Pre všetky týrané manželky, partnerky, matky
Ahojte. Tymto prispevkom by som chcela povzbudit a ''nakopnut'' aj ostatne zeny, ktore doteraz vahaju, ci opustit manzela ktory sa k nim chova nepekne. Ci su to nadavky, ponizujuce urazky, vysmech, facky, kopance, obmedzovanie na slobode, vydelovanie financii...
Nikto nema pravo robit vam co nechcete a spravat sa k vam zle. Dlho mi trvalo kym som sa definitivne rozhodla, resp dost tomu napomohla aj nahoda. Nebojte sa seknut s tym. Pobalit veci a odist. Ak sa neda, aspon pomaly nasporit peniaze, najst si pracu, lebo castokrat stena rodicovskych dovolenkach... a proste odist. Nelutujem ani jeden den co zijem sama a mam klud, ziadne modriny po tele... nazbierat odvahu a urobit to. Nedufat v terapie, v sluby lebo sa to zmeni jedine k horsiemu.
@zazvorka87 dakujem 🙂
@mia7811 👍
Ahojte mam taký problém pred asi 2rokmi som sa zoznamila s terajsim muzom dovtedy som bola 8rokov sama s prvou dcerou. Samozrejme ked sme sa spoznali vsetko bolo ruzove ani neviem ako som mohla....potom som rýchlo otehotnela, mali sme tie iste zivotne ciele....mala sa narodila vo februari v marci ma poziadal o ruku a v maji sme mali svadbu...vsetko bolo krasne skoro az neskutocné ale po svadbe sa to zacalo....nikto z mojej rodiny to nevie myslia si ze je dokonalý otec a manžel. No pravda je uplne niekde inde. V týzdni sa aj 3krat pohadame za uplnú banalitu ak nieje tak ako si to on predstavuje. Pri kazdej hadke mi zoberie kluce od auta teraz aj telefon na zaciatku nam aj internet vypinal. Starsej dcere ked nieco kupime, kupime tak ze ja mu dam polovicu ale ked je hadka aj jej vsetko zoberie, pritom tvrdi ze ju berie ako vlastnu...už som celkom psychicky vycerpana. Myslite ze je toto normalne? Vazne uvazujem ze od neho uteciem.