icon

Nájdem si partnerku, keď už mám 2 deti?

trencan1983
8. feb 2022

Zdravím vás. Mám 39 rokov a dve deti. Boli sme s partnerkou 13 rokov a vždy som sa snažil aby rodina malá všetko. Moja partnerka mala stále problém s flirtovanim s druhými chlapmi a nakoniec ma podviedla niekoľko krát so ženatým kolegom. Tak sme sa rozišli lebo už som jej veľa krát odpustil hoci čo. Ale toto bolo moc. Snažím sa nájsť si novú ženu môže byť aj s dieťaťom. Aj by mali o mňa záujem ale keď sa dozvedia že mám 2 deti, tak zaradia spiatočku. Obávam sa že ostanem sám. Je tu niekto podobný ktorý bol v podobnej situácií a našiel si partnerku? Viem, že väčšinou majú s týmto problém ženy lebo chlapy sú zlí ale aj chlapy majú takéto problémy. Ak sú tu taký, tak ako prijali vaše deti? Ako vám funguje taký vzťah? Ďakujem.

momoqui
12. feb 2022

@3tato ja som sa pytala skor na to ze preco nevysli tie vztahy po rozvode … pre mna je zvladtne ze chlap si domaze nahradit lasku k zenou tou laskou k detom a ze im partnerka nechyba … pocuvam to velmi casto od znamych a je to pre mna zahada

dadis
12. feb 2022

@juja78 Prepac, ale pomenoval to spravne. Zakomplexovane zeny, co sa silou mocou vyvysuju nad inych len preto, ze ich manzelstvo drzi (este). Ok, gratulujem, je to urcite dostatkom sexu, navarenou vecerou, poslusnymi detmi a poriadkom v domacnosti. Si pani uzasna, tlieskam.

3tato
12. feb 2022

@juja78 áno, na ženy čo majú také názory ako ty a je tu takých na MK dosť a každej to napíšem a kľudne poviem do očí.
Presne tak ako ty opovrhuješ mužmi a otcami, ktorí sa starajú o svoje deti.
To, že trpíš mizandriou nieje môj problém.

juja78
12. feb 2022

@dadis muž muža zastane. Presne ako píše, že muži si zamieňajú lásku. Nepochopia, že deti sú bezprostredne šťastné, milé a muži si myslia, že deti ich zbožňujú viac ako ich manželky. Potom manželkou pohrdnu a neuvedomuju si že muži sami nedokážu lásku dať ale len prijímať. Ďalší muž, ktorý bude radšej žeby urážať ako diskutovať. Ha, ha aký slaboch. Ak si hrdina napíš čo by si urobil pre udržanie rodiny?

dadis
12. feb 2022

@juja78 Ja som zena 😂😅

dadis
12. feb 2022

@juja78 Nechapes, ze niekedy spravis mozne/nemozne a nejde to fixnut? Co si myslis, ze za kazdy rozvod moze len muz? Kolko zien po narodeni dietata da muza na druhu kolaj, kolko zien sa sprava k muzom ako handram, kolko podvadza? Chyby robia obe strany. Nikdy to nie je ciernobiele. Naco potrebujes, aby sa ti tu niekto kajal? Budes sa citit lepsie?

juja78
12. feb 2022

@3tato staráš sa o svoje deti a nedokázal si sa postarať o fungujúci vzťah?

3tato
12. feb 2022

@momoqui jaj po rozvode? Prepáč, nejak som to preletel. no ... po rozvode som mal len jeden vážny vztah - trval 6 rokov, z neho mám malú. A prečo nevyšiel, to som písal, už sa to tu na MK preberalo.
Potom jeden pármesačný vzťah - ukázalo sa, že to bol taký ten povzťahový (náplasťový).
Tie dobre vieme ako končia.

momoqui
12. feb 2022

@3tato ano toto som sa pytala. Na ten povztahovy naplastovvy som skor zvedaba … ale ked nechces nemusis vysvetlovat

juja78
12. feb 2022

@dadis Autor sa pýta či nájde vzťah ak má dve deti. Niektoré ho začali ospevovat, že je hrdina. Veď nenapísal, že deti má v celodennej opatere. On ich má na víkend. Preto som reagovala, že je hrdina. Samozrejme, že sú aj muži vdovci alebo niečo iné sa odohralo v rodine a majú deti stále v kuse. Vtedy by som mohla povedať, že klobúk dolu pred mužom. Je normálne, že autor bude mať problém si nájsť vhodnú partnerku. Podľa toho aké kritériá si zvolí. K ostatným urazajucim príspevkom len toľko, že upracte si doma potom osocujte iných, je sobota. Pekný víkend

dadis
12. feb 2022

@juja78 Az na to, ze ty si reagovala na prispevok, v ktorom baba chvalila 3tato, ktory ma dcerku v striedavej a nie autora chvalila. Autor otazky pisal, ze ich ma cez vikendy. Pisal, ze sa stara, zaujima, co je pekne a normalne. Ja som pisala, ze si vazim kazdeho otca, co detom venuje svoju energiu a cas. Co stale si potrebujes na muzoch vylievat zlost? V dnesnej dobe je bohuzial bezne, ze sa vztahy rozpadaju. Maju na tom podiel muzi aj zeny.

