Sama v noci

2. júl 2022

Ahojte baby,ako to riesite? Mam manzela a chodi do prace na týždňovky,takze par noci som sama v byte.Celu noc rozsvietene svetlo,telka ide az do rana,zamknuta na 10 zamkov,susedov mame dost vzdialenych,nie su uplne pri nasom dome.Bali by ste sa takto doma byt? Deti nemame.

autor
2. júl 2022

Byt myslim dom

meli888
2. júl 2022

Ja mám problém keď ide priateľ na nočnú,chodím vtedy domov k rodičom lebo sa bojím sama spať,ale už som tu pár krát sama spala a to som mala zasvietené lampy

lenkadenisa
2. júl 2022

Manžel je hudobník, skoro každý víkend som sama doma. Bývame na dedine Pánu Bohu za chrbtom. Už som spala aj s kotolňou otvorenou dokorán (dá sa ňou vojsť do domu), aj s kľúčmi vo dverách zvonku 😂 Nebojím sa, mám tu pocit bezpečia.

pinkgirl
2. júl 2022

Ten strach je len v tvojej hlave. Osloboď sa od toho, prestaň si predstavovať čo by sa mohlo stať a podobne. Normálne choď spať potme, rano sa v pohode zobudíš, všetko bude ok. Si už veľká, zvládneš to🙂🍀.

pribinak
2. júl 2022

Muž chodí na nočné, 24rky, sluzobky. Nemám pustenú TV a ani zapnuté svetla. Je to zbytočne.

To všetko je len v tvojej hlave. Proste sa hod do kľudu.
Raz keď budeš mat deti tak budeš musieť dávať pozor aby si svoje fóbie a strach neprenášala na deti

6mia6
2. júl 2022

Muž chodí na týždňovky, prípadne turnusy. Spávam normálne doma. Bez zasvieteneho svetla. V noci keď treba chodím po tme.
Niekoľkokrát som zabudla kľúče zvonku v zámku.
Mám kamarátku ktorá chodí k rodičom.
Mne by sa nechcelo baliť sa atď. Chcem mať svoj kľud.

ninusa221
2. júl 2022

Vzdy si zapnem telku nastavím si nak sa vypne a zaspim… robi na zmeny nočne tiež som sama

yoxinka
2. júl 2022

A čoho sa bojíš? Máš nejaký konkrétny dôvod na strach? Vyčíňal u vás v dedine nejaký vrah, ktorý vraždil ženy, ktorým chlapi boli na nočnej? Či sa bojíš duchov, keď všetko máš pozažínané? Ja mávam blbý pocit, keď som sama v noci doma, ale všetky absurdnosti typu, že sa bojím pozrieť do okna, aby som tam niečo nezbadala atď. sa snažím racionalizovať, lebo všetky tieto strachy sú v 90% prípadov výplody nášho vlastného mozgu. Je to celé len v tvojej hlave a ja neviem ako ty, ale ja by som sa v izbe plnej svetla a za zvuku telky rozhodne nevyspala a týmto si robíš veľmi zle, keď je to tak pravidelne. Sused mal panický strach z lietania, normálne chodilk psychologičke, naučila ho techniky ako s tým bojovať.

sasitimi17
2. júl 2022

Ja som to tiež tak mala a namyslala som si hlúposti že u nás straší 😂 sa smejem teraz sama na sebe

Zapni si radšej niečo na mobile lebo keď vám príde účet za elektriku tak to manžela asi veľmi nepoteší a ešte len potom sa budeš báť 🫢🫣

marlent
2. júl 2022

A coho sa bojis? Realne z coho mas strach? Zlodeji?

lentak1223
2. júl 2022

Ja som tiež často sama v noci doma...a nechápem, čoho sa ľuďia boja. Mňa sa tiež pýtala kamoška ako zvládam v noci byť sama...no normálne sa umyjem a idem spať🙂A niekedy si popozerám seriály, lebo mám konečne kľud🙂

cimage
3. júl 2022

Zadovaz si psa do domu, nie na dvor, nebudes mat pocit, ze si sama a este ta ochrani.

andreatytler
3. júl 2022

Vzdy som sa bala v noci sama. Mam velku fantaziu. Ani horory nemusim pozerat. Tie najhorsie senare si vymyslim sama.😀
Moj muz chodi len par krat do roka prec na vykend. Vtedy spim v obyvacke. Ked som v spalni, pripadam si ako v pasci, lebo odtial sa da ujst len oknom. Z tej obyvacky mam volny pristup k dveram aj na zahradu.
Nemohla by som byvat tak ze nemam susedov hned vedla v dome. Dava mi to pocit istoty, ze ak by som zacala v noci kricat, hadam by ma poculi alebo by som mohla utekat k nim.
Odkedy sa narodil syn, som prinutena prekonat strach a spat s nim v spalni aj ked som sama doma.

