Mamičkou po krátkom vzťahu. Ako prebiehal vzťah?
Ahojte, zaujima ma, kolke z vas otehotneli po kratkom case a ako prebieha vas vztah. Ja mam trojrocny a na dieta sa mi zda este skoro. Ako ste si zvykali na to, ze priatela v podstate ani nepoznate? Nebali ste sa toho vsetkeho? Ako to dopadne a tak?
ahoj, ja som s mojim manzelom chodila asi pol roka , ked som otehotnela a to sme maleho planovali uz od troch mesiacov co sme boli spolu. nejako sme vedeli , ze k sebe patrime. este pred porodom sme sa zobrali a fungujeme super. je skvely manzel a tatino, takze u nas to funguje.
Ahojte,ja som poznala manzela asi pol roka ked som otehotnela a je to super,teraz uz budeme spolu asi 3 rok,ani neviem 😉 my sme sa spoznali ked ja som mala 29,on 32 a velmi sa zhodovali nase ciele,tak sme nemali preco cakat dalej.Niekedy mi trochu chyba,ze sme malo volneho casu stravili spolu,ale dozenieme to ked deti trochu podrastu 😀 aspon sa mame naco tesit.
@diabliq6666 akoby som toto citala o sebe...
ja viem, že je to už stará téma, ale velmi ma zaujala... my sme sa zoznámili 19.marca 2012, 11.júla sme sa začali snažiť o bábo...(to už sme spolu bývali) koncom septembra som zistila, že som tehotná a 1.12.2012 sme sa vzali... teraz som 6 týždňov pred pôrodom 🙂 a zatial sme šťastní... jednoducho sme cítili, že chceme byť spolu a môj manžel mal predomnou 12 ročný vzťah a je šťastný, že skončil....
Heheeee aj som otehotnela po 4 mesiaca znamosti z byvalim spoluziakom a v maji bude 9 rokov co sme spolu.preskakali sme si Toho strasne vela ...zomrelo nAm prve babatko,odisli sme so inej krajiny zijeme tu a mame dve deticky zdrave...vsetko je relativne...niekedy mozes cloveka poznat cely zivot a napokon zistis ze to bola loz a niekedy staci chvilka a ste spolu na cely zivot ;) mam kamosku ktora sa vydala po 14 rokoch!chodenia a po svadbe jej prisiel manzelicek povedat ze musia sa roViest lebo on ma uz 3 roky inu!!!takze kto sa boji nesmie do lesa ;) myslim ze dlzka vztahu neroZuoduje o stasti vo vztahu ;) to co teraz funguje bude fungovat aj potom a co nefunguje tak tiez...je Len na tebe ci ti tie nwfungujuce veci nebudu prekazat...a ak sa este necitis na deti nikam neponahlaj ;)
@buducamama ahoj 🙂 Ja som mala s mojim (uz ex priatelom) dieta po pol roku odkedy som ho prvy krat videla. vsetko bolo skvele, az kym ma nepodviedol (to sa mala este nenarodila). A rozpravky bol koniec 🙂
@sheepik - ou, to je mi luto. Inak baby, fakt vas obdivujem za to, ze ste si dieta nechali..
@buducamama A čo som s ním podľa teba mala robiť? 🙂 Všetko sa dá zvládnuť a nie je čo ľutovať, o nič, resp. nikoho skvělého som neprišla, tak ..
@sheepik - 🙂 pekne si to napísala. To je pravda, o nikoho skvelého si neprišla. Nevedel si vážiť čo má.
Rada sa pripojim bábiky.vzdy som tvrdila,ze moj muz musi byt starsi pohladny vzdelany inteligentny...no teraz sa obcas zasmejem na svojom vysnivanom ideale,pretoze ja som to vobec nedomyslela.nasla som takeho...predstavte si...kazde stretnutie bolo carovne.opustila som svojho vtedajsieho partnera,pretoze som predpokladala ze som nasla svoj ideal.co cert nechcel presli styri mesiace a zrazu sa moj buducek o jedenastej zmenil na ranne vtacatko o siestej a prsia by mi mohla zavidiet aj stara dobra Pam.Vravim si to nic nieje,ale pre istotu....moja istota znacila tie dve ruzove carecky...ved to poznate...rozhodli sme sa spolocne staneme rodicmi.vobec som nemala potuchy ako bude nas zivot vyzerat,mali sme sa radi ,no nezili sme spolu,nepzynali sme sa...nakoniec sa z mojho princa vyklul celkom fajn otec,ale uplne na hovno partner,panovacny s despotickymi sklonmi.a jeeee je sekla som sa...hladim na toho drobca pri nohach, po celom byte mam rozhadzane kocky lopticky pokrievky a ostali sme samy .obcas mi pride sprava ktora ponizuje moje materske schopnosti a zvaluje moju udajnu neschopnost na moj vek a zivotnu neskusenost...okaslat ho...zije v norway a stale ma pocit ze jeho jedinecny um dokaze odhalit vsetko aj z dalekej dialky vzdusnou ciarou.vravim si kiez by si tam nasiel nejaku norsku zabku.aleviete co ? nenajde...viem to ,neda sa to :P