3tato
12. feb 2022

@momoqui také vzťahy vzplanú rýchlo a pomaličky časom zhasínajú ... detaily vynechám. Ale s odstupom času si myslím, že hoci to skončilo, tak si viem predstaviť dotyčnú ako kamarátku - bola vcelku fajn, vždy sme mali o čom kecať, nenudili sme sa... len skrátka to nevyšlo ako vzťah no...

momoqui
12. feb 2022

@3tato takze zhasli z tvojej strany hej?

3tato
12. feb 2022

@momoqui počkaj moment ... teraz sa bavím o tom pármesačnom ... aby sme neplietli hrušky s jablkami 😉 - nemyslím, že zhasol len z mojej strany. Bolo to obojstranné si myslím. Ako partneri by sme asi nevedeli už fungovať, ale ako kamaráti na občasnú kávu, či výlet s deťmi v pohode - deti si spolu rozumeli.

3tato
12. feb 2022

@juja78 ty si sa začala navážať prvá do mňa bezdôvodne len preto, lebo si si ma asi pomýlila s autorom a že máš také názory, aké máš. A mimochodom, ja mám doma upratané permanentne, nielen v sobotu.
Naučil som sa to kedysi v manželstve, ked som kmital jak sa dalo a aj tak bolo všetko zle.
Ale to ty pochopíš až vtedy, ked sa budeš snažiť tak ako tucty žien tu z MK, ktoré majú doma mužov, čo si ich nevedia vážiť a správajú sa k nim ako k slúžkam.

Lebo existuje veľa vzťahov milá zlatá, kde to je aj opačne a chlap sa snaží a žena si to nedokáže vážiť... čo bol aj prípad autora. A sú aj takí muži, ktorí majú snahu a robia všetko možné aj nemožné a nakoniec je to všetko zbytočné a otočené proti nim. Robia v domácnosti, venujú sa deťom, zarábajú, starajú sa, nefetujú, negamblujú, nefajčia, nepijú
Lenže to už sa moc na verejnosti nenosí, pretože potom je taký chlap braný za slabocha, čo si nevie doma spraviť poriadok.
Veľakrát sú takí muži provokovaní do takej miery, že sa im nedivím, ked niektorým v slabej chvíli vystrelí ruka - a v tom momente sú obvinení z domáceho násilia. Neobhajujem domáce násile páchané na ženách a ani tu o tom nehovorím.
Mám na mysli to, že sú typy žien, ktoré sú schopné manipulovať s mužom a dotlačiť ho k takým veciam, že sa to dá kľudne prirovnať k psychickému týraniu ... A taký chlap, ak nechce vztiahnuť ruku na ženu a ponížiť sa, tak nemá inú možnosť, len od takej ženy odísť.
Takže ak chceš silou mocou niekomu radiť s upratovaním, tak si choď upratať aj ty a trochu aj vo svojej hlave.

juja78
12. feb 2022

@3tato toľko vzťahov ti zhaslo. V Tvojej duši máš len samú zlobu, ak čo i len máličko niekto nesúhlasí s Tvojim názorom. Jednas zbrklo vo všetkých vzťahoch. Naučil si sa v manželstve upratovať a to si nevedel pred manželstvom? To ťa musela učiť žena? Čakám ako sa budeš ďalej prejavovať. Tebe fakt stačí málo a oheň je na streche. Tak si to praktizoval a teraz sa to prejavilo. Čo je na tom zlé, ak si upratoval, zehlil, pral, veď to bola aj Tvoja domácnosť, Tvoje deti. No s Tebou je sranda.

dadis
12. feb 2022

@juja78 Zhasni uz ty, prosim 🙏🙏🙏

3tato
12. feb 2022

@dadis nerieš, len provokuje 🙂... tuná v diskusii je provokačná, uštipačná lebo okrem svojich výmyslov a domýšľavosti nevie ponúknuť nič viac ... a do profilu mi vypisuje, či by som zvládol ešte dve deti - 😂

@juja78 k tvojej osobe len tolko, aby sme ukončili túto nezmyselnú debatu - rešpektujem tvoj názor, hoci s ním nesúhlasím - to sú dve rozdielne veci.
Ak nedokážeš pochopiť písaný text a informácie v ňom podané a vyložíš si význam viet len tak, ako si to tu dokázala prezentovať, vypovedá to o tvojej určitej obmedzenej schopnosti vnímať realitu a stále si pôjdeš iba svoju bublinu - nevadí.
Diskusia s niekým ako ty, kto má taký názor na mužov a otcov ako ty, nemá absolútne žiaden význam a je pre mňa strata času.

