icon

Nájde sa slobodná mamička, ktorá hľadá bývanie v Bratislave?

seedy
7. aug 2013

Som slobodná mamička, mám 11 mesačného synčeka. Bývala a pracovala som v BA, po pôrode som sa presťahovala k otcovi svojho dieťaťa,
lenže nie je to dobré, navyše bývame s jeho mamou a od začiatku iba hľadá samé chyby, vyvoláva konflikty. Teraz sa už spolu ani nebavíme. Je to
dosť ťažké, navyše ja tu nikoho nemám, je to na vidieku, čo mne prekáža, lebo tu sa nedá ani kam ísť, ani poriadne nakúpiť. Partnera to nezaujíma,
nechá nás tu celý čas samých, stále je údajne v práci, čo je evidentné,že nie je, iba sa skrýva za prácu. Takže celé zle. Našla by sa mamička, ktorá
má podobný príbeh, že by sme si prenajali byt spolu a prípadne pomohli s detičkami?

lukavicka
8. dec 2014

ja by som isla hned financne sa anbi tak nebojim len problem je so strazenim ale keby sme boli dve tak by sa to dalo

lukavicka
9. dec 2014

ja za pomoc so synom by som platila najom aj sama len nie v ba

byvanie2
20. dec 2014

Ahojte, mame trojizbovy byt pre mamicky v nudzi v BA-Dubravke. V jednej izbe momentalne byva par s 5 deťmi, druhá izba je ihneď voľná. Vhodná pre dve mamičky s malými bábätkami. Zariadená, máme aj oblečenie, postieľku atď. Obývačka a zvyšok bytu spoločný. Cena za jednu mamičku s bábätkom 160E/mes. Ak máte záujem, volajte 0910551723

miminkaa26
10. jan 2015

Ahojte najde sa mamicka ktora hlada podnajom v Ba? Nove mesto alebo Ruzinov. ? Mam 10tyzdnove dieta a hladam si bytik . Aj s nejakou mamickou co by sme to zvladli spolocne?

miminkaa26
10. jan 2015

@byvanie2 ahoj. Este je to aktuakne? Mam 10tyzdnovu dcerku a na dlhodobo mam zaujem

Mata

miminkaa26
10. jan 2015

@seedy ahoj este hladas,kamosku ohladom byvania? Mam 10tyzdnovu dcerku a hladam si podnajom. Mata

seedy
autor
10. jan 2015

ahoj, ja som po dlhom hladani nasla, bol s tym velky problem..... teraz byvame s malym v garzonke, lenze tiez je otazne dokedy, kedze byt sa zaroven aj predava. tiez by som najradsej byvala v ruzinove, tam som vlastne byvala az do porodu, kedze tam som chodila aj do poradne. tiez by som uz rada isla do prace, len dalsi problem je so skolkou....
citala som tvoj pribeh, to je teda smutne, niektori chlapi neviem, co maju v hlave.... ale neboj, my zeny sme silne, my to zvladneme. zrejme to byvanie potrebujes cim skor....tak ti velmi drzim palce, nech sa ti podari 🙂

byvanie2
11. jan 2015

@miminkaa26 Jasne, zavolajte mi na 0910551723

swojska
16. jan 2015

Ahojte aj ja hladam.byvame v devinskej byt je moj cena 200 eur

bombonka
16. jan 2015

@byvanie2 1 izba a 7 ľudí v nej ? ako nič v zlom,ale to je už moc :-/

byvanie2
21. jan 2015

@bombonka Na noc si rozkladajú gauč v obývačke, takže to nie je prepchaté (je to priestranný byt) a vôbec to nie je také hrozné, keď že sú to malé deti. Sú zlaté, hoci to bývanie pripomína malú škôlku 🙂 Ale kto má rád deti si to vždy pochvaľuje, hlavne mamy s jedným dieťaťom, lebo deti vždy ocenia kamarátov. Aj teraz sme zobrali mamičku s dvoma deťmi, čaká tretie. Síce je tam zase o niečo viac detí, ale pekne sa spolu hrajú, mamky si pomáhajú, spoločne varia, hoci sa smejú, že varia ako pre celý pluk, a v byte vládne pohoda. Podotýkam, že ide o bývanie pre mamičky v núdzi, takže je logické, že to nie je 5 hviezdičkový hotel plný súkromia. Nám ide hlavne o to, aby bola pohoda a dobré vzťahy. (Mimochodom do krízových centier väčšinou berú s max. dvoma deťmi a podnájom je tiež väčšinou s max jedným dieťaťom, pokiaľ ide o garzónku či jednoizbák, takže mamky v núdzi sú väčšinou práve tie, ktoré tieto kritériá nespĺňajú buď počtom detí alebo financií. Deliť trojizbák napoly je super riešenie, ale na jednu mamičku cca 330Eur, na čo mamička na materskej väčšinou sama nemá, čiže sa môže jedine pridať do jednej nepriechodnej izby k inej rodine, čo ju výde cca na 200Eur, čo je celá materská, alebo do spoločnej izby s niekým za cca 150 - ak bude mať šťastie, že jej dovolia dieťa). To len na vysvetlenie toho, prečo fungujeme tak, ako fungujeme.

silva1987
12. mar 2015

HLADAM SI PODNAJOM AJ SKROMNY S ROCNYM DIETATOM BA, NITRA, MOZNO PRIEVIDZA, DEDINA NIE. PRIJEM MAM 226E. DOMA JE TO NEUNOSNE. DAKUJEM AK BY NIEKTO. POPROSIM SPRAVU.