ahoj..no..tak moja osbna skusenost znie manzela som poznala od 16..brali sme sa ked som mala 24 po 8rokoch a dvoch detoch to stroskotalo..dnes mam priatela som s nim 8mesiacov a som tehotna v 5mesiaci..zaver..cloveka musis dobre poznat..a nie si ibs mysliet ze ho poznas...randenie nieje zivot..zato byvat s niekym..zit..a prebudzat sa po jeho boku je dostacujuce nato aby clovek poznal toho druheho..a dieta..no pri prvom som si myslela ze niesom este pripravena mat dieta a teras cakam tretie a poviem vam clovek sa uci byt matkou byt zenou byt partnerkou..byt rodicom...takze..poloz si otasku poznas toho cloveka natolko ze s nim ras chces mat dieta..myslim si ze odpoved poznas..drzim palceM.vnenčáková
mne nepripada 3rocny vztah kratky ak nemate okolo 20-23rokov.. Ja mam 23rokov s partnerom sme sa poznali 2 mesiace a otehotnela som.myslela som si ze aj ked sme mlady ale mame sa radi bude to fajn,pocas tehotenstva sme sa zobrali,no vydrzalo nam to rok :( dnes som uz 4 mesiace sama s 8 mesacnym babetkom a buduci rok sa rozvadzam :( takze tu nejde o roky, a kolko ste spolu.musite sa dokonale poznat a uvedomit si co dieta prinesie a znamena.u nas ked prislo dieta partner zistil ze zodpovednost a povinosti nie su prenho a ja som sa stala matkou a nie uz len zenou pre zabavy a to ho odradilo
mno tak ja som otehotnela po 3 mesiacoch (planovane) pocas tehotenstva sme sa zobrali ..samozrejme ze boli aj iste problemy..ved v ktorom vztahu niesu .. ale zvladli sme to.. v auguste mal maly 1 rok a my vyrocie 2 roky... mozno sa mylim a bolo by to tak isto aj keby sme sa nezobrali ale podla mna nas drzi ten sobas..predsalen sme si slubili ze budeme spolu v dobrom aj v zlom a podla toho sa riadime.. vztah nieje nikdy idealny ale to nieje ako pokazeny hriankovac ze ho vyhodim a kupim si novy... na vztahu treba pracovat (nechcem urazit ani nahnevat zeny ktore predsalen ostali same pretoze viem aki niektori chlapi su) 🙂 ..
3. ročný vzťah 🙂 ja som otehotnela po 4 mesiacoch od zoznámenia, v podstate plánovane lebo už po dvoch týždňoch sme si začali plánovať budúcnosť a po mesiaci sme už mali termín svadby, po dvoch mesiacoch ma požiadal o ruku ... svadbu sme mali 7 mesiacov od zoznámenia a malý sa narodil 13 mesiacov od zoznámenia ... všetko spoznávanie prebiehalo za pochodu 🙂 Ja som rada, že to takto dopadlo, aspoň sme sa nikdy nenudili a stále sa ešte spoznávame ...
Pozerám že nie som žiadna rarita :D :Daj ja som otehotnela cca po 2 mes. vedeli sme že sa chceme zobrať tak sme si povedali pre čo nie rovno aj mimčo.. 🙂 teraz sme spolu 19 mes. myslím že sme v pohode.. tak normálne raz hapruje manžel raz ja... každý máme svoje dni :D nikdy som nerozumela dlhým chodeniam a už vôbec nie chodeniam v 16tich.. tiež sme boli spolu nepretržite takže som ho videla v rôznych situáciách.. 🙂 a aj keď som sa v tom čase stretla len s malým pochopením myslím že som urobila dobre že sme urobili tak... malý je to najkrajšie a najlepšie čo som v živote videla (po jeho tatinkovi).
@buducamama 🙂 my sme spolu po troch mesiacoch začali bývať, po polroku som otehotnela- plánovane a stále sme šťastný 🙂 vedela som, že bude dobrý a zodpovedný mm a ocko a presne je to tak 🙂 je medzi nami 14ročný rozdiel 😎
My sme úplný extrém🙂hned sme začali spolu bývať a otehotneli sme spolu hned na 1krat🙂
tak my sme s manželom od prvého dňa ako sme sa spoznali premýšľali o dieťatko a po 2 mesiacoch sme sa rozhodli ze by sme ho chceli... a teraz už bude mať malý 2 roky my 2 roky manželstva a všetko je super 😀
:(
Ja som mojho terajsieho spoznala 2 tyzdne po tom, ako som sa dozvedela ze sa idem rozvadzat.teraz sme uz spolu rok a pol, na zaciatku sme sa vela rozprávali o tom, ze chceme mat spolu deti. Mam 27 r. on ma 32. Teraz ked zacnem temu o detoch, obrati to skor na srandu.najnovsie sa vyjadril, ze ked pride ten spravny cas.lenze u mna ten cas uz pravdepodobne prisiel, a ked mu to naznacim, tak nic....Nie sme zatial zobrati, ale mame spolocny byt a zijeme spolu. Uz si niekedy pripadám ako obohrata platna ked mu rozpravam o detoch... 😒
@buducamama 3 roky spavas s priatelom a v podstate ho nepoznas? Nuz moja rada je,...kasli na to,....ked dozrejes, potom uvazuj o rodine,....este mas cas dievca.....☺☺☺☺
@matko10 , ja ti radím pozerať dátumy príspevkov 😉 Tvoja reakcia je už dávno neaktuálna.
My sme spolu styri roky a byvame 3, po roku byvania sme splodili 🙂 potomka. Ako vies pytat sa tu ci je to kratke alebo nie musis vediet iba ty. Mozte byt spolu aj 10 rokov potom otehotnies a na 11 rok sa mozete rozist. Mozes otehotniet po pol roku a cely zivot spolu budete. Clovek nikdy nevie ako co bude. 🙂

@bejbypd ja som s otcom mojej malej tiez chodila cca tri mesiace pred otehotnenim,ale sa bohuzial potom ukazal ako poriadny kreten a svoju dceru v zivote nevidel☹