juja78
12. feb 2022

@dadis čo je na tom pekne a chvályhodné že má dieťa v striedavej starostlivosti. To len svedčí o tom, že radšej bude dieťa prevlakat raz tam a raz tam akoby mal zapracovať a vytrvať, spolupracovať na vzťahu muža a ženy. To nie je žiadna sláva striedavka, kde trpia hlavne deti. To je iný názor ako sa Ti páči. Samozrejme, že sa rozpadajú vzťahy ale chváliť muža, že sa stará o deti? Veď to je normálna záležitosť. Nie je to nič nadprirodzené a neobvyklé. Po čase sa uvidí ako to bude vnímať striedavku a aký to bude mať dopad v jej živote. V dospelosti bude mať riadny chaos.

juja78
12. feb 2022

@3tato ty nezvládas ani sám seba. Iný názor neakceptujes.

3tato
12. feb 2022

@juja78 😂😂😂

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
rikarika
12. feb 2022

@juja78 velmi velmi zle pises. Ja vychovavam sama 3 teenagerky, i ked som trochu z ineho sudka, nie som rozvedena, som vdova. Mam narocnu pracu, ktoru na druhej strane milujem a je pre mna najvacsi relax. Milujem aj moje 3 baby a ver ze teenagerky dokazu lasku opatovat, ked vidia ze melem z posledneho, su pre mna refresh nadovsetko. Tiez chlapa nehladam a nepotrebujem. Mozno sa to niekedy v buducnosti zmeni ale nateraz mi laska mojich deti staci na max.

kamatopo
12. feb 2022

@juja78 a tebe sa čo neľúbi na tom keď poviem že je u mňa niečo obetavé? Nemám pocit že konverzujem s tebou ale s niekým iným tak čo vyťahujes slová z kontextu??? Mne je osobne suma fuk ako si kto manažuje víkendy s deťmi. Ja som odpisovala dotycnemu.

juja78
12. feb 2022

@rikarika to je iná kapitola vdovy. Určite nepochopíš nikoho, kto prešiel rozvodom. Rozvod a ovdovenie je úplne niečo iné. Každý pochopí len tú svoju cestu životom.

3tato
12. feb 2022

@konicekmodry v pohode - nemusíš sa ospravedľňovať, rovnako ako ani ja sa nepotrebujem za každú cenu obhajovať a doťahovať sa za slovíčka.
Treba si prečítať celú diskusiiu a nevytrhávať z kontextu - to za prvé.
Za druhé - zvykol som si, že na MK sa nájde X žien, ktoré majú vnútornú potrebu riešiť silo mocou vzťahy druhých a hodnotiť ich. Nechápem to ale zvykol som si - nevadí.
Za tretie - ak si si teda prešla celou diskusiou a aj tak si prišla na to, že súhlasíš s juja78 ok, je to tvoj názor, ja ho rešpektujem. K tomu niet čo dodať.

Ak máš potrebu riešiť moje predošlé vzťahy a vyhodnotila si ma ako muža, len na základe toho, čo tu bolo napísané, s tým nič nenarobím a vyjadrovať sa k tomu nebudem.

Čo sa týka toho, či problém nebude aj vo mne - no áno predstav si, aj vo mne bol problém. Pretože vo vzťahu sú na to vždy minimálne 2, takže podiel viny je 50/50.
Otázne je ale, v čom som robil chybu ja a v čom partnerky. Ja to viem, vieš to ty? Vie to juja78? To si nemyslím. Ale hlavne že už vieš, kam ma zaradiť. Klasika.

Takže nič- ja mám svedomie čisté a to, čo o mne prezradil, neprezradil môj prejav, to už nechám na teba. S tým nič nenarobím a popravde, nejak mi to žily netrhá. 🙂

rikarika
12. feb 2022

@juja78 ale ja pisem k tvojmu vyroku o laske ktoru davaju deti. Nic nepisem o rozvode.

h2
12. feb 2022

@juja78 Prepáč, prosím Ťa, ale správne som z toho, čo si tu až dvakrát napísala, pochopila, že podľa Teba deti necítia/nedávajú najavo lásku k rodičom? Že ich prejavy lásky sú podľa Teba len prejavy detskej radosti? 😳

trencan1983
autor
15. feb 2022

@mirdze Neberiem to ako zoznamku aj keď to už tak vypadá 🤔

trencan1983
autor
15. feb 2022

@01kristinka Ja na to tiež tak pozerám ale uvedomujem si, že to fakt chce len čas. Tak isto aj u teba. Si mladá a určiť sama neostanes. Ten správny čas príde aj k nám.