icon

Nevyšiel mi ďalší vzťah a ostala som s dcérkou sama.

micuska11
6. okt 2019

Takže začnem asi stym.problémom čo mnohi z vas... ostala som na dcérku sama nebudem.rozpisovať prečo bol.jednym.slovom.hajzel nevedel si vážit dcerku nejavil žiadny záujem.. a čonsa týka mňa ja už nevladzem čo začnem.nedopadne dobre ako keby sa namna niekto sprisahal alebo ja už neviem čo... mala som.po 2 rokoch dalši vztah a zase nedopadol dobre hľadam v sebe chybu alebo ja už neviem kde je chyba na koho trafim sami debil každy rovnaký nepozeram na krasu postavenie peniaze a ajtak neni dobre ja už nevladzem vždy ked sa zalubim ja tak nieje dobre dopadne to zle čo mam robit ?

777januska777
6. okt 2019

Nehladať frajera a venovať sa dcérke. Možno dakedy nejaký príde, ale teraz radšej žiadneho.

janinah
6. okt 2019

Dala si málo info,ťažko poradiť.

milivanilly
6. okt 2019

Celá rodina malú hucka proti mne a ja som. Zúfalá je mi do plaču myslela som. Ze keď odídem tak bude dobre viem potrebuje oboch rodičov a ja hej nebráni viem. Chce to čas a viete čo nebanujem

stela01
6. okt 2019

@milivanilly to je iný príbeh ? Alebo máš 2 Profily moja ?

carimari
Odpoveď bola odstránená
babulka82
6. okt 2019

@micuska11 kolko mas rokov? Akych hladas muzov a kde?

suzitok
6. okt 2019

Ja ti odporucam nic nesilit, nezhanat vztah, zit nejaky cas sama a usporiadat si zivot vo dvojici s dcérou....ak to naberie kludne a normalne kolaje, aj ine veci v živote pojdu lahsie a triezvejsie budeš vedieť pozerať aj na potencionálnych partnerov

vonalevandule
6. okt 2019

Viem o com hovoríš. Viem ti poradiť, pomôcť. Sam som si tým prešiel. Ak máš záujem kontaktuj ma pavolwbr8@gmail.com

milivanilly
5. máj 2020

Bazár