperaktívne 8 ročného Markusa.. Od muža som odišla pred pár rokmi,s ťažkým srdcom, ale niekedy je dobré sa pozerať aj na seba,a vziať deti od agres.terora, alkoholika či sukničkára.. Tiež boli dni,že nebolo čo do úst, na nájom, či sme prišli aj o strechu, elektriku či plyn... Ale vždy som urobila všetko, aby deti nepocítili, že majú menej ako iné, alebo im niečo chýbalo,bolí v čistom,suchu a teplé..neraz som plakala v noci do vankúša a prosila boha o zázrak.. Aj keď som si bola vedomá, že pokiaľ si nepomôžem sama, tak nik... Ale zázrak sa stal, že som stretla i dobrých,chápavých ľudí, ako majiteľa bytu, ktorý keď meškám s nájmom, chápe to( vždy počká, lebo vie že zaplatím) kvôli deťom. Máme malú garzonečku, ale utulnú..máme zdravie, čo je hlavné,a najhlavnejšie že sa ľúbime ;)

Mamička s dvoma deťmi
katuska19
12. dec 2016

Klobúk dole🙂 musí to byť tazke☹

jana_eyre
12. dec 2016

Obdivujem každú ženu, co zvlada vychovu bez psychickej a financnej pomoci muža.. Ja si to neviem predstaviť.. Drzim palce aby sa vám darilo ☺

cowgirl85
autor
12. dec 2016

@jana_eyre
Ďakujem.. Ja si to neviem predstaviť opačne ;)

sandra163
12. dec 2016

Koľko je rodín, ktoré sú síce zabezpečené materiálne, no chýba im to podstatné. Súdržnosť a láska. Podľa fotky je zrejmé, že lásky máte na rozdávanie 🙂 Stačí pozrieť na tvoje krásne a usmiate deti a môžeš si byť istá, že máš všetko. A ktovie, aj mamina je kočka, možno ten pravý ešte len príde 🙂

stardust
12. dec 2016

Je super, ze si sa dokazala odputat zo zleho manzelstva. Vela zien zostane v manzelstve hlavne kvoli financiam. Potom iba zbytocne trpia deti, ktore si do zivota odnasaju zle vzory. Palec hore!