amelie2017
3. júl 2022

Dajte si nainstalovat alarm a mas po probleme.

ivangeline
3. júl 2022

Momentalne mam 3 deti k tomu ale nie,nebojim sa,ked som v noci v byte ci dome sama. Myslienka strachu urcite aj prisla ale spracovala som ju a spala pokojne... Mne na to staci,ze zamknem dvere a vsetko je tak ako ma byt.

pz2451976
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
diamond007
3. júl 2022

Pre mňa je najväčším strážcom veľký pes NA DVORE a alarm v dome .
Prípadne zbraň na ochranu sa v žiadnom dome nestratí, hlavne ak bývate ďalej od dediny. (Malý revolver napr.)

nelca84
3. júl 2022

Muz chodi na nocne odjakziva, nikdy som sa sama doma nebala. Normalne chodim potme aj do zahrady ked treba. Ja nechapem tieto iracionalne strachy, navyse u dospelych ludi 🙈

girl2524
3. júl 2022

Ja sa napriklad v byte nebojím spat sama ale ked som byvala s rodicmi na dome malokedy sa stalo ze som tam spala sama, ale predsa ked isli na dovolenku som sa skoro posrala od strachu, hlavne ked som pocula strasny buchot na dvore. Dedko ma chodil kontrolvoat spával na dvore na gauci so psom🤣🤣🤣🤣🤣a ja celu nic zazate svetla

marca12
3. júl 2022

Aj ja byvam sama doma,ale som dospela,rozumna zena a nemyslim na to,ze sa bojim. To si musis v hlave nastavit. Ale pri tv zaspavam aj ja. Nemam rada tmu,tej sa bojim,tak si nastavim tv na casovac. Tym,ze sa budes lutovat a vsugerovavat si strach,si nepomozes. Nesmies vobec mysliet na to,ze sa bojis,musis si tak nastavit mysel.

simsalabim
3. júl 2022

Pre pokoj duse - nepomohla by ti instalacia alarmu? Pripadne casovac do zasuviek, aby sa svetla pocas noci zapinali, vypinali a nemusis mat vsteko zapnute?

zupka33
3. júl 2022

Neboj sa , proste je to zo zaciatku nezvyk ale casom sa to podda. Mozno ak nemate deti by ti pomohlo mat nejake to domace zvieratko, nad tym si nepremyslala?

h2
3. júl 2022

Najlepšie riešenie je prestať sa báť. Skús na tom nejako popracovať. Roky som bývala sama a nikdy som sa nebála. Alebo si obstaraj psa, hneď budeš pokojnejšia.

h2
3. júl 2022

@diamond007 Toto rozhodne neodporúčam! Strelná zbraň v rukách ustráchaného človeka ešte nič dobré nepriniesla. Nehovoriac o tom, že jej ju prípadný páchateľ môže zobrať a napáchať oveľa väčšie zlo.

pribinak
3. júl 2022

@diamond007
Súhlasím s
@h2 zbraň je zlý nápad.

diamond007
3. júl 2022

@h2 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

diamond007
3. júl 2022

@h2 to povedz susede čo býva medzi dedinami, ked sa jej zlodeji vlupali do domu a chodili po obývačke. Zlatá to žena že mala pri posteli zbraň, stačil výstrel do vzduchu a tak prásili odtiaľ že až.

Ja sa bavím o zbraní, keď ľudia s ňou vedia zaobchádzať. Na to existujú tréningy, strelnice a zbrojný preukaz

hildicapupu
3. júl 2022

nooo tak to ste tomu teda dali, ako preco by si mala zaobstaravat hned zbrat, to by om si radsej zaobstarala poriadneho strazneho psa a hotovo

h2
3. júl 2022

@diamond007 Ja som ale zase písala o autorke, ktorá sa bojí v noci sama doma a spí pri zažatom svetle a zapnutej telke. Podľa zákona musíš mať doma zbraň nenabitú a náboje uložené na inom mieste. Už vidím ustráchanú ženu, ako pri šramote v obývačke vstane, nabije zbraň a strieľa do vzduchu.

zuzanockamt
3. júl 2022

Nie, normálne takto fungujem. Manžel pracuje aj v noci. Máme dve deti a pohoda. Ako to chceš riešiť, keď budú deti, budú choré atď. Treba sa spoľahnúť aj na seba a nie byť závislá od druhej osoby.