Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Pozývam vás do skupiny zameranej na nastavovanie tabuliek a stravy.
    https://www.modrykonik.sk/group/11412/

    tatalin
    Správa bola zmenená    23. jan 2017    

    človek sa zobudí a je nový. postupne si spomína na reakcie, programy predošlého dňa. vypína rozum a zapína autopilota. urobí rovnaké blbosti.. zrazu precitne a ľutuje.. UŽ NECHCEM AUTOPILOTA... chcem si uvedomovať každý NOVÝ jedinečný moment a netrápiť sa na vychodených chodníčkoch čo lákajú reagovať ako včera... prajem si veľa šťastia- malého vyberám o 16:00 cca, vysielajte mi pozitívnu energiu aby som sa vedela viac dohadovať , viac počúvať a menej tlačiť a vyhrážať sa <3 nech som najlepšia mama nie len pre drobca ale aj pre SEBA ! #motivacia #pozitivnemyslenie #zmena

    tatalin
    18. nov 2016    Čítané 322x

    Výročné narodeniny

    Pred rokom mi zablikala správa na viberi od známeho: "Ako ako?"Nikdy predtým sme neboli v kontakte. Odvtedy spolu rastieme a užívame si dobrodružstvá života spolu. Napísal na jeho narodeniny. Pousmievam sa, že si ma doprial ako narodeninový darček. A vo vnútri ďakujem za každú chvíľu, keď sa mi daruje, keď som sa mu mohla (a môžem) darovať, keď som tápala a on ma držal za dušu aj za ruku.

    V spojení ktoré sme vytvorili som pocítila večnosť, zažila čas bez času. Slzy mi tiekli po lícach keď som si uvedomila, že moment prežívam tak intenzívne, že neexistuje žiadna iná chvíľa. Tak nejak sa to nieslo mesiac po mesiaci. Existovalo stále menej chvíľ budúcich a minulých. Odovzdávala som sa prítomnému okamihu. Až kým neprišiel november. Vtedy som začala myslieť na 16-teho. Čo vymyslím na narodeniny spojené s výročím? Pohltená do práce a prítomnosti som na viberi dostala správu "A zdravu tortu s 38 svieckami si mi uz potajomky spravila, kym som spal, lebo ja sa na nu velmi tesim :D." Rozplakala som sa v práci za zástenou. Posledných pár dní som sa zaoberala inými vecami a v tento deň som na to úplne zabudla. Myslela som na to od začiatku novembra a mala som pocit že je to ďaleko... Už nebolo.

    Utekala som do obchodu. Dačo vymyslím... Vymyslela som raw tortu a darček s pointou. Jediné, čo mu možem dať, je aj tak len moja láska. Všetko ostatné má. Teda ešte mu môžem dať deti, ale s tým ešte dúfam počkáme... Milujem vymýšľanie osláv, pečenie a balenie darčekov. Aj tak som zabudla. Moja dokonalosť bola ohrozená!!! Ale... Trvalo mi to 3 hodiny aj s prípravou výzoru a 3 a pol so zapaľovaním sviečok.

    Túžba byť dokonalou. Každá z nás sa s tým stretla. Všetko nachystať, na nič nezabudnúť, všetkých správne vychovať, vyzerať ako modelka, cvičiť ako kulturista, variť ako bohyňa kuchyne, písať, tvoriť, pracovať, dýchať, žiť... A pritom ostať v zenovom pokoji. Gratulujem si. Taká nie som. Som normálna. Som dokonalo nedokonalá.

    Ja aj mnou milovaný, to vieme, a preto si aj tie narodky a výročia pripomenieme <3 #mk_blog_academy #blogujem