icon

Nového partnera: Nájsť ho alebo nechať na osud?

27. jan 2024

Mamicky , co ste ostali na dieta/deti same hladali ste si aktivne noveho partnera ( chodenie do mesta, na akcie, zoznamky atd) alebo steto nechali na nahodu a osud?
Mam 15mes dietatko, ostali sme len my dvaja s dietatkom je tomu uz 7mes, stale som sa sice nespamatala a boli to, sklamanie preco prave ja? Preco sa to stalo mne? Opustil nas pretoze si uvedomil, ze rodinny zivot nie je pre neho skoda ze na toprisiel az ked dieta bolo na svete, je najradsej sam a stara sa len o seba, o dieta sa zujima minimalne , plati kazdy mesiac, so mnou sa bavi ako s idiotom, ublizuje mi akakolvek komunikacia s nim, tazko to znasam
Kedy ste uz boli schopne si prispustit dalsi vztah?

Strana
z2
marysa21
30. jan 2024

Odkiaľ si ?

dogblock
31. jan 2024

!!!

pkgirl30
31. jan 2024

hľadanie mi nevyšlo tak to nechávam na osud a intuícia mi hovorí že láska sa nehľadá, tá si ťa nájde sama ak sa tak má stať, takže si žijem, venujem sa sebe a synovi a uvidím čo prinesie zajtrajšok

autor
15. feb 2024

@dogblock to bol dost hnusny komentar

dogblock
15. feb 2024

mozno, ale uprimny. ked si fakt izolovana na dedine, nema sa ti kto postarat o dieta a nesoferujes sama, tak ako si chces niekoho najst? to sa neda

autor
15. feb 2024

@dogblock nebudem tu do komca zivota! Konci mi materska dieta ide do skolky ja sa vraciam do prace do kosic

dogblock
16. feb 2024

no tak si stiahni tinder a matchuj tamojsich junakov

autor
16. feb 2024

@dogblock vdaka neprosim

Strana
z2