icon

Náš ocko nás náhle opustil. Nestihol ani prvé narodeniny svojej dcérky

weselowska
2. jan 2018

ahojte je tu niekto kto wie aspon trosku pochopit nasu bolest a nelahku situaciu...jedno nowembrowe rano nas ocko na chwylu odisiel a uz nikdy sa newratil...okrem nasej dcery nemam nikoho...teda wlasne mam poprwy raz "rodinu"(z jeho strany)pretoze ta moja nikdy skutocnou rodinou nebola...zatial zijeme u swokrowcou...no nemoze to tak ostat...wazim si wsetko co pre nas rpbiq ale pre malu je to z mnohych dowodou podla mna newyhowujuce prostredie....ale wydiim to tak asi len ja a zopar ludi w mojom okoli ale ty ktory by mali to wydia zrejme po swojom....obrowska bolest,kazdodenny tlak a premahanie sa ma zacina naozaj dostawat do stawu zufalstwa...wiem ze na toto riesenie pocut nen7dem ale aspon nejaky nazor alebo nieco take mi welmi pomoze...som sice typ cloweka ktory nikdy s podobnymi pocitmy nikdy nejde za inymi a wysporiadawa sa najradsej sam,ale poprwy krat w ziwote som w k0ncoch.....wopred wdaka uz len za priestor dostat to won...😢

Strana
z3
fokuska
2. jan 2018

@loginexistuje Dakujem, toto som tam nevedela najst 🙂

weselowska
autor
3. jan 2018

@mrs_ed bodaj by

beky1813
3. jan 2018

@weselowska ty mas aj 5 rocnu dceru? Preco tu nikde nespominas?

hettinka
3. jan 2018

@weselowska na sirotský sa tuším dá aj doplatiť si chýbajúci čas poistenia a vyplatia ho. Niečo take bolo v telke a aj známy spomínal, že doplatil dcére, a teraz dostáva maximálny. Ja presne neviem ako to funguje, ale skús pogooglit alebo obehat úrady.

natalka13
3. jan 2018

Musis ostat tam kde si, ak nemas inu rodinu.A postupne sa pozbierat,dcera pojdedo skoly budes potrebovat pomoc.
Sirotske na deti by si mala dostavat.

Chce sami verit ze nevymyslas,aj ked zazit toto urcitesi nerobimselficka lred zrkadlom.

fokuska
3. jan 2018

@weselowska A na prvu dceru, ktoru si doteraz nespominala mas vyzivne? Kedze to znie tak, ze ona nebola priatelova, iba druha je jeho.

elizita
3. jan 2018

@weselowska ak mu chyba nejaka smiesna doba na sirotsky, v niektorych pripadoch sa to da spatne doplatit.. znamej zomrel tragicky muz, ked bola v 37tt s druhou dcerou... chybal mu asi tyzden odvodov, pisala nejaku ziadost, doplatila ten tyzden a dostali sirotsky

loginexistuje
3. jan 2018

Tak ako ti pisu dievcata oplati sa ti aj doplatit odvody ak chyba nejake obdobie (treba napisat vek a kolko mal odpracovane) a deti budu dostavat sirotske kym budu nezaopatrene.

petuska2110
3. jan 2018

@natalka13 nevymyšla si to zrejme kedže sa podla mena dá dohladat. A foto može mat stare nemusela si hned utekat selfi robit ako to uvadzaš. Aj ja mam xy foto v telefone a možem pridavat do nemoty ine aj stare 5 rokov.

natalka13
3. jan 2018

@petuska2110 Jasne menit si profilove fotky zo zialu....

fokuska
3. jan 2018

@natalka13 Tak si ju pozri podla mena na fb... asi by si to cely cas nevymyslala :(

petuska2110
3. jan 2018

@natalka13 Prepáč ale nepači sa mi ako sa správaš. Nie nieje dokonala ale myslim si že si zasluži lepšie spravanie. Ty žiadnu fotku ani nemáš- zrejme vieš prečo. Lahko sa niekoho uraža a sudi pod anonymním profilom kde ta nikto nepozna. Ona aspon ukazala kto skutočnosti je a da sa lahko dohladat a možu ju ludia spoznat či už podla foto alebo mena . Prišla o muža a zostala sama a jedine čo teba zaujima je jej foto. A logicky mi vychadza že tie fotky a všetko si pridala preto lebo od začiatku sa do nej navažate že si vymyšla a ked sa ukaže že nie budeš dalej rypat za foto. Proste ak niekomu neverim alebo ma to nezaujima aspon mu dam pokoj a nekomentujem ked mu nemam ako pomoct.