silva1987
14. mar 2015

@byvanie2 trocha to zneuzivas sa ti nezda? moj nazor.

silva1987
14. mar 2015

@bombonka cista zdieracka toto..i ked je to blava. este podavane ako nieco uzastne :D

sufo
14. mar 2015

Poniektore ste tu riadne bezchrbtacky..tfuj!

bombonka
15. mar 2015

@silva1987 asi tak ...Úplne mi stačilo , keď napísala, že v jednej izbe je 7 ľudí...a vôbec nejde o to či sú to malé deti ...Ide o počet...

maslenka47
15. mar 2015

@bombonka
@silva1987
@sufo
Zelam vam, aby ste sa nikdy v zivote neocitli v situacii, ked sa budete musiet podobnym sposobom nechat "zdierat" prave vy. Mozno potom budete vdacne aj za prilezitost byvat v jednej izbe s niekym dalsim.

Nuz a vzhladom na ceny podnajmov 3 izbovych bytov v Dubravke, cenu, ktoru @byvanie2 pyta a fakt, ze s vacsim poctom obyvatelov v byte nasobne rastu naklady na prevadzku, si nemyslim, ze na tom zarobi viac, ako by zarobil/a prenajom toho isteho bytu jednej standardnej rodine. Pre ten par s 5 detmi to je mozno jedina prilezitost, ako sa postavit na vlastne nohy bez toho, aby deti skoncili v decaku... Nemyslim si, ze v tych podmienkach budu chciet byvat do nekonecna.

byvanie2
17. mar 2015

Dakujem, ze niekto tu aj rozmysla... Naozaj ide o rodiny ktorym by inak odobrali deti do domova, nakolko na krizak nemaju s troma detmi sancu. A nehnevajte sa, zaujimalo by ma kde inde v BA (slusna lokalita) by styria ludia ziskali jednu izbu za hoci aj 350Eur. Ak o nejakej viete, mame o nu zaujem. Ak viete o niecom, kde by za 350eur mali dokonca viac izieb, okamzite to berieme! Mamiciek na cakacke je dost. A akonahle maju prijem postacujuci na samostatne byvanie radi ich odstahujeme do vlastneho, nic nas netesi viac ako mamicky ktore sa nam uz osamostatnili. Za informáciu o takýchto bytoch budeme veľmi vďační.

gutre00
25. apr 2015

@katarinakralikova ahoj ak hladas podnajom rad byvam z detmi a ak chces mozes snami byvat budeme radi o financie sa neboj zavolaj 0915350882

gutre00
25. apr 2015

ahojte kocki v nudzy hladam mamicku na spolocni zivot ak mas deti bude rad a primem ich do svojeho srdca chces prezit snami cely zivot zavolaj byvame na kysuciach hladam zenu ktora vie milovat srdcom ja som chlap a staram sa o stiri male deti cakam na dobru dusicku volajte 0915350882

vikir
9. júl 2015

ahojte prosim vas nie je tu niekto kto pomoze z ubytovanim matke v nudzi som v koncoch v 38tt a mam este dve deti

gutre00
12. júl 2015

@seedy ahoj hladas spokojnos a vazny vztach surne hladam mamicku 0940224178

gutre00
12. júl 2015

@silva1987 ahojte hladam surne mamicku na vazny vztach dam byvanie a postaram sa o deti a mamicku volajte 0940224178

dominika3535
9. okt 2015

Ahojte nenajde sa nejaka mamicka ktora hlada byvanie? Mam 8 mesacneho synceka a chcem odist od manzela mo lepsie by bolo s nejakou maminkou s ktorou by sme si pomahali

viola1988
22. okt 2015

Ahoj...ja mam podobnu situaciu. Ja tiez hladam podnajom. Mam dve deti. Jednu skolacku ma 6 rokou a mam rokapolrocnu dcerku ,tak ze somna materskej dovolenke. Hladam spolu byvajucu slobodnu mamicku. Dvaja by sme to zvladly navzajom by sme pomahaly. Mozes mi napisat na mail: koofolacka55@gmail.com. pozdravom bandova

ninakolarova
25. okt 2015

Ahojte žienky, ja som z Galanty a premýšlam, že sa odsťahujem preč, no sama na podnajom nemam.. potrebujem odtialto odísť lebo sa zbláznim..

ninakolarova
25. okt 2015

@lukavicka a kde?

viola1988
27. okt 2015

Som mamina dvoch deti a hladam spolu byvajucu...mne je jedno ze kde to bude len chcem uz vypadnut. Na tel ma kontaktovat mozte 0908651718...spolu by sme vsetko zvladly pomaly...

monika_277
31. okt 2015

Ahojte. ja zijem s 2 rocnym synom sama v BA. Mame garsonku a vhcela by som nieco vacsie.... ak by sa niektora chcela pridat, ozvite sa... ja som zaneprazdnene pracou a potom sa venujem len synovi, takze si tak skoro chlapa asi ani nenajdem 😔

nika6765
17. nov 2015

@monika_277
Ahoj monika, ja mam tiež syna o rok starsieho, byvame v HC ale rozmyslam ze sa odstahujem, najlepsie do BA. Mám strach ako to budem zvladať sama s dieťaťom v cudzom meste, neviem kde začať:( kto sa ti stara o maleho ked si v práci?