Nájde sa slobodná mamička, ktorá hľadá bývanie v Bratislave?
Som slobodná mamička, mám 11 mesačného synčeka. Bývala a pracovala som v BA, po pôrode som sa presťahovala k otcovi svojho dieťaťa,
lenže nie je to dobré, navyše bývame s jeho mamou a od začiatku iba hľadá samé chyby, vyvoláva konflikty. Teraz sa už spolu ani nebavíme. Je to
dosť ťažké, navyše ja tu nikoho nemám, je to na vidieku, čo mne prekáža, lebo tu sa nedá ani kam ísť, ani poriadne nakúpiť. Partnera to nezaujíma,
nechá nás tu celý čas samých, stále je údajne v práci, čo je evidentné,že nie je, iba sa skrýva za prácu. Takže celé zle. Našla by sa mamička, ktorá
má podobný príbeh, že by sme si prenajali byt spolu a prípadne pomohli s detičkami?
@monia123 kde hlada podnajom?ja mam 1,5 rocneho synceka a som na tom rovnbako
@piskota123 ahoj ja mam 3 izb byt v Modre a hladam niekoho k sebe do podnajmu za 100€ mesacne ;)
@barbi_na to je ake lacne ;) lenmi nevyhovuje Modra
Ahojte. Chcela by som jednu izbu v Bratislave alebo v blizkom okoli. Termin mam na konci roka takze rada by som to stihla dovtedy. Ďakujem
ivanaema1, preboha, to si ešte len tehotná a už si sama? sorry, že sa pýtam, ale v takom prípade to musí byť veľmi ťažké. a to aj na psychiku.
ahojte neviete o nejakej garzonke na prenajom vsenci
Ahojte maminy, nehľadá niekto bývanie s dieťatkom v Bratislave? Cenovo tak do 800eur za celý byt?
@piskota123 ahoj stale hladas?
ahoj ano stale hladam spolocne byvanie, vies o niekom resp. hladas tiez? dakujem
greta3333 nechcela by niektorá do podnájmu v Bratislave - okolie? konkrétne do Novej Dedinky. ja chodím denne autom do Blavy, je tu kľud a Blava blízko. do domu, a nájom by stačil aj 200 Eur
Ahojte hladam spolocne byvanie snejakou mamickou ale iba vsenci dakujem
Ahojte hladam surne nejake dlhodobejsie SLUSNE ubytovanie v BA, najneskor od 1.7.2017.
Mam 7r syna, slobodna mamicka, nefajcim, abstinentka, slusna, poriadkumilovna, pracujem.
Bud samostatnu izbu, lacnu garsonku alebo spolocny byt s inymi mamickami tiez nefajciarkami a pracujucimi.
Prosim piste sem a oznacte ma, alebo do spravy...
@hexena ahoj. Prosim ta ozval sa ti niekto. Mam podobny nazvime to problem, s tým ale ze maly ma iba tri mesiace, a tyzden u mna, tyzden u otca. Ono nie je to najvhodnejsie riesenie ze sedem ročný a babatko, ale dalo by sa to zvládnuť mozno keby sme isli do toho pozerat nieco spolocne kde by sme si najom rozdelili
Ahojte maminky, som slobodna mamička, mam 1.5 rocneho synceka a hladam si podnajom alebo spolocne byvanie s inou maminkou, najlepšie Galanta, Trnava, resp. Bratislava. Som slusna nefajciarka ☺
@byvanie2 ahojte, len pripomínam ze prispevok z 2015 je stale aktuálny, len sme sa presunuli do Ba Devín a 9 izbový rodinny dom. Takze je u nas 7 rodin. Takze mamicky aj s viac detmi, pripadne cele rodiny kludne volajte, izby priebezne su, v pripade krajnej núdze berieme na počkanie do kuchyne na gauč a matrace. 0910551723
Dobry den mamini hladam maminu na vazni vztach ktora milujem deti a lubim srdcom byvame v cadci mame dom a staram sa o deticki vzorne su moje vsetko moj zivot hladame maminu ktora by snami byvala a vzajomne sa starat o deticki pracujem no je to taske volajte mi ak ma niektora Ties taski zivot a nechces byt us sama prepacte ze som to dal tu len uprimne
@tomino2402
@tomino2402 0915350882 volajte deti niesu prekazka su has zivot a rodost
Ahojte mamicki hladam mamicku na spolocny zivot ktora to ma taske z detmi 0915350882
Ahojte hladam maminu na vztach
Hladam vazny vztach
Hladam vazny znamost

@ivanaema1 AK ESTE ZHANAS BYVANIE TAK MI NAPIS Rad pomozem