bubbble
3. jan 2018

Boze, vy ste tu neskutocne kravy niektore, ako sorry.. Uplne v kazdej teme sa musite rypat, nic vam nie je svate. Snad nikdy nebudete musiet riesit podobne zufalu situaciu a nedostanu sa vam same odpovede ako blbo ste to napisali a ze si to stejne vymyslate.

Autorka, moc ma to mrzi, neviem si to ani predstavit. Bohuzial neporadim, len toto mi pohlo zlcou.

beky1813
3. jan 2018

@fokuska a podla mena si ju na fb nasla?

fokuska
3. jan 2018

@beky1813 Ano, ako ma napisane v profile. Skusila som, ma aj verejne prispevky a nemam dojem, ze by si tuto temu vymyslela.

Rada by som poradila aj viac, ale uz sa neozyva a nepise ako to bolo s priatelom a jeho pracou, aby sme poradili dalej so sirotskym, tiez nespominala tu prvu dceru co ma uvedenu v profile - nevieme ci ma vyzivne.
Tiez ci sa ma kde vratit do prace, nejake ine rodinne zazemie atd.

Asi uz nema chut pisat tu po niektorych komentaroch.

janinamojka
3. jan 2018

Tie co sem napiseme,vacsinou hladame pomoc,podporu alebo utechu..Nikto nevie v akej situacii sa raz ocitne a takto sa do niekoho navazat a urazat ...nemam slov.

teduazemer
3. jan 2018

@beky1813 A ty ako vieš,že si vymýšľa?
A to "W" súhlasím..reže to oči

iguaza
4. jan 2018

Pride mi dost cudne, ze si uzialena zena vyberie zrovna fotku ako si si vybrala - prepac, ja ti neverim, cele je to divne.

fokuska
4. jan 2018

@iguaza Tak skus mrknut na facebook, asi by tam nemala kondolencie keby to nebola pravda

stastenka42
4. jan 2018

@bubbble najlepšie je že tie úbohé rýpačky čo sa tu idú hrať na detektívov nemajú ani fotky a ani mená,len prezývku...Apropo.. nepochopila som celé toto divadlo v téme ktoré tu predvádzajú niektoré ženy..autorka sa chcela vyrozprávať a supy sa tu na ňu vrhnú a preverujú na FB a riešia kto je,s kým má ktoré dieťa ,priznala , nepriznal.
.grc... fuj ! Je mi z vás niektorých naozaj zle! Ešte že sa tu nájdu aj normálne ženy...

maciatkolulu
4. jan 2018

@stastenka42 osobne nejako neriesim,ci to pravda je,alebo nie,ale faktom.ostava,ze neuveritelne mnozstvo ludi si tu vymysla.... clovek reaguje,mysli to uprimne a bum nakoniec je na smiech. Nuz,ale k teme. To,ze ci ma jednomdidta,dve a s akym lartnerom.je dost dolezite vzhladok napr.k financiam napr.

adela34
4. jan 2018

a ta 5 rocna dcerka je kde ??? 😲

fokuska
4. jan 2018

@stastenka42 Ak narazas aj na mna, tak som sa snazila poradit. Ak ale nevieme vsetky info, tak je tazke poradit konkretne na co presne na narok.
Objavili sa tu komentare, ze si to cele vymysla, v profile ma zverejnene meno, pozrela som na fb a vyzera to na normalny skutocny profil - nerypala som sa jej vo vsetkom, ale tak ked nieci profil otvoris a je verejny, tak vidis hned ze tam ma kondolencie.

Preto som sa pytala aj dalej, lebo je mozne, ze keby si vybavila vsetky prispevky a veci, na ktore ma narok, tak by sa dalo najst riesenie a mohla by byt s detmi v prostredi, ktore bude lepsie.

Ja rada pomoze, ale treba k tomu vsetky potrebne informacie.
Autorka uz neprispeiva asi ma toho dost, takze nevieme jej dalej radit.

Strana
z3