icon

Muž je na týždňovkách

amyweber
18. apr 2021

Ahojte mamičky , chcem sa spýtať či som jediná matka sama na dieťa keď je muž na týždňovke . Ale úplne samy doma len vy a dieťa. Žijeme takto už 2 roky muž chodí domov iba na vykendy.

Strana
z2
elizabet173
18. apr 2021

@katulienkax poznám ich takmer dvadsať rokov, navštevujeme sa, on už nejaký rok na lodi nepracuje, ale kým mali deti malé, tak robil na Dunajplavbe, teda nie na nejakej zaoceánskej lodi, že bol preč pol roka. Poznám ich pridobre na to, aby som mohla napísať, že sa majú aj po tých rokoch radi, stretávame sa (kým bola pandémia) na koncertoch, na výstavách, idú spolu ruka v ruke do kina a z komunikácie zistíš, keď si s nimi čo a ako.

fantaghiro21
18. apr 2021

@katulienkax ma 4 smeny režim v robote, 12tky, ked pride domov, je 14 hodin prec....
"voľno" ma 1 den a pol. Víkendy, sviatky, v robote.
A ten ejden den vmbud liets na ursdoch... Alebo....

robinsonka123
26. sep 2021

@amyweber aj môj muž je na tyzdnovkach. Kamionista. Stále som si nezvykla. Sama s malým. Stále verím, že zmení robotu, aby bol viac doma.

defulik
7. nov 2021

@amyweber aj moj manzel je na tyzdnovkach , mame 2 deti, niekedy mi je tazko a tiez verim ze zmeni robotu.

robinsonka123
29. jan 2022

@defulik veru, my ženy dúfame a chlapi nič nemenia. Ja mam pocit, že on svoju robotu miluje a neodíde z kamiónu :( príliš si zvykol na ten vyšší plat, velakrat mi je to tak ľúto a ešte ked sa pohadame, tak mam pocit, že ani doma, nebol... Akurát dnes to na mňa odľahlo, je mi z toho nanič. Ja si myslím, že ani nevie ako veľmi ma to trápi, aj keď som mu to povedala, lebo inak by to kvôli nám zmenil. Neviem, čo vtedy robiť, vždy to skončí plačom, úplným psychickým vyčerpaním a na ďalši deň musím fungovať kvôli malému a nedávať nič najavo...

Strana